Użytkownik Palais Opublikowano 21 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Nick: Palais Wiek: 15 Imię: Hubert Ranga w cs:go: szeryf (był LEM) Dlaczego Ty?: Ponieważ posiadam tam jakieś doświadczenie ogarniam source moda i mam admina na jednym z waszych serwerów (Only Mirage) Link do Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198297617657/ 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Pogrywam czasami na serwerze. Lecz jak dla mnie na Nie -Zajmij się pierw MIRAGE -Wiek +Doświadczenie - Konto pod podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik UUPSY DUUPSY Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Nie sorki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jaro Opublikowano 14 Grudnia 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Jestem na nie. - Znikoma aktywność na forum. - Wiek. - Podanie napisane tak jak by ktoś chciał dać komuś kopa w pupę, zero jakiegokolwiek postarania się co do rozpisania,ułożenia odpowiedniego podania. - ,,Ponieważ posiadam tam jakieś doświadczenie" - Wypowiedź mówi sama za siebie. Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 4 Lutego 2020 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi