Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Wtawiam ssy

OG KUSH

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: OG KUSH
Data i Godzina: 26.09.2019
Link do bana(https://amxbans-strefaskilla.pl/ban_list.php):
Link do Screenów :https://zapodaj.net/24b5dc74d1666.jpg.html
Wycinek z Konsoli: 
Coś od siebie:

Gram w csa od 10 lat z przerwami i nigdy nie dostałem bana, aż do teraz nawet nie wiem za co...

• Użytkownik

Wypowiem się , bo to dotyczy mnie . Dałem Ci ssy masz je w csstrike tam gdzie masz csa. Nie zbanowało Ciebie także dałem Ci cfg bana . Wszedłeś po raz drugi po banie , więc dostałeś aktywnego wtedy. Decyzja należy do UBT co z Tobą postąpi :) Tyle z mojej strony

• Użytkownik

no, ale tego nie ma i co ja mam zrobić?? Fajnie, że wyrwałem bana za otwieranie tabeli... noo ludzie chce zagrać w końcu na serwie :/

Widzę tutaj, zrobiło się zamieszanie, dałeś mu bana, gracz nie posiada żadnych s'sów nie chce wnikać, czy usunął, czy po prostu nie ma z jakichś przyczyn.

@HaKaI Prosiłbym Cię, abyś obejrzał demko z akcji danego gracza, i na ten temat napisał, czy gracz jest czysty, czy spalony.

• Użytkownik

Kurde nie po to robię ssy żeby się bawić. Wszedł na ab na serwer dostał ab i dopiero wstawił o ub ... banowałem go 3 razy jak znajdę chwilę to zobaczę demko. Poza tym niech poda dokładną godzinę bana :)

• Użytkownik

Sorki że jest takie zamieszanie, ale jestem nowy i trochę tego nie ograniam. 

Godzina bana to 11 +/- 

26.09.19

• Użytkownik
36 minut temu, HaKaI napisał:

Kurde nie po to robię ssy żeby się bawić. Wszedł na ab na serwer dostał ab i dopiero wstawił o ub ... banowałem go 3 razy jak znajdę chwilę to zobaczę demko. Poza tym niech poda dokładną godzinę bana :)

Wchodziłem na serwer żeby się ciebie zapytać co i gdzie mam zrobić. Sam widziałeś że wszedłem na specta...

• Użytkownik

Dajcie mu ub niech mu będzie, ale też naprawcie te bugi, bo nie może tak być. Pisałem posta o tym, ale nic nie zostało z tym zrobione @

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]