Użytkownik ^^Lemon^^ Opublikowano 14 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Nick z CS:^^Lemon^^ Admin banujący:da real hl1 organner Serwer:[Only DD2][RANGI CS:GO | LECZENIE | ASYSTY] StrefaSkilla.pl [VIP FREE] (de_dust2)Data zdarzenia: 14.09.2019 - 22:26:58 Opis sytuacji: Witam śmieszna sytuacja zwracamy graczowi z kolegą uwagę ze nie można stać na respspie TT do 1.30 parę rund gry wszystko obserwuje admin i zamiast coś z tym zrobić jeszcze podkręca sytuacje i nic z tym nie robi po chwili kolega dostaje bana I powód ,,Tak do snu " po chwili napisał że za raz napisze skargę ja napisałem ze tez to zrobię i dostałem bana na 12 h powód ,, Ty chyba też " Grałem na tym serwerze rok temu grało się bardzo dobrze i Administracja była idealna nie tolerowali takiego zachowania i byli normalni a nie za kare bo to tak wygląda a teraz wszystko się pozmieniało admini robią co chcą i za nic dają bany nie powinno to tak wyglądać bana powinien dostać tamten typ co stal na respie do 1.30 a nie my za nie łamanie regulaminu PROSZĘ O UKARANIE ADMINA ZA TAKIE ZACHOWANIE I DANIE PRZYKŁADU DLA INNYCH ADMINÓW ZE NIE ROBI SIĘ TAKICH RZECZY A JAK NIE ZNAJĄ REGULAMINU TO CZAS NA ZMIANĘ ADMINISTRACJI !!Link do bana z amxbans ( https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php ):http://amxbans.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=12144Wycinek bana z konsoli:[AMXBans] You can complain about your ban @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'ty chyba tez ' [AMXBans] Duration: '12 hours' [AMXBans] Your SteamID: 'VALVE_1:0:2070552610' [AMXBans] Your IP: '83.145.168.226' [AMXBans] ========================================= 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 Degrad za powody banów + UB Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 15 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi