Użytkownik MrkMokotoW Opublikowano 9 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 IP serwera: 145.239.237.109:27145 Mod: TeamPlay CLASSIC Link do GT: https://www.gametracker.com/server_info/145.239.237.109:27145/ Wiek Właściciela: 29 Hosting: 1shot1kill.pl Sloty: 24 Dlaczego akurat my?: Polecił mnie @cwaniak pomaga mi utrzymać serwer w dobrym stanie przyokazji mialem okazje być na jego dawnej sieci. Serwer stoi już dosyć długo dokładnie od 3 marca. Ostatnio mało reklam inwestowałem w serwer bo miałem inne obowiązki ale raczej się już to zmieni Szkoda mi serwera a że jako zaproponował mi bym śmiało napisał to czemu by nie widze że forum jak i serwery rozwinięte to warto wykorzystać okazje Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 9 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Jestem ZA, wydaje mi się że TP by się przydał tutaj + Wiek + GT + Sloty +/- reklama Odnośnik do komentarza
Użytkownik cwaniak Opublikowano 9 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Ja również na tak tym bardziej że znamy się i można na cb liczyć Wszystko się da ogarnąć Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 9 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 naa tak +wiek + jakis inny mod w koncu + sloty jak na razie ok Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 9 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Wielkie tak! + Jedyny słuszny mod w tej grze. + Wiek właściciela. + Ilość slotów. + Dobry hosting. + Wysoki ranking GT. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Emsej Opublikowano 9 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 jestem za przyjęciem + Doświadczony właściciel + Ludzi widać na serwerze + Bardzo dobry mod Odnośnik do komentarza
Użytkownik MrkMokotoW Opublikowano 9 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Jeżeli graczy przybędzie to nie będzie to problem by powiększyć sloty 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik |GW| Delta Force Opublikowano 9 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Jestem za TP się przyda +Wiek +/-Reklama +Sloty +Najlepszy Hosting Pod Serwery +GT Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 11 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Tak! Reklama + Sloty + Hosting + Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Reklamy Sloty Hosting Mod serwera Tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 11 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Na tak z powodu modu serwera i wieku właściciela, lecz reklama by się lepsza przydała na taki serwer, więc mam nadzieje, że serwer odżyje. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Skontaktuj się ze mną Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi