Użytkownik lucky exit ツ Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 1. Imię: Dawid. 2. Wiek: 16. 3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Na forum zaglądam codziennie co kilka godzin, więc można powiedzieć 3/4 godziny. 4. Co chciałbyś zmienić: Zmieniać to raczej nic, bo wszystko jest na swoim miejscu tak jak powinno być, ale może kiedyś coś wpadnie mi do głowy i się zgłoszę do administracji z tą propozycją. 5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomagać we wszystkich obowiązkach moderatora. 6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego ja? Uważam, że jestem osobą dość często aktywną na forum. Jeśli ktoś prosi mnie o pomoc to nigdy mu nie odmawiam tylko staram się tej osobie pomóc. Do większości spraw staram się podchodzić bezstronnie, nawet jeśli kogoś lubię, a zachowuje się on niestosownie to zwracam mu uwagę. Chciałbym również obciążyć trochę moderatorów z ich obowiązków, może nigdy nie miałem styczności z takim stanowiskiem jak Moderator, ale myślę, że na spokojnie bym sobie poradził. Również mam duży zapał do pracy, a szczerze mówiąc są takie dni, że nic się nie dzieję. Zawsze chciałem się sprawdzić na owym stanowisku i mam nadzieję, że dostanę taką szansę, ale jeśli miałoby być inaczej to zawsze można spróbować w następnej rekrutacji. 7. Staż na forum: Stażu na forum to nie mam za dużego, bo tylko dwa miesiące. 8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Nie, nigdy nie miałem przyjemności posiadać moderatora na żadnym forum. Wymagania: Znajomość ortografii + Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu - Posiadane 200 postów - Umiejętność czytania ze zrozumieniem + Znajomość regulaminu + Minimum 17 lat - Brak ostrzeżeń na forum + 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 No więc tak +Jako właściciel i admin sprawuję się dobrze. Robi wszystko co do nie go należy w 100% +/- Wiek niby ma te 16 lat lecz wierze w niego ,że da radę chłopak -/+ Posty da się nadrobić +podanie Jak dla mnie okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 Jestem na tak. Okres próbny. +/- Podanie, +/- Wiek, +/- Aktywność. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 28 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Września 2019 + przykłada się chłop do obowiązków, + wiek *nawet, że tak młody* -/+ aktywność, popraw now! Jestem za okresem próbnym bo troszkę wymagań nie spełniasz. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem za okresem próbnym. +/- Wiek + Doświadczenie +/- Aktywność + Podanie +/- Czasem na SB przesadza 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PainT Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Na taq + Wiek + Ogarnięty, + Śmieszek Powodzenia, mordo! 1 ''Nie dam o opinie, bo i tak mnie wszyscy jebi*ą..'' Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 1 Października 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi