Donator J.Strzelcu Opublikowano 13 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) Imię: Oliwier Wiek: 18 Doświadczenie: Szczerze nigdy nie byłem typerem, ale wiem że byc takim typerem to jest nic trudnego , myślę żebym sie sprawdził w tej roli Dlaczego chcesz zostać typerem?: Mało jesy typerów na forum a myśle jeśli bym był w tej roli bym pomagał a także sam bym realizował rzeczy w których mam doświadczenie a także przejmować obowiazki od innych typerów zeby odciazyc ich prace. Mam doświadczenie w każdej dziedzinie więc myśle że bym sie sprawdził w tej roli Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna , siatkówka, koszykówka , mam doświadczenie w każdej dziedzinie i myśle że bym sie sprawdził. Edytowane 14 Kwietnia 2022 przez seev 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ sebix1337 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Imię: Sebastian Wiek: 24 Doświadczenie: Doświadczenie to ja posiadam Tylko miałem prawie 3 lata przerwy od komputera, więc tylko rozgrzewka, przypomnieć jak się w to bawiło Dlaczego chcesz zostać typerem?: Powiem tak.. Wróciłem po długiej przerwie i chciałbym coś robić, pomagać i dawać News'y z sportu Przed moją przerwą zajmowałem się Typowaniem, pisaniem o różnych rzeczach. Mówię tu o : - Sporcie, - Raperach, - Różnych kapelach, zespołach muzycznych i inne Po prostu mam teraz bardzo dużo czasu co każdy to widzi, że online 24 godziny. Mam dużo czasu na pisanie i rozkręceniu podfora jak : Siatkówka, koszykówka, sztuki walki. Uprawiam sport od 5 roku życia i nie tylko interesuję się Piłką nożną, ale też i innymi sportami Po prostu fajnie by było chociaż dać szansę na próbę.. Byście zobaczyli, czy faktycznie sobie z tym poradzę Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Siatkówka, Sztuki walki oraz koszykówka. Tymi sportami mogę się zająć, wiem że do Piłki Nożnej nie ma co startować @ Andrzej. @ Dusia @ Trivor @ ^Apple^ @ shinga Proszę o rozpatrzenie Pozdrawiam, miłego dnia życzy Sebix ! Edytowane 2 Czerwca 2022 przez sebix1337 dodanie administratorów 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium ''YAKUZA'' Opublikowano 28 Września 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Września 2022 Imie: Piotr Wiek: 22lat Doświadczenie: Szczerze to nigdy się nie zajmowałem typerka ale zawsze czegoś można się nauczyć, a szybko się ucze :wink: Dlaczego chcesz zostać typerem?: Uwielbiam śledzić sport i myśle że właśnie taka dziedziną chciałbym się zajmować, a dlaczego typer? Ciekawi mnie to , jestem aktywny na forum i myśle ze ,dam rade na tym stanowisku. Jaką chcesz się dyscypliną zajmować: Sport [Piłka Nożna, Siatkówka] 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moderator T Mis Bim Opublikowano 2 Października 2022 Moderator T Moderator T Udostępnij Opublikowano 2 Października 2022 Imię: Jakub Wiek: 19 Doświadczenie: Dobre już pełniłem taka funkcję więc doświadczenie posiadam Dlaczego chcesz zostać typerem?: Ponieważ chciałbym pomóc innym a także chciałabym coś też dodać od Siebie wiem na czy polega ta funkcja więc dałbym sobie radę. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik Lullaby Opublikowano 23 Maja 2023 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Imię: Patryk Wiek: 22 Doświadczenie: Doświadczenie wydaje mi się że mam nie małe, byłem typerem kilka razy i nigdy żadnych skarg na mnie nie było. Poręczyć może za mnie serdeczne @ ^Apple^ z którym się bardzo długo znam. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Dlaczego? Chciałbym nim zostać głównie dlatego bo to była ogólnie moja pierwsza ranga funkcyjna do której się przyzwyczaiłem i chciałbym na nią powrócić ze względu na sentyment, oraz dlatego by zająć się e-sportem, a dokładniej League of Legends lub ew. czymś innym w tej dziedzinie oraz koszykówką. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: League of Legends ew. coś innego z tej dziedziny oraz Koszykówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium YoungDziamal Opublikowano 23 Maja 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 (edytowane) Imię: Marek Wiek: 16 Doświadczenie: Nigdy nie byłem typerem ale myślę że dam sobie rade Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chciałbym się sprawdzić w nowej roli i myślę, że w roli typera powinienem dać sobie rade. Interesuje się e-sportem w szczególności CS GO więc myślę że ta rola powinna sprawiać mi frajdę. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Cs go Edytowane 23 Maja 2023 przez Hadez 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2023 Imię: Bartek Wiek: 15 Doświadczenie: Niestety brak, ale myślę ze szybko się nauczę Dlaczego chcesz zostać typerem?: Jakoś zawsze mnie to kręciło i chce pomoc w rozwoju sieci Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: koszykówka/piłka nożna 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 14 Sierpnia 2023 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Imię: Oliwier Wiek: 18 Doświadczenie: Byłem Typerem już na tej sieci przez dłuższy czas i z chęcią chce wrócić na to stanowisku rozwijając sieć , żeby się więcej działo i wzrastała aktywność osób na tej sieci. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Od dłuższego czasu sprawiałem funkcję typera, przez co była duża aktywność osób do typowania różnych dziedzin sportu. Może i wracam po dłuższej przerwie 2 - miesięcznej ale chciałbym coś pomóc w rozwoju sieci, dodając że w typerce mam duże doświadczenie odnośnie typowania różnych dziedzin sportu. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: koszykówka/ siatkówka Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 26 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2024 Szybka rekrutacja została otwarta zapraszam do składania podań!! 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik yuki. Opublikowano 27 Stycznia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2024 Imię: Kacper Wiek: 15 (rocznikowo 16) Doświadczenie: Na obecną chwilę nie mam żadnego doświadczenia ale chcę sprawdzić się w nowej roli. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chcę zostać typerem dla tego że na obecną chwilę na mojej obecnej randze (admin om1) nie ma zbytnio co robić i ostatnio odeszło dwóch typerów więc chcę wspomóc typerkę i ogólnie zająć się czymkolwiek. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: koszykówka 2 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium _sss_ Opublikowano 28 Stycznia 2024 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Imię: Bartek Wiek: 15 Doświadczenie: myśle ze duże gdyz bylem typerem na tej sieci i szlo mi mysle ze dobrze Dlaczego chcesz zostać typerem?: nie bede owijal w bawele namowil mnie do tego @ Hana_Montana , nie sledzilem za bardzo poczynian typerki po moim odejsciu wiec nie wiedzialem ze upada - czego dowiedzialem sie wlasnie od hany, poprosil mnie on zebym wrocil i pomogl postawic ja na nogi Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: pilka nozna a dokladniej premier liga i seria a 1 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2024 Zamykam szybką rekrutację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 15 Marca 2024 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Szybka rekrutacja ON! Cytuj "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkownik Papaj Opublikowano 28 Lipca 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2024 Imię: Kacper Wiek: 17 (18 za 3 dni) Doświadczenie: Nie mam żadnego ale chciałbym się sprawdzić w tej dziedzinie, mogę jakoś wspomóc tym forum. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Ponieważ panowie tacy jak @ DeVoX oraz @ NetaO mnie namawiają a więc spróbuję i tak nic nie mam lepszego do roboty. (A Netaczka mi ma pomóc jakoś haha) Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Sport (Siatkówka, Piłka Nożna), E-Sport (Cs2) ewentualnie zobaczę czy coś jeszcze, najpierw muszę się dostać jak i w tym wszystkim rozpoznać. NetaO RIP, 30 Lipca 2024 Przyjmuje na okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Powodzenia ;). 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2024 Imię: Marek Wiek: 19 Doświadczenie: Pełniłem tę funkcję już raz na innym forum. Dlaczego chcesz zostać typerem?: Małe zainteresowanie rekrutacyjne typerką to może dostanę szanse, sporo wolnego czasu więc mogę się tym zająć. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna, Koszykówka oraz piłka ręczna. NetaO RIP, 4 Sierpnia 2024 Przyjmuje na okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Powodzenia ;). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Księżniczka Cziterka ;3 Opublikowano 22 Października 2024 Księżniczka Udostępnij Opublikowano 22 Października 2024 Imię: Sandra Wiek: 21 Doświadczenie: Doświadczenia nie mam w pełnieniu tej funkcji aczkolwiek doświadczenie można szybko zdobyć Dlaczego chcesz zostać typerem?: Od początku interesuję się sportem jak i typerką więc myślę że dostanę szansę, Każda para rąk do pomocy się przyda Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna, Piłka ręczna NetaO RIP, 22 Października 2024 Przyjmuje na okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Powodzenia ;). 3 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Przyjaciel <3 Opublikowano 11 Listopada 2024 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Szybka rekrutacja [OFF] Cytuj Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 11 Maja 2025 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2025 Otwieramy szybką rekrutację, zapraszamy do składania podań! Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik 01010101 Opublikowano 14 Lipca 2025 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2025 Imię: Marek Wiek: 20 Doświadczenie: Pełniłem tę funkcję już przez dość długi okres czasu na tym forum Dlaczego chcesz zostać typerem?: Małe zainteresowanie działem typerskim, widzę, że nikt nawet nic tam nie wstawia, a ja znowu mam trochę więcej czasu Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna, E-sport Hana_Montana, 15 Lipca 2025 Odbierz rangę w odpowiednim dziale 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik mów mi Papa Roberto Opublikowano 12 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Imię: Robert Wiek (dokładna data urodzenia): 22.09.2004 Doświadczenie: Posiadam, pełniłem już ową funkcję na dużym forum, który już dzisiaj nie istnieje. *Ktoś chce wiedzieć, zapraszam pw* Dlaczego chcesz zostać typerem?: Widzę, że kompletnie opustoszały jest ten dział odkąd "01010101" został zdegradowany. Mam pomysły, które urozmaicą ten dział, chęć oraz wenę i to w sumie się nie zmieni, gdyż jestem na, co dzień osobą obstawiającą kupony. Chciałbym dać temu działowi życie i żeby ludzie na forum, mieli tematy, które zachęcą ich do aktywności choćby for fun. Kto nie lubi typować? To jest fajna sprawa. Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Najchętniej koszykówka (NBA), piłka nożna ale widzę, że tam starają się JA zapodawać tematy, lecz mogę zająć się niektórymi ligami, e-sport (CS2). Hana_Montana, 13 Stycznia Przyjmuje na okres próbny odbierz rangę w odpowiednim dziale 4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi