Użytkownik Marca Opublikowano 12 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Nick z CS: `9#Marca Admin banujący: BuGGeR Serwer: DD2 #2 Data zdarzenia: 13.09.2019 Opis sytuacji: Gram sobie, szło mi dosyć dobrze bo miałem 51:3 bodajże i po chwili dostałem perma Link do bana z amxbans ( http://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12079 ):Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : `9#Marca [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 164380734 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 5.172.237.207 ' [AMXBans] =============================================== Gram na waszym serwerze od kilku miesięcy i nawet do głowy by mi nie wpadło, żeby używać jakiegoś nielegalnego oprogramowania. Pozdrawiam! 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BuGGeR Opublikowano 12 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 jutro pod wieczór rozpisze demko Dobranoc. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BuGGeR Opublikowano 13 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Demko HLTV:http://713765.hltv2.pukawka.pl/hltv-1909130001-de_dust2-1568325660-1568326860.zip 3:40 -4:00 ładnie wiedział na ct że gościu gala jest i w którym miejscu i go ladnie z dolu przeskanował. 0infa było. 6:15-6:28 dokładnie widzial znowu gdzie stoi gościu za ścianą. Na podgladzie admina było widać jak celuje e niego 8:40-8:50 ~wiedział kiedy wyskoczyć po patrzeniu w ścianę w kierunku gali- przeciwnik akurat wyszedl a wcześniej dluga stal wpatrzony (moze przypadek) 16:50-17:05 dostał flesha od przeciwnika co 2idac na demku Flesh centralnie przed nim i miał biało bo byłem na spect i był też również tam smoke(co widać na HLTV ze leży i się dymi, ale na HLTV nie widać granatów to jest minus tego) A on wiedział gdzie przeciwnik jest. Niestety na demku hltv nie widać jak ktoś ma flesha Ale widać dokładnie gdzie flesha leci i gdzie wybucha. Mam demku po Ale dziwne że na nim również nie widać owych granatów aktywnych. Moze dlatego ze demko pov nagrane akurat zaczęte zostalo po wybuchu flesha. Ale na HLTV widać ze obrywa tym fleshem od przeciwnika po czym dokladnie celuje w nich. Pieal3m z innym adminem o tym i napisał że on również miał tak na demku jak komuś nagrywał. Tu demko pov z akcja ostatnią: https://www35.zippyshare.com/v/rt8Y9HCB/file.html Screenów nie dałem bo byla mowa że graczowi steam trzeba dać rozpiske jak podejrzewa się go o WH Jeżeli się pomyliłem co do gościa to przepraszam. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 Robisz 3 razy s'sy graczowi, jeżeli dalej uważasz że jest odpalony, a na s'sie tego nie widać,wtedy za 4 razem banujesz go i rozpisujesz mu demko. Podałeś 3 czasówki, z czego na: Słychać było kroki,nie wiem na czym ty te demko oglądałeś. Ta akcja była bardziej podejrzana b+ Nie wyskoczył,tylko wybiegł na środek,oraz po strzałach wychylił. Lecz to za mało,żeby gracza zbanować. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi