Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Podanie na Opiekuna DD2 #1 (może sie uda)

cwaniak

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Imię:  Krystian

Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ się do tego nadaje, nie jeden serwer już prowadziłem, no i też podpytałem się no i jest szukany opiekun właśnie na ten serwer.

Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: @ Opiekun [DD2 #1]

Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak jak i właścicielem sieci serwerów i żeby to jednej

Znajomość amxx i panelu (0-10): 8/9

Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Zależy od sytuacji mojej  bo tak naprawde nie zawsze mogę mieć ale jeśli bedzie taka możliwość napewno wspomogę

Coś o sobie:

No co ja moge o sobie powiedzieć hmm... Napewno jestem godny zaufania doświadczenie na swoich barkach niose duże. Moja przygada w zabawe tak naprawde serwerami zaczeła sie 2008-2009 jako gówniarz sie bardzo tym interesowałem a potem 2011-2012 miałem okazje już prowadzić swoją pierwszą i jedną z dosyć rozwniętych sieci do cs 1.6 . Z czasem uczyłem się też coś pisać w postaci pluginów i ogólnie programować. Początki były trudne ale jakoś to się ogarnęło i udało mi się tym zmierzyć. Na czas że tak powiem dzisiejszy pisze strony i aplikacje oraz jeśli mam jaką kolwiek chęć i widze jakiś sens w tym to tworze paczuszki do cs,  ostatnio dużo się dzieję i tego czasu mam mało ale pracuje obecnie nad jednym projektem i jeśli dalej jakoś z wolnym czasem się uda to przewiduje jej koniec. Ale tak naprawde programowanie traktuje jako takie lekkie zabicie czasu ale czasu mało na to mam niestety ale jak nadarzy sie okazja to coś tam sobie napisze. No i w sumie nwm co dalej powiedzieć :D

• Użytkownik

Wszystko tip top ale jestem niestety na Nie.

Wszystko na plus lecz jesteś już OP T-P i na początek nim się zajmuj.

Dopiero po paru miesiącach mógłbyś pisac podanie o Op drugiego serwera.

Opiekun do prawa ręka właściciela i bardzo ważna osoba dla serwera.

Jeżeli to podanie zostanie odrzucone i napiszesz następne później to oczywiście że będę na Tak. Wtedy będzie tak jakby potwierdzenie że można na Ciebie liczyć oraz zawsze robisz robotę co jest zadana.

To wszystko z mojej strony i to tylko moja opinia :)

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • VIP
VIP

Na nie 

+ Wiek 

+ Doswiadczenie 

+ Amxx/panel 

- aktywność 

- staz

- narazie zajmij się serwerem TP Classic

Daj sie bardziej poznać, udzielaj w życiu serwera i za jakiś czas możesz składać ponownie.

76561197963540280.png

• Użytkownik

Jestem na nie. 

- Aktywność na forum taka sobie bym powiedział, rzadko Cię widuję. 

- Podanie napisane w sposób mało przekonujący. 

- Obecnie jesteś adminem dd2 i opiekunem TP, w pierwszej kolejności zajmij się tym co masz, bo z tego co widzę TP nie kręci się zbyt dobrze. 

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Na Nie.

- Słaba aktywność na forum.

- Posiadasz już admina dd2 i opiekuna tp zajmij się najpierw tymi rangami.

- Daj się poznać ludziom.

- Staż.

+ Wiek.

+ AMXX.

+ Doświadczenie.

• Użytkownik

Nie rozumiem was, co z tego, że posiada Opiekuna TP? Skoro pisze podanie, to sądzę, że znajdzie czas aby se poradzić z tym i tym serwerem. Każdemu się należy szansa, przez to, że jest na danej funkcji nie powinno się dla mnie od razu go skreślać. ;)

Podanie przekonująco napisane, posiadasz doświadczenie - myślę, że podołasz na tej funkcji mimo, że nie miałem z tobą jeszcze większej styczności.

Zielone światło, na okres próbny.

• Junior Admin
Junior Admin

Byłabym na tak, gdyby nie te minusy co wymienię na początku ;x 

-Aktywność na forum

-Aktywność na serwerze...opiekun powinien grać ba serwerze i ogarniać nie tylko forum ale też właśnie serwer,, żeby wiedzieć, co tam się dzieje jak się admini sprawują itp

player_time.php?nameb64=Y3dhbmlhSw%3D%3D  Noo a u Ciebie lipa z tym

- Składka nie pewna,,,

+Znajomość panelu/amxx

+Doświadczenie 

Myślę, że jak byś poprawił aktywność na serwerze i na forum to byłyby same pozytywne wypowiedzi pod tym podaniem :P Postareej się to poprawić :D 

heh1111.png

• Właściciel
Właściciel

EPunsg7.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]