Użytkownik .exe Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Nick: exe Wiek (dokładna data urodzenia): 17.01.1997 Parę słów o sobie: Jestem Rafał. 22 wiosen. Skończyłem szkołę budowlaną na profilu technik budownictwa. Interesuję się sportem i informatyką. Jestem miłym i spokojnym chłopakiem z dystansem. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Dziennie po 5 godzinek. Czas online na forum: 4 dni Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Oczywiście,akceptuję. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Lubię pilnować porządku na forumowych czatach. Jestem opanowany,miły i jak najbardziej pomocny. Chciałbym pokazać,że nadaje się na to stanowisko. Nie spełniam na tą chwile jednego wymagania jakim jest 500 wpisów,ale za nie długo dobije. Pozdrawiam exe. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Na Tak -+podanie -wymagania -aktywność Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Jestem na Tak! + Dojrzały + Aktywny + Chęć pomocy Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Na Tak. + Wiek. + Aktywny. + Chęć pomocy. + Podanie. - TOXIC. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMojeEGO Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 nie, - brud - smród - i ubustwo 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ANTI-CHEATER Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 +wiek +posty +udziela się na SB Tak, na pewno można dać szanse. Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 21 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Na Tak + Kulturka + Aktywny +Chętny do pomocy Brać póki gorący ? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Również jestem na TAK. + Wiek, + Doświadczenie, + Ogarnięty, - Jest botem w lola, Powodzenia Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 22 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Dałbym na tak: +Odpowiednia postawa mimo różnych stanów +Kulturalny +Aktywny +Dojrzałość na podjęcie pewnych decyzji Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 22 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Rafał, Rafał, Rafał... Jesteś jedną z osób, której dam TAK w podaniu. Dlaczego? Znamy się od dawna, a zarazem jesteśmy bardzo dobrymi znajomymi od x czasu. Znam twoje możliwości, byłeś kiedyś moderatorem, więc wiesz z czym to się je. Nie rzucasz słów na wiatr za co ogromny szacunek, a do tego jesteś cały czas aktywny w trakcie przerwy w pracy lub po pracy. Wiem, że przykładasz się do tego co robisz i życzę Ci powodzonka w rekrutacji Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 28 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi