Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Witam chciałbym zaproponować żeby adminowi też zapisywały się SS-y które robi graczowi SS-y łatwo podrobić, zrobić swoje. Jeśli chodzi o demka to nie raz czytałem że na demku nie widać fleszy Jako admin banujący chciałbym porównać swoje SS-y ze screenami gracza. Spotkałem się z tym na innym serwerze Jakie zaśmiecanie dysku admin banujący powinien sprawdzić na forum czy dany gracz dostał UB i SS-y może sobie usunąć 1 3 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Chciałbym się dowiedzieć,co to miało by wnieść dokładniej gdybyś mógł sprecyzować swoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Propozycja nie ma sensu, jeśli jest jakiś problem z ss. To można demko rozpisać i po sprawie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 18 minut temu, Frosty napisał: Propozycja nie ma sensu, jeśli jest jakiś problem z ss. To można demko rozpisać i po sprawie. Popieram, nie widzę sensu zaśmiecania sobie dysku. 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Głupszej propozycji to ja jeszcze nigdy w życiu nie widziałem. XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Zapisywanie ss gracza a potem płacz, że masz syf na dysku bo masz tyle i tyle ssów tego i tego gracza. Boziu XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 xddddd to nie ma sensu Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 xddddd, a może jeszcze zamiast hltv to każdy admin bedzie demka nagrywać na każdego gracza na serwerze xd 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 17 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Przecież będzie widać czy są podrobione czy też nie, bo widać po rozmiarze jeżeli nie są to mają taki sam rozmiar, a jeżeli są to nie da tak się samo przerobić by był identyczny.. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi