Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie

Szymciok

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: Szymciok

Doświadczenie: Gram juz prawie 9 lat

Mikrofon(Tak/Nie): Tak

Obowiązkowa platforma STEAM: Mam . https://steamcommunity.com/profiles/76561198862115053/

Link do GameTrackera: :https://www.gametracker.com/player/Szymciok/54.36.186.16:27045/ 

Znajomość AMXX: wiem jak używać , gdzie wpisać a komendy jeśli są wszędzie takie same to mam je w telefonie :)

Obowiązkowa składka(11,07 SMS): Nie , nie pozwalają mi na to środki finansowe niestety :(

Kultura wysoka bardzo rzadko przeklinam , dostępność do wejścia na serwer codziennie po szkole w godzinach od 17 czasami 15 w wakacje 24 godziny na dobę:) Może teraz coś o sobie Interesuje się informatyka  ( 2 Technikum ) lubię sport a najbardziej siatkówkę i to chyba tyle mam nadzieje że zostanę adminem :) Życzę miłego dnia :)

• Użytkownik

Na okres próbny

-amx nic trudnego 

-czas nadrobi 

+doświadczeni

-składka :) 

+wiek

+kultura osobista na wysokim poziomie 

• Użytkownik

Jestem na nie

- Dopiero co złożyłeś podanie na admina innego serwera https://strefaskilla.pl/temat/12155-podanie/?do=findComment&comment=69727

- AMXX. 

- Zerowe GT. 

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik∙

Wiem że potrzeba nam adminów ale twoje gt nie powala mikrofon jest tak samo jak steam wiek jak najbardziej na plus no i minus składka amx zawsze można się nauczyć więc jestem za okresem próbnym :) 

• Użytkownik

Parę razy Cię widziałem na serwie i nie podpadłeś mi jakoś specialnie więc jestem za okresem próbnym

• Użytkownik

Okres próbny i potem się zobaczy ;)

• Użytkownik

Hmmm myślałem, że jak dłużej potrzymam Ci te podanie to jakoś poprawisz te gt, a powiem szczerze, że nie zabłysnąłeś, dzisiaj to wcale nie grałeś wczoraj jedyne 110 minut więc to nie jest za dużo. Co do składki to zawsze możesz się ze mną lub trivorem jakoś dogadać. Na ten moment podanie odrzucam, mam nadzieję, że się nie poddasz i napiszesz podanie za tydzień. Powodzenia.

• Użytkownik

NWGL1lz.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• 10 miesięcy temu...
  • Użytkownik∙

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został przeniesiony do archiwum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]