Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Propozycja

MixMen

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Na tak

- nie będzie odrzucania wszystkich postów bo nie ma wzoru

- spoko opcja

- duzo osób skarży się na brak edycji posta

@Eryk tamtego posta nie moge edytowac już SMIESZNO FEST XDDDD ale zastanów się czy wygodniej i komfortowo dla Ciebie byłoby od buta mieć gotowy wzór tylko pisać co trzeba czy kopiuj wklej jakis wzor smieszny......

PS. Nie nadawaj tych walonych notatek gdzie się da. EDYTUJ POST CHŁOPIE...

• Dzięki 1
  • Użytkownik

Powiem szczerze, że dodanie automatycznego dodawania wzoru do podania nie jest głupim pomysłem, skończy to kilka problemów związanych z pisaniem podań. Opcja jest ta wygodna i po prostu fajna, przydatna. 

Co do drugiej propozycji to oczywiście jestem za naprawieniem.

• Dzięki 1

Nie chciałbym, aby, była wszędzie taka wygoda, że nic z siebie nie damy,a będziemy mieli korzyści.

Wchodząc w dany temat, typu: Odwołaj się od bana/Wstaw S'sy,jest napisane Wzór:

I trzeba się pod niego przystosować,kto jest mniej ogarnięty, będzie poprawiony.

To nie jest problem, wziąć, skopiować go i wkleić, bardziej chodzi o ludzką spostrzegawczość.

Dużo osób skarży się na brak edycji posta, ale przeważnie wtedy,kiedy coś źle napiszą,bądź w przypadku podania mniej niż 3 argumentów, wiąże się to z brakiem znania punktów w regulaminie.Tak pewnie a co z błędami ort/int,to jest jedyny plus tego.

To jest moja własna opinia,znaj regulaminy, pisz posty, tak jak należy.

Chcesz pisać temat,znajdź wzór w dziale, w którym chcesz napisać,skopiuj+wklej.

Za pierwszą propozycją nie jestem.

Co do drugiej,ograniczyłbym edycję postu do jakiś 3h.

• Użytkownik

^XDD

Jestem na tak, uważam, że jest to dobra propozycja, jedna jak i druga sugestia powinna wejść w życie forum. 

K🧑💞 J👶💞

• Junior Admin
Junior Admin

Co do pierwszej propozycji jestem na nieee... ludzie nie sa az na tyle ulomni chyba zeby sobie wzoru nie umiec skopiowac (niektorzy nie ogarniaja.. odnaleźć sie nie moga itp ale  wlasnie wtedy widac kto jest ogarniety zna sie trochu aa kto jakis nieogar..) 

Druga propo too idk.... ktos dostanie notke potem warna ii sobie zmieni tresc wiadomosci ii bedzie sie wykłócał... w ostatecznosc mogloby to bys jesli bardzo zalezy komus zalezy na naprawieniu tegooo..   (alee moglo byy byc zablokowane edytowanie postow w tematach ktore sa juz zamkniete.,.)

@hejdzi. No ale skoro ktos nie ogarnia ze jest takie cos jak wzór zee skopiowac trzeba a nie samemu wymyslac no to wtf,, po co jakies nieogarny na randze..   Iii edycja posta jesttt tylko ze jak ktos ci doda notkę too ta opcja znika ;d 

heh1111.png

• Użytkownik

No patrząc na to forum to czasami widzę w jakimś podaniu lub innym temacie. Popraw post, brak wzoru czyli jednak (oczywiście no offens) ludzie są czasami ułomni. Takie ułatwienie zapobiegłoby takim sytuacjom.  Aaaa nie sorry przecież lepiej zamknąć post napisać popraw i 2 posty na + xDDDDDDDDDD

Co do drugiego przecież jest opcja w IPSie że pokazuje to,że post zostal edytowany oraz z jakiej treści na jaką.....

@Dusia @Eryk Moim zdaniem trzeba na forum ułatwiać korzystanie z niego a nie bardziej im ograniczać np. brak edytacją posta xD

v2 @Dusia  Ale to nie chodzi tylko o range. Patrz też na działy np. UBT. 

• Lubię to! 1
  • 7 miesięcy temu...
  • Zasłużony

• Wiadomość wygenerowana automatycznie •
Temat został zamknięty przez administrację.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie.

• Super 1
  • 1 rok później...

archiwum.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]