Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Imię: Grzegorz Wiek: 29 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Przyda się pomoc ostatnio dużo osób odeszło z administracji, doświadczenie jako takie mam. Nowością nie jest że serwer ostatnio trochę spadł; spaleni admini i częste skargi. Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 #2 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak Znajomość amxx i panelu (0-10): 7 trochę słabo z FTP, ale z dodawaniem flag, ostrzeżeń czy ub nie ma problemu Wsparcie finansowe (TAK/NIE):Tak Coś o sobie: Mechanik samochodowy z Sosnowca. Od kilkunastu lat trenuje różne sporty walki aktualnie Muay Thai. Raz do roku staram się wyjechać w góry na skuter śnieżny i snowboard. Szczery, spokojny nie ponoszą mnie emocje. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 No i już Cie lubię, za trenowanie Na tak +Wiek +Wsparcie +Chęć pomocy Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Jestem na tak. + Doświadczenie. + Wiek. + Przyda się dodatkowa para rąk do pomocy. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PainT Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Myśle, że można dać szanse. Jestem na TAK: + Doświadczenie + Wiek + Wsparcie finansowe, + Amxx 1 ''Nie dam o opinie, bo i tak mnie wszyscy jebi*ą..'' Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 8 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Tutaj slabe 7 aa w podaniu na admina "Znajomość AMX/ Doświadczenie w byciu adminem? [1/10] : mocne 8 .Posiadałem kiedyś opiekuna" hmm + Faajnie ze umiesz adminow dodawać +Chęć pomocy +Wiek -/+ Troche slabe podanie jak na opiekuna + Wsparcie finansowe Jaa jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 +Chęć pomocy +Wiek -/+ Troszkę słabo podanie rozpisane + Wsparcie finansowe Można dać okres próbny nigdy nie zaszkodzi 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 8 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Jestem za daniem szansy! Wiek + Dojrzałość + Chęć pomocy + 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Skontaktuj sie ze mną Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 9 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi