Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ON] Szybka rekrutacja na Typera

Frosty

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
DONATOR

Imię: Oliwier

Doświadczenie: Szczerze nigdy nie byłem typerem, ale wiem że byc takim typerem to jest nic trudnego , myślę żebym sie sprawdził w tej roli

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Mało jesy typerów na forum a myśle jeśli bym był w tej roli bym pomagał a także sam bym realizował rzeczy w których mam doświadczenie a także przejmować obowiazki od innych typerów zeby odciazyc ich prace. Mam doświadczenie w każdej dziedzinie więc myśle że bym sie sprawdził w tej roli

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka nożna , siatkówka, koszykówka , mam doświadczenie w każdej dziedzinie i myśle że bym sie sprawdził.

Edytowane przez seev
  • Wow! 2

a.png.10dc7a65f335fd10f90fff4ea2db1ff4.png

:zakochany:

• 1 miesiąc temu...
  • Użytkownik∙

Imię:  Sebastian

Doświadczenie: Doświadczenie to ja posiadam :) Tylko miałem prawie 3 lata przerwy od komputera, więc tylko rozgrzewka, przypomnieć jak się w to bawiło :) 

Dlaczego chcesz zostać typerem?:  Powiem tak.. Wróciłem po długiej przerwie i chciałbym coś robić, pomagać i dawać News'y z sportu :) Przed moją przerwą zajmowałem się Typowaniem, pisaniem o różnych rzeczach. Mówię tu o :

- Sporcie,

- Raperach,

- Różnych kapelach, zespołach muzycznych i inne :)

Po prostu mam teraz bardzo dużo czasu co każdy to widzi, że online 24 godziny. Mam dużo czasu na pisanie i rozkręceniu podfora jak : Siatkówka, koszykówka, sztuki walki. Uprawiam sport od 5 roku życia i nie tylko interesuję się Piłką nożną, ale też i innymi sportami :) Po prostu fajnie by było chociaż dać szansę na próbę.. Byście zobaczyli, czy faktycznie sobie z tym poradzę :)

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?:  Siatkówka, Sztuki walki oraz koszykówka. Tymi sportami mogę się zająć, wiem że do Piłki Nożnej nie ma co startować :D

@ Andrzej. @ Dusia  @ Trivor   @ ^Apple^   @ shinga            Proszę o rozpatrzenie :)

Pozdrawiam, miłego dnia życzy Sebix !

Edytowane przez sebix1337
dodanie administratorów
  • Lubię to! 3
  • Super 1
  • Wow! 1

sebix.png.e9e28d39b67104f3bd9c1ea4097e91dc.png

• 3 miesiące temu...
  • Premium
Premium

Imie: Piotr
Doświadczenie: Szczerze to nigdy się nie zajmowałem typerka ale zawsze czegoś można się nauczyć, a szybko się ucze :wink:
Dlaczego chcesz zostać typerem?: Uwielbiam śledzić sport i myśle że właśnie taka dziedziną chciałbym się zajmować, a dlaczego typer? Ciekawi mnie to , jestem aktywny na forum i myśle ze ,dam rade na tym stanowisku.
Jaką chcesz się dyscypliną zajmować: Sport [Piłka Nożna, Siatkówka]

• Super 2
  • WTF 1

essa.png.c12bbdc75cba61c22781aed2c337428b.png

1201477641_Zrzutekranu(7).png.f0a33ecf2dacb43346f503fd0ad5046c.png

• Moderator T
Moderator T

Imię:  Jakub 

Doświadczenie:  Dobre już pełniłem taka funkcję więc doświadczenie posiadam 

Dlaczego chcesz zostać typerem?:  Ponieważ chciałbym  pomóc innym a także chciałabym coś też dodać od Siebie wiem na czy polega ta funkcja więc dałbym sobie radę. 

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna

• Apple zmienił(a) tytuł na [ON] Szybka rekrutacja na Typera
  • Apple zablokował(a) ten temat
  • Apple odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Imię: Patryk

Doświadczenie: Doświadczenie wydaje mi się że mam nie małe, byłem typerem kilka razy i nigdy żadnych skarg na mnie nie było. Poręczyć może za mnie serdeczne @ ^Apple^ z którym się bardzo długo znam.

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Dlaczego? Chciałbym nim zostać głównie dlatego bo to była ogólnie moja pierwsza ranga funkcyjna do której się przyzwyczaiłem i chciałbym na nią powrócić ze względu na sentyment, oraz dlatego by zająć się e-sportem, a dokładniej League of Legends lub ew. czymś innym w tej dziedzinie oraz koszykówką.

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: League of Legends ew. coś innego z tej dziedziny oraz Koszykówka.

• Super 1

Lullaby-Sygnatura.png

• Premium
Premium

Imię: Marek

Doświadczenie: Nigdy nie byłem typerem ale myślę że dam sobie rade

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chciałbym się sprawdzić w nowej roli i myślę, że w roli typera powinienem dać sobie rade.
Interesuje się e-sportem w szczególności CS GO więc myślę że ta rola powinna sprawiać mi frajdę.

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Cs go

Edytowane przez Hadez
  • Super 2
  • Ha ha 1

winnam0nesy.png.9c5361a98ea6fde2a6585ed5b274ca3c.png

:KakashiHi::peepoSendNudes:

• 2 miesiące temu...
  • Premium
Premium

Imię: Bartek

Doświadczenie: Niestety brak, ale myślę ze szybko się nauczę

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Jakoś zawsze mnie to kręciło i chce pomoc w rozwoju sieci

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: koszykówka/piłka nożna

• Ha ha 1
  • Fuu 1

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Donator
DONATOR

Imię: Oliwier

Doświadczenie: Byłem Typerem już na tej sieci przez dłuższy czas i z chęcią chce wrócić na to stanowisku rozwijając sieć , żeby się więcej działo i wzrastała aktywność osób na tej sieci.

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Od dłuższego czasu sprawiałem funkcję typera, przez co była duża aktywność osób do typowania różnych dziedzin sportu. Może i wracam po dłuższej przerwie 2 - miesięcznej ale chciałbym coś pomóc w rozwoju sieci, dodając że w typerce mam duże doświadczenie odnośnie typowania różnych dziedzin sportu.

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: koszykówka/ siatkówka

a.png.10dc7a65f335fd10f90fff4ea2db1ff4.png

:zakochany:

• LAN CIECHOCINEK 2K2 zmienił(a) tytuł na [OFF] Szybka rekrutacja na Typera
  • LAN CIECHOCINEK 2K2 zablokował(a) ten temat
  • 5 miesięcy temu...
  • Zasłużony

Szybka rekrutacja została otwarta zapraszam do składania podań!!

• Lubię to! 2
  • xD 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Hana_Montana zmienił(a) tytuł na [ON] Szybka rekrutacja na Typera
  • Hana_Montana odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

Imię: Kacper

Doświadczenie: Na obecną chwilę nie mam żadnego doświadczenia ale chcę sprawdzić się w nowej roli.

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Chcę zostać typerem dla tego że na obecną chwilę na mojej obecnej randze (admin om1) nie ma zbytnio co robić i ostatnio odeszło dwóch typerów więc chcę wspomóc typerkę i ogólnie zająć się czymkolwiek.

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: koszykówka

• Lubię to! 2
  • Super 1
  • Wow! 2
  • WTF 1

• Premium
Premium

Imię: Bartek

Doświadczenie: myśle ze duże gdyz bylem typerem na tej sieci i szlo mi mysle ze dobrze

Dlaczego chcesz zostać typerem?: nie bede owijal w bawele namowil mnie do tego @ Hana_Montana , nie sledzilem za bardzo poczynian typerki po moim odejsciu wiec nie wiedzialem ze upada - czego dowiedzialem sie wlasnie od hany, poprosil mnie on zebym wrocil i pomogl postawic ja na nogi

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: pilka nozna a dokladniej premier liga i seria a

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • WTF 1
  • xD 4

sygn.gif.5609f7715308399a655f7f3291c6c5a8.gif

• Zasłużony

Zamykam szybką rekrutację 

• Lubię to! 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Hana_Montana zmienił(a) tytuł na [OFF] Szybka rekrutacja na Typera
  • Hana_Montana zablokował(a) ten temat
  • Zasłużony

Szybka rekrutacja ON!

"Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być."
[*]

• 4 miesiące temu...
  • Użytkownik

Imię: Kacper

Doświadczenie: Nie mam żadnego ale chciałbym się sprawdzić w tej dziedzinie, mogę jakoś wspomóc tym forum.

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Ponieważ panowie tacy jak @ DeVoX oraz @ NetaO mnie namawiają a więc spróbuję i tak nic nie mam lepszego do roboty. (A Netaczka mi ma pomóc jakoś haha)

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Sport (Siatkówka, Piłka Nożna), E-Sport (Cs2) ewentualnie zobaczę czy coś jeszcze, najpierw muszę się dostać jak i w tym wszystkim rozpoznać.

NetaO RIP
NetaO RIP,

Przyjmuje na okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Powodzenia ;).

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Ha ha 1

jest pieknie.png

• Użytkownik

Doświadczenie: Pełniłem tę funkcję już raz na innym forum.

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Małe zainteresowanie rekrutacyjne typerką to może dostanę szanse, sporo wolnego czasu więc mogę się tym zająć. 

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna, Koszykówka oraz piłka ręczna.

NetaO RIP
NetaO RIP,

Przyjmuje na okres próbny dwóch tygodni. Zgłoś się po rangę w odpowiednim dziale. Powodzenia ;).

• Wow! 1
  • 2 miesiące temu...
  • Księżniczka

Imię: Sandra

Doświadczenie: Doświadczenia nie mam w pełnieniu tej funkcji aczkolwiek doświadczenie można szybko zdobyć 

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Od początku interesuję się sportem jak i typerką więc myślę że dostanę szansę, Każda para rąk do pomocy się przyda 

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna, Piłka ręczna 

NetaO RIP
NetaO RIP,

• Lubię to! 3
  • Super 1
  • Dzięki 1
  • Wow! 4

sztooos.gif

• 3 tygodnie później...
  • Przyjaciel <3 zmienił(a) tytuł na [OFF] Szybka rekrutacja na Typera
  • Przyjaciel <3 zablokował(a) ten temat
  • Dusia odblokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

Otwieramy szybką rekrutację, zapraszamy do składania podań!

heh1111.png

• Dusia zmienił(a) tytuł na [ON] Szybka rekrutacja na Typera
  • Dusia promuje ten temat
  • 2 miesiące temu...
  • Użytkownik

Doświadczenie: Pełniłem tę funkcję już przez dość długi okres czasu na tym forum

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Małe zainteresowanie działem typerskim, widzę, że nikt nawet nic tam nie wstawia, a ja znowu mam trochę więcej czasu

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Piłka Nożna, E-sport

Hana_Montana
Hana_Montana,

Odbierz rangę w odpowiednim dziale :)  

• Lubię to! 2
  • Wow! 1
  • WTF 1
  • 5 miesięcy temu...
  • Użytkownik

Imię: Robert

Wiek (dokładna data urodzenia): 22.09.2004

Doświadczenie: Posiadam, pełniłem już ową funkcję na dużym forum, który już dzisiaj nie istnieje. *Ktoś chce wiedzieć, zapraszam pw* 

Dlaczego chcesz zostać typerem?: Widzę, że kompletnie opustoszały jest ten dział odkąd "01010101" został zdegradowany. Mam pomysły, które urozmaicą ten dział, chęć oraz wenę i to w sumie się nie zmieni, gdyż jestem na, co dzień osobą obstawiającą kupony. Chciałbym dać temu działowi życie i żeby ludzie na forum, mieli tematy, które zachęcą ich do aktywności choćby for fun. Kto nie lubi typować? To jest fajna sprawa. 

Jaką dyscypliną sportu chcesz się zająć?: Najchętniej koszykówka (NBA), piłka nożna ale widzę, że tam starają się JA zapodawać tematy, lecz mogę zająć się niektórymi ligami, e-sport (CS2). 

Hana_Montana
Hana_Montana,

Przyjmuje na okres próbny odbierz rangę w odpowiednim dziale 

• Lubię to! 4
  • Trzymaj się 1
  • Wow! 1