Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BLUU Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 IP serwerów: 145.239.16.150:27215 145.239.237.106:27225 91.224.117.35:27155 Mod: MultiArena 1vs1 Only Mirage Only AWP Link do GT: MultiArena 1vs1 <KLIK> Only Mirage <KLIK> Only AWP <KLIK> Wiek Właściciela: 18 Hosting: 1s1k Sloty: (W każdej chwili mogę edytować) MultiArena 1vs1 [ 17 ] Only Mirage [ 22 ] Only AWP [ 22 ] Dlaczego akurat my?: Znaleźliśmy to przytulne miejsce wraz z moją skromną ekipką, nasze poprzednie siedlisko niestety 'uległo zniszczeniu'. Nie jestem skoczkiem, więc jeżeli nas przyjmiecie zostaniemy do końca Moje serwery powstały dla poprzedniej sieci, lecz niestety stało się (więcej informacji mogę udzielić administracji prywatnie). Źli nie jesteśmy, @Tysia :* może potwierdzić Jeżeli macie jakieś pytania, piszcie śmiało, postaram się odpowiedzieć jak najszybciej Uwaga! Zanim przeczytasz dalej Wolę wyjaśnić na początku - Moje konto steam zakupiłem pare dobrych lat temu i posiadało one blokadę VAC na grę TF2, na tym koncie gram cały czas w CS:GO. Zakupiłem konto ze względu na pokaźną ilość gier i tak już zostało, blokada teoretycznie i praktycznie nie przeszkadzała mi nigdy w prowadzeniu serwerów oraz sieci. *Kontakt: Steam <KLIK>, Ts3, Discord, Facebook (dla administracji na chwilę obecną), Forum (priv) Pozdrawiam gorąco 2 9 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Tysia :* Opublikowano 26 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Potwierdzam! Bardzo sympatyczni i uczciwi. Miło się z nimi rozmawia i widać, że znają się na tym. Polecam 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Jestem na tak. + Fajne mody, a najbardziej arenki mi się podobają, + Wiek właściciela, + Ładnie napisane podanie, - Aktywność na forum, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Ja chętnie bym widział tutaj serwer Awp Mirage i arenki już mamy ale zawsze mogą być dwa takie same serwery. Hosting + Wiek+ Można dac szansę 1 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Co ma aktywność na forum do podania o dołączenie z serwerem na sieć… Z mojej strony oczywiście pełne poparcie. + Wiek właściciela. + Nowe mody, dodatkowy mirek a wiadomo, że mirażyk w globusie grany jest częściej niż dd2 w 1.6. + Wysokie miejsca GT. + Ładnie napisane podanie. + Hosting. + Ilość slotów. 1 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 26 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Na Tak. + Wiek właściciela. + Hosting. + Ilość slotów. + Ładnie napisane podanie. + Tak jak kolega wyżej napisał Only Mirage i Arene już mamy, ale kolejne 2 takie same serwerki nie zaszkodzą. ;x 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 26 Września 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Jestem na TAK +Wiek właściciela +Hosting +Ładne podanie +Ilość slotów 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLAYSU Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Szczerze mówiąc to mirage mamy i jest kozacko, arenki w sumie tez ;d AWP nie mamy i wydaje mi sie ze taki serwer bylby fajny zeby postrzelac sobie z lunetki. Moim zdaniem gdybyś zmienił moda z only mirage na retake byłby bardzo na + i raczej sporo ludzi by grało na takim serwerze. Generalnie jestem na TAK + Wiek + Hosting serwerów + Ilość slotów Na minus masz to że słaba aktywność na forum ale to sie da nadrobić Gdybyś zmienił Moda serwera z tego mirage na np retake to byłby KOZAK. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Na TAK! +Wiek Właściciela +Ilość Slotow +Ładnie Podanie +Dobre Mody +Hosting 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iku. Opublikowano 27 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Również jestem na Tak. + Spore doświadczenie. + Podanko bardzo ładnie napisane. + Widać po właścicielu, że jest ogarnięta osobą. + Serwery nie stoją puste, więc widać, że się starasz. Moim skromnym zdaniem jesteś osobą, której warto zaufać i dać Ci szansę wykazania się. Nie będę wymieniać tych samych, bądź podobnych argumentów, które przemawiają za przyjęciem Twoich serwerów na siec bo zwyczajnie nie ma to sensu. Życzę Ci jak najlepiej i mam nadzieję, że jeśli podanie zostanie przyjęte zostaniesz z nami jak najdłużej. 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 @BLUU skontaktuj się ze mną lub wejdź na TS 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 27 Września 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi