Użytkownik Frosty Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Z dniem dzisiejszym zostaje otwarta szybka rekrutacja na Typera. Wymagania: - 10 postów. - Dwu tygodniowy staż na forum. - Minimum 15 lat. Wzór: Imię: Wiek: Doświadczenie: Dlaczego chcesz zostać typerem?: Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: ZAPRASZAM DO SKŁADANIA PODAŃ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Imię: Heniek Wiek: 16 Doświadczenie: Duże, bo miałem przyjemność prowadzić dział *typera* już nie jedno krotnie! Dlaczego chcesz zostać typerem?: Bo pełniłem te funkcje, i znam się na tym, i potrzeba typerów! Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna 1 Cytuj Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 15 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 Imię: Maja Wiek: 18 Lat Doświadczenie: Spore, interesuje się sportem od dzieciństwa, wiem na czym polega rola Typera. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Przyda się pomoc. Mam kilka ciekawych propozycji, które warto wprowadzić do działu Typera. Jestem aktywna i myślę, że poradzę sobie w tej roli. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Najbardziej interesuje mnie siatkówka i piłka ręczna lecz jestem otwarta na propozycje, mogę zając się innym sportem. Dla chcącego nic trudnego! Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Lutego 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Szybka rekrutacja zostaje ponownie otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Aventor18 Opublikowano 8 Lutego 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Imię: Mateusz Wiek: 22 Doświadczenie: 7/10 Dlaczego chcesz zostać typerem?: jest mało typerów a kolejny typer przyda się na forum Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 26 Lipca 2020 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Szybka rekrutacja zostaje ponownie otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik CS BADBOY Opublikowano 7 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Imię: Dawid Wiek: 21 Doświadczenie: 8/10 Dlaczego chcesz zostać typerem?: Myślę że przyda się następna para rąk typera od dawna nad tym myślałem i wiem że dam sobie radę. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna oraz piłka ręczna od zawsze lubiłem te sporty i od zawsze w nie grałem. Dodam jeszcze że chciałbym się zająć dyscypliną lekko atletyki oraz sztukami walk Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik eSX Opublikowano 15 Września 2020 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Imię: Dawid Wiek: 18 lat Doświadczenie: W cs'a gram od około 6 lat, od 3 interesuję się sceną CS:GO mimo, że gram tylko w 1.6. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chciałbym zostać typerem z kilku powodów: Chciałbym sprawdzić się w tej roli, nigdy nie prowadziłem działu typera, ani nie byłem nim na żadnej sieci Na forum jest jeden typer, który zajmuje się sportem, ja chciałbym zająć się e-sportem, a dokładnie CS:GO Jeżeli zostanę przyjęty, mam na celu "rozbudzenie" działu e-sportu. Od dłuższego czasu nic się tam nie dzieje, a myślę, że na forum są użytkownicy zainteresowani typowaniem CS:GO. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Jak już wspomniałem, chciałbym zająć się CS:GO i skupić się na rozgrywkach europejskich, lecz nie pominę ciekawych turniejów z całego świata 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ #WakeUpVac Opublikowano 29 Września 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Imię: Sebastian Wiek: 24 Doświadczenie: brak, nie byłem nigdy na takim stanowisku lecz spokojnie sobie bym poradził Dlaczego chcesz zostać typerem?: ponieważ widzę brak ludzi chętnych a na pewno fajnie jest po typować i za free punkty zbierać i odebrać nagrodę Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: piłka nożna (liga angielska, niemiecka i oczywiście włoska) napewno nie zapomnę o reprezentacji polski lub mś me 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator Mr.Misialdo Opublikowano 26 Listopada 2020 Moderator Moderator Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Imię: Jakub Wiek: 17 Doświadczenie: Średnie, ponieważ jeszcze tej funkcji nie pełniłem ale myślę że dałbym sobie na spokojnie radę. Umiem wykonywać dobrze swoje obowiązki Dlaczego chcesz zostać typerem?: Ponieważ ich brakuje i chciałbym pomóc. Także chciałbym się sprawdzić jak to wszystko będzie wyglądać. Także jestem osobą ogarnięta i miłą. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ -.-Paradise-.- Opublikowano 28 Listopada 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Imię: Franek Wiek: 16 Doświadczenie: Doświadczenia jako takiego na tej randze nie mam żadnego aczkolwiek myślę, że dam radę na wybranej przeze mnie posadę. Dlaczego chcesz zostać typerem?: W szczególności brak typerów rzuca się tutaj w oczy, chciałbym na forum pełnić jakąś rangę, która nie będzie wymagała stałej aktywności na forum, jestem dosyć aktywny, na forum spędzam dziennie może z 2 - 3 godzinki czyli przynajmniej dla mnie jak na zwykłego szarego użytkownika to całkiem dużo, będzie to też w jakiś sposób forma odmulenia od szarej rzeczywistości. Jestem szczery i wywiązuje się ze swoich obowiązków Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dzwiek Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Imię: Damian Wiek: 21. Doświadczenie: Byłem typerem tylko raz przez okres 3 miesięcy, po za typerem zajmowałem się również redaktorstwem na forach wiele razy więc doświadczenie jakieś tam jest. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chce żeby dział typerski w końcu ożył bo trochę stoi pusty i myślę że chociaż trochę zostanie ożywiony przez moją osobę Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Przede wszystkim piłką nożną ale też chciał bym zawitać w inne sporty jak i e-sporty Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik _Blacku Opublikowano 18 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Wymagania: - 10 postów. + - Dwu tygodniowy staż na forum. + - Minimum 15 lat. + Wzór: Imię: Igor Wiek: 15 (25.01 16) Doświadczenie: Brak, nie byłem nigdy typerem, ale wiem na jakiej zasadzie to polega, natomiast byłem redaktorem na innym forum przez dosyć długi okres czasu. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Brak postów typerskich. Chcę się zająć ożywieniem owego działu, na wielu dziedzinach sportowych. Osobiście uprawiam sport i wiem, że ludzie braliby udział w takich zabawach. Osobiście, typowałem kiedyś wiele meczy, na innych forach i sprawiało to dużą przyjemność, więc chcę się postawić w roli typera i zobaczyć jak to wygląda. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Co wpadnie w ręce, ale najbardziej to piłka nożna, e-sport (lol, cs i inne FPS'y). 1 Cytuj "Za braci pójdę w ogień!" Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 20 Stycznia 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Imię: Damian Wiek: 20 Doświadczenie: Byłem typerem na innej sieci i nie miałem problemu z wykonaniem swoich obowiązków typerskich. Wiem na czym owa praca polega. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Myślę iż zasługuję na owe stanowisko, ponieważ mam doświadczenie w typpowaniu wyników oraz tworzenie typowania. Myślę iż nie stwarzałbym problemu w ekipie Typperów. Wróciłem po 9 miesiącach przerwy od grania i chciałbym spróbować sił na tej sieci. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Krejzol Opublikowano 10 Marca 2021 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Szybka Rekrutacja OTWARTA 1 Cytuj #include <StrefaSkilla.PL> #pragma semicolon 1 #pragma newdecls required public void OnPluginStart() { RegConsoleCmd("sm_help", CMD_Help); } public Action CMD_Help(int client, int args) { PrintToChat(client, "W razie pomocy pisz priv"); return Plugin_Handled; } { PrintToChat(client, "Pomogłem? Daj łapkę w górę :)"); return Plugin_Handled; } Odnośnik do komentarza
Donator Dumbik Opublikowano 31 Marca 2021 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Imię: Arek Wiek: 17 lat Doświadczenie: Pomimo jego braku chętnie sprawdzę się w nowym otoczeniu. Zadania na tej randze nie są takie jak na np. moderatorze czy J@ dlatego myślę, że można dać mi szansę. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Od małego interesuję się piłką nożną. Na poważnie zaczęło się to mniej więcej od 2014 roku, kiedy reprezentacja Niemiec wygrała puchar MŚ. Od tamtej pory śledziłem piłkę bardzo dokładnie, uczyłem się nazwisk piłkarzy, trenerów ich stylów gry, możliwości poszczególnych zawodników oraz obserwowałem kariery młodych, dobrze prosperujących piłkarzy. Mamy chyba tylko jednego typera i fajnie by było móc podjąć z nim współpracę w tym temacie i rozwinąć nasz kącik typerski, aby wzbudzał większe zainteresowanie oraz zdobył nowych członków załogi Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Głównie jest to piłka nożna. Siatkówką też się zajmę, ale to dopiero od maja - wtedy nasza reprezentacja rozgrywa swoje mecze. Pozdrawiam cieplutko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 20 Maja 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Imię: Kamil Wiek: 23 Doświadczenie: Szczerze zero doświadczenia, lecz myślę że dam rade jako Typer Strefy. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Jestem osobą otwartą na nowe wyzwania. Jestem osobą aktywną na forum, jestem także nowy probóje się rozwijać jak tylko potrafie więc liczę na danie mi szansy. Od 3 roku życia mam styczność z piłką nożna potem okolice 4-5 rozwijałem się także w sporcie jakim jest siatkówka, piłka ręczna i koszykówka. Jestem pomocny, myślę że bezkonfliktowo się ze mną pracuje. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Spokojnie Piłka Nożna, Siatkówka, Koszykówka, Sporty Walki i Narciarstwo. Tak jak pisze jestem otwarty na wszystko czego wam potrzeba. 1 Cytuj 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jajx Opublikowano 3 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 Imię: Bartek Wiek: 15 Doświadczenie: Niestety nie ale mogę się nauczyć Dlaczego chcesz zostać typerem?: Ponieważ jest mało typerów a w tej dziedzinie najlepiej się odnajduję Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Rysio Opublikowano 28 Lipca 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2021 Imię: Ryszard (PDW) Wiek: 20 lat Doświadczenie: Zajmowałem się działem Typowania na jednej z sieci, było spore zainteresowanie, a ja sam czułem z tego satysfakcję. Reasumując moje doświadczenie jest wysokie (jak parter u Mateusza Gamrota) Dlaczego chcesz zostać typerem?: Ponieważ jestem idealnym kandydatem na to stanowisko, znam temat, sam trenuje sport a nowy powiew doświadczenia na pewno się przyda. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: MMA i Piłka Nożna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 4 Września 2021 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 (edytowane) Imię: Mateusz Wiek: 19 (za półtora miesiąca) Doświadczenie: Dotychczas rolę „Typera” pełniłem tylko raz w swojej krótkiej karierze. Jednak doświadczenia trochę jest, ze stroną co legalnie można obstawiać. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chciałbym zostać typerem, ponieważ lubię to robić i sprawia mi to przyjemność. Obecnie nie ma za dużo typów, jest tzw. trochę stypa, dlatego trzeba to rozruszać. Chciałbym skupić się na e-sporcie, przede wszystkim CS GO, jednak nie ukrywam, że może popłynę dalej oraz na piłce nożnej, a dokładniej na najpopularniejszych ligach świata (PL, LaLiga, Bundesliga, Serie A oraz Ligue 1), oraz na Reprezentacjach Narodowych. Nie ukrywam, że bardzo mi na tym zależy, jeżeli będą jakieś pytania, jestem otwarty, aby udzielić odpowiedzi. Odnośnie do stażu: wiem, że to nie są jeszcze dwa tygodnie, a za raptem 3 dni, lecz proszę o może małe przymrużenie oczka i danie szansy. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna oraz e-sport, otwarty również jestem na inne dyscypliny, jak coś wpadnie do głowy Wymagania: - 10 postów. ✅ - Dwu tygodniowy staż na forum. ❌ - Minimum 15 lat. ✅ Edit. 05.09.2021 (8:54) Tylko chciałem oznaczyć osoby: @ Trivor , @ Anox , @ Dusia , @ shinga oraz @ Andrzej. . Pozdrawiam Edytowane 5 Września 2021 przez ^APPLE^ Cytuj "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Masi Opublikowano 18 Września 2021 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Imię: Mateusz Wiek: 18 Doświadczenie: Doświadczenia nie mam, ale wydaje mi się, że poradzę sobie ponieważ nie jest to jakoś skomplikowane więc idzie się szybko nauczyć Dlaczego chcesz zostać typerem?: Przeglądałem typowania i zauważyłem, że aktualny typer nie zajmuje się typowaniem meczów z gry League Of Legends i pomyślałem sobie, że w związku z zbliżającymi się wielkimi krokami mistrzostwami świata w League Of Legends mógłby się ktoś tym zająć. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Tak jak napisałem wyżej to głownie League Of Legends, ale również powiązane z nią gry typu Teamfight Tactics czy nawet Valorant zależnie od tego czy wystarczy czasu, bo samo League Of Legends jest mega popularną grą która organizuje mnóstwo ogromnych turniejów które z zupełnością są warte uwagi. Do zostania typerem zachęcił mnie obecny typer forum @ ^Apple^ i poprosił mnie o pomoc, liczę na pozytywne rozpatrzenie 1 Cytuj "Kamehameha" Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 18 Stycznia 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 (edytowane) Imię: Kamil Wiek: 21 lat Doświadczenie: Nie ukrywam, że doświadczenie jest znikome i jeszcze nigdy nie byłem typerem. Nie jest to nic trudnego (bynajmniej moim zdaniem). Wystarczy być systematyczny i ogarnięty, więc myślę że podołam zadaniu ;). Dlaczego chcesz zostać typerem?: Aktualnie mamy 3 typerów: jeden z nich wgl nie daje znaku życia, a reszta ma na głowie oprócz typowania, moderowanie forum, redaktorkę czy serwery. Dochodząc do sedna sprawy, chciałbym trochę odciążyć aktualnych typerów, wspomóc ich, jakoś podzielić się obowiązkami pomiędzy sobą, tak by każdemu było wygodnie. Mam sporo na czasu na prowadzenie obydwóch funckji. Bez problemu wypełnię normę godzinową na serwerze (nawet ponad), a na forum zaglądam w każdej możliwej chwili. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Pewnie jak w większości przypadków piłką nożną, ale myślę że w niedługim okresie czasu zająłbym się także inną dyscypliną. Czas pokaże ;). . Edytowane 21 Stycznia 2022 przez Przyjaciel <3 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik KibicPL Opublikowano 20 Stycznia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Imię: Damian Wiek: 21 Doświadczenie: Bardzo wysokie na poziomie 10/10 Dlaczego chcesz zostać typerem?: Ponieważ wiem na czym polega owa funkcja, pełniłem już na tej sieci typera. Chciałbym dalej być typerem i obstawiać wyniki Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Noża(Ekstraklasa) 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 12 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Imię: Patryk Wiek: 19 Doświadczenie: Doświadczenia brak bo nigdy Typerem nie miałem okazji zostać, ale od czegoś trzeba zacząć. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Dlaczego? Chce się przydać na coś, nie chce tylko biernie się przyglądać jak inni wykonują nawet kilka rzeczy na raz, chciałbym się też czymś zająć. Mam dużo czasu na to jak i na nauczenie się tego co , gdzie i jak. Czuję pustkę i nie mam co robić dniami, na forum jestem 24/7, zawsze mam je włączone, nawet gdy robię coś innego w tle. W skrócie chciałbym powiedzieć , że mój jedyny powód to ogromna chęć pomocy na forum, bo aktualnie siedzę tylko w dziale serwera SURF SKI na CS 1.6. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Koszykówką , a dokładniej NBA. @ Dusia @ Trivor Edytowane 12 Lutego 2022 przez ZwYroL Tylko oznaczenie osób 3 2 Cytuj "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 13 Lutego 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Imię: Mariusz Wiek: 24(we wrześniu) Doświadczenie: posiadam, byłem wiele razy Typerem,więc znam się na rzeczy. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chce zostać Typerem ze względu na to ,że chce pokazać coś od siebie ,że umiem robić coś ,a nie się przyglądać pracy innych,także chce przydać się do czegoś. Mam na to bardzo dużo czasu ,żeby ogarnąć te sprawy. Dodam od siebie to ,że jestem osobą pracowitą i sumienną . Chciałbym odciążyć innych typerów i wspomóc administrację forum . Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?:Siatkówka,sporty walki.Jestem otwarty na wszystko . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi