Użytkownik Szymciok Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Nick: Szymciok Wiek: 17 Doświadczenie: Gram juz prawie 9 lat Mikrofon(Tak/Nie): Tak Obowiązkowa platforma STEAM: Mam . https://steamcommunity.com/profiles/76561198862115053/ Link do GameTrackera: :https://www.gametracker.com/player/Szymciok/54.36.186.16:27045/ Znajomość AMXX: wiem jak używać , gdzie wpisać a komendy jeśli są wszędzie takie same to mam je w telefonie Obowiązkowa składka(11,07 SMS): Nie , nie pozwalają mi na to środki finansowe niestety Kultura wysoka bardzo rzadko przeklinam , dostępność do wejścia na serwer codziennie po szkole w godzinach od 17 czasami 15 w wakacje 24 godziny na dobę Może teraz coś o sobie Interesuje się informatyka ( 2 Technikum ) lubię sport a najbardziej siatkówkę i to chyba tyle mam nadzieje że zostanę adminem Życzę miłego dnia Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 @Maro @PaTrYkus @nawias @Urumci @Cezro @MixMen Proszę was o wypowiedź. Odnośnik do komentarza
Użytkownik nawias Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Na okres próbny -amx nic trudnego -czas nadrobi +doświadczeni -składka +wiek +kultura osobista na wysokim poziomie Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Jestem na nie - Dopiero co złożyłeś podanie na admina innego serwera https://strefaskilla.pl/temat/12155-podanie/?do=findComment&comment=69727 - AMXX. - Zerowe GT. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Wiem że potrzeba nam adminów ale twoje gt nie powala mikrofon jest tak samo jak steam wiek jak najbardziej na plus no i minus składka amx zawsze można się nauczyć więc jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Użytkownik Urumci Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Parę razy Cię widziałem na serwie i nie podpadłeś mi jakoś specialnie więc jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza
Użytkownik MixMen Opublikowano 18 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Okres próbny i potem się zobaczy Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 20 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Hmmm myślałem, że jak dłużej potrzymam Ci te podanie to jakoś poprawisz te gt, a powiem szczerze, że nie zabłysnąłeś, dzisiaj to wcale nie grałeś wczoraj jedyne 110 minut więc to nie jest za dużo. Co do składki to zawsze możesz się ze mną lub trivorem jakoś dogadać. Na ten moment podanie odrzucam, mam nadzieję, że się nie poddasz i napiszesz podanie za tydzień. Powodzenia. Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 20 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi