Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Jaki kanał w TV najczęściej oglądacie? (jak nie oglądacie TV to wymieńcie to co oglądacie) Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ejdrien. Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie oglądam TV więc: Dwóch Typów Podcast, Awięc, TVGry. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Na TV najczęściej to kanały sportowe takie jak: Eleven, Polsat sport itp. ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Na TV to raczej oglądam kanały sportowe, typu Polsat Sport itd, TVN turbo, no i jak mam nudę to czasami obejrzę te śmieszne seriale, "Policjanci i Policjantki" "Sprawiedliwi wydział kryminalny" "Lombard życie pod zastaw" a jeżeli nie mam ochoty na TV to oglądam, co kolwiek na YT Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 TV nie oglądam , przeważnie to YT albo coś na FILI.CC Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 TVN Turbo Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 6 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie oglądam Tv, często lecą wiadomości albo kanały Sportowe Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 6 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nat Geo Wild, TV4 HD Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 6 Września 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 tv oglądałam może max 5x w tym roku i nawet nie pamiętam co, a tak to to jedynie youtube, netflix, cda, fili Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 em Cartoon Netwrok. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 6 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Comedy Central i TTV. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Justynkaa Opublikowano 6 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Tv Polsat tv 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 6 Września 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Hmm jak mam chwilę to oglądam "Gwiazdy lombardu " na fokusie, national geo., jakieś informacje, sport. Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Września 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi