Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 10 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Nick: La_diosa Imię: Maja Wiek: 18 lat Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Załóżmy, że tak 6h ale wystarczy jedna wiadomość i jestem. Opisz siebie: Nazywam się Maja, mam 18 lat. Chodzę do 3 klasy technikum ekonomicznego, obecnie na praktykach. Interesuję się historią i wiedzą o społeczeństwie. Żaden temat nie jest mi obcy, lubię mieć własne zdanie. Nienawidzę, gdy człowiek ocenia drugiego według stereotypów oraz bardzo nie lubię chamstwa. Dlaczego akurat Ty?: Jestem już dość długo na forum. Myślę, że moja aktywność jest w porządku. Lubię pisać, wypowiadać się na wszelkie tematy oraz dzielić się swoimi przemyśleniami. Mam duży zasób słów, staram się tworzyć jasne i wartościowe wypowiedzi. Chciałabym spróbować swoich sił i przekonać się czy jestem dobra. Doświadczenie: Przez 2 lata prowadziłam własnego bloga (anonimowo), dodatkowo gazetki szkolne lub artykułu na stronę szkoły. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 9,5 Przykładowy wywiad/artykuł: Kontakt: Zapraszam na pv, snapchat, gg: 67944629. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 10 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jestem na Tak Wiek+ Ortografia + Fajne artykuły + 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 10 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jako członek redakcji myślę, że trzecia osoba jak najbardziej nam się przyda. Będzie to takie dopełnienie naszej ekipy. Jestem na TAK Wiek + Aktywność + Pracę + 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Taki duet z frostym w redakcji to arr TAK! Aktywność dobra. Wymagania spełnione Chęci oraz doświadczenie Brać Ciebie jak ciepłe bułeczki ! Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 10 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jestem na tak. + Bardzo dobrze napisane podanie, przekonujące. + Aktywna na forum. + Kulturalna. + Spore doświadczenie. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 10 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Jestem na tak. +Doświadczenie +ortografia +wiek +ciekawe artykuły +podanie ładnie napisane 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 10 Września 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Na tak + aktywność + prace + doświadczenie + podanie 1 Odnośnik do komentarza
Gość mmm Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 na tak +wiek +doświadczenie +ortografia i gramatyka +chęci +aktywność +ciekawe prace Odnośnik do komentarza
Użytkownik Emsej Opublikowano 11 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 jestem na TAK + Wiek + Doświadczenie na tym stanowisku + Ortografia 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 12 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi