Użytkownik OG KUSH Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Nick: OG KUSHData i Godzina: 26.09.2019Link do bana(https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php):Link do Screenów :https://zapodaj.net/24b5dc74d1666.jpg.htmlWycinek z Konsoli: Coś od siebie: Gram w csa od 10 lat z przerwami i nigdy nie dostałem bana, aż do teraz nawet nie wiem za co... Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Wypowiem się , bo to dotyczy mnie . Dałem Ci ssy masz je w csstrike tam gdzie masz csa. Nie zbanowało Ciebie także dałem Ci cfg bana . Wszedłeś po raz drugi po banie , więc dostałeś aktywnego wtedy. Decyzja należy do UBT co z Tobą postąpi Tyle z mojej strony Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 @OG KUSH Folder /cstrike, znajduje się 5 ss'ów spakuje je w paczkę rar i wrzuć na zipyshare.pl Odnośnik do komentarza
Użytkownik OG KUSH Opublikowano 26 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 https://zapodaj.net/f6904a63024ae.jpg.html Które konkretnie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik OG KUSH Opublikowano 27 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 No nie mam czegoś takiego... Wysłałem zdjęcia Odnośnik do komentarza
Użytkownik OG KUSH Opublikowano 27 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 no, ale tego nie ma i co ja mam zrobić?? Fajnie, że wyrwałem bana za otwieranie tabeli... noo ludzie chce zagrać w końcu na serwie Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Widzę tutaj, zrobiło się zamieszanie, dałeś mu bana, gracz nie posiada żadnych s'sów nie chce wnikać, czy usunął, czy po prostu nie ma z jakichś przyczyn.@HaKaI Prosiłbym Cię, abyś obejrzał demko z akcji danego gracza, i na ten temat napisał, czy gracz jest czysty, czy spalony. Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Kurde nie po to robię ssy żeby się bawić. Wszedł na ab na serwer dostał ab i dopiero wstawił o ub ... banowałem go 3 razy jak znajdę chwilę to zobaczę demko. Poza tym niech poda dokładną godzinę bana Odnośnik do komentarza
Użytkownik OG KUSH Opublikowano 27 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Sorki że jest takie zamieszanie, ale jestem nowy i trochę tego nie ograniam. Godzina bana to 11 +/- 26.09.19 Odnośnik do komentarza
Użytkownik OG KUSH Opublikowano 27 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 36 minut temu, HaKaI napisał: Kurde nie po to robię ssy żeby się bawić. Wszedł na ab na serwer dostał ab i dopiero wstawił o ub ... banowałem go 3 razy jak znajdę chwilę to zobaczę demko. Poza tym niech poda dokładną godzinę bana Wchodziłem na serwer żeby się ciebie zapytać co i gdzie mam zrobić. Sam widziałeś że wszedłem na specta... Odnośnik do komentarza
Użytkownik HaKaI Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Dajcie mu ub niech mu będzie, ale też naprawcie te bugi, bo nie może tak być. Pisałem posta o tym, ale nic nie zostało z tym zrobione @ Odnośnik do komentarza
Użytkownik OG KUSH Opublikowano 27 Września 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 mogę już grać czy jak? Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 28 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi