Właściciel Trivor Opublikowano 14 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Cześć, dziś w godzinach 17-19 będzie przeniesienie danych na nowego amxbansa. Będą ulepszone zabezpieczenia, systemy banowania itp. Zastanawiam się nad wyborem stylu. Proszę o zagłosowanie w ankiecie. Opcja NR 1 Opcja NR 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 14 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Drugii najlepszyy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hermi Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 1 better nie zlewają się kolory Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Który lepszy kolorystycznie drugi, lecz na pierwszym jest lepsza widoczność wszystkiego. Dla adminów oraz członków ubt,przydatniejsze będzie #1. Żeby wszystko było napisane,a nie wtapiające się w tło napisy. Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Września 2019 Właściciel Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 11 minut temu, Eryk napisał: Który lepszy kolorystycznie drugi, lecz na pierwszym jest lepsza widoczność wszystkiego. Dla adminów oraz członków ubt,przydatniejsze będzie #1. Żeby wszystko było napisane,a nie wtapiające się w tło napisy. Napisy to nie problem zmienić z tego szarego na czarne np. Sam to zauważyłem i będzie to zrobione Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 14 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 7 minut temu, Trivor napisał: Napisy to nie problem zmienić z tego szarego na czarne np. Sam to zauważyłem i będzie to zrobione A widzisz nie napisałeś tego wcześniej,widziałem że nie tylko ja zwróciłem uwagę na to,wtedy wydaje mi się że była by inna rozmowa,wiedząc że to możesz wszystko zmienić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik jedendwatrzy Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 drugi Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Też jestem za drugim z czarnymi napisami Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Jesika :) Opublikowano 14 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Druuuuuuuugi Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Oczywiście, że drugi Bardziej przejrzysty szablon. Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 4 godziny temu, Hermi napisał: 1 better nie zlewają się kolory czcionka zostanie poprawiona na ciemniejsza by się nie zlewała z tłem Odnośnik do komentarza
Użytkownik .exe Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi