Użytkownik V3lir Opublikowano 11 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) na Nick z CS: |.-.^.-.-.]-.V3LIR.-[.-.-.^.-.Admin banujący: czenoSerwer: dd2 2#Data zdarzenia: teraz Opis sytuacji: kolega coś pomylił, jak mogę robić gsj jak nawet svipa nie mam, przyznam tylko że bawiłem się robiąc sgs przy piachu w ct czekając az granaty narzucają do anarchii wiec to było na początku rundy , i co trwało to z kilka sekund tylko później już tego nie zrobiłem ani razu a tu dostaje ban na 1day za Gsj, dodam ze pierwszy raz mam bana za cos takiego wcześniej nawet tego nie robilem, wiec oczekuje na same ostrzeżenie by tak nie robic albo skrócić bana na demku zawsze można zobaczyć jak to wyglądało ;d Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ): http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=11930Wycinek bana z konsoli: Edytowane 11 Września 2019 przez V3lir Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 @czeno jakie jest twoje uzasadnienie powodu bana? Odnośnik do komentarza
Użytkownik czeno Opublikowano 11 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Co do powodu się pomyliłem, miałem długą przerwę od 1.6 pomyliło mi się rodzaje, mimo to sam się przyznałeś do G-Strafe, co jest zabronione. Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 11 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 (edytowane) taaak, i zrobiłem to pierwszy raz, wiec już nie bądźcie tacy okrutni :c a admin nawet nie ostrzegł tylko bez słowa dał banicje :ccc Edytowane 11 Września 2019 przez V3lir Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 @V3lir bana skracam ci do 3h. Czas w którym będziesz mógł wejść na serwer: 22:48 @czeno Co do Ciebie, zapoznaj się z rodzajami. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi