Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Moderator Eryk.

Gość Cheaxlite

Rekomendowane odpowiedzi

g2R6jab.png

Znajomość ortografii- Oceniam na dobrą.
Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej 3 miesiące temu- 2.
Posiadane 200 postów- Spełnione.
Umiejętność czytania ze zrozumieniem- Spełnione.
Znajomość regulaminu- Przeczytałem, akceptuję.
Minimum 17 lat- Skończone
Brak ostrzeżeń na forum- Brak.

Obowiązki:

Moderowanie tematów- Podpinam się.
Poprawianie treści tematu oraz jego tytułu- Podpinam się.
Edytowanie profilu użytkownika w przypadku złamania regulaminu- Podpinam się.
Karanie użytkowników za nieprzestrzeganie regulaminu- Podpinam się i to bardzo.
Być często aktywnym na forum- Z tego, co mi się wydaje jestem osobą aktywną.
Pomagać użytkownikom- Pomagam nawet bez rangi.

1. Imię: Eryk
2. Wiek: 18lat
3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dziennie staram się poświęcać dużo czasu na forum, gdyż jestem UBT, i nie wiadomo w jakim czasie, osoby będą chciały się odwołać, dostać ub,od poniedziałku do piątku, minimum godzinkę po południu,i po szkole staram się być aktywny.
4. Co chciałbyś zmienić: Pierwszą rzeczą, jaką chciałbym zmienić, to na pewno podejście niektórych osób do innych, niektórzy za bardzo cwaniakują na tutejszym forum, i osobiście takiego zachowania nie lubię i nie toleruje. Drugą rzeczą to obciążyć tutejszą Moderacją, wiadomo nie ,każdy ma wiele czasu, jeszcze na dodatek jak są obowiązki typu praca/szkoła, chodź, też do niej uczęszczam, wydaje mi się, że więcej czasu spędzam tutaj niż oni. Jestem otwarty na wiele propozycji, które mógłbym wprowadzić na forum, ale to z czasem, wszystko się okaże, zdanie końcowe co chciałbym zmienić/wnieść, to porządek.
5. W czym chciałbyś pomóc: Tak jak wyżej wspomniałem, chciałbym pomóc tutejszej moderacji oraz wyższych rang pomóc w ogarnięciu forum, choć jest porządek, zawsze przyda się dodatkowa osoba, która może być częściej aktywna, jak i w innych godzinach, dochodzą nowe serwery wraz z nimi osoby, często graczę potrzebują pomocy, gdyż mają problemy, zarazem chciałbym właśnie w sposób taki im pomóc, chodź, wiem, że można też bez tej rangi, lecz właśnie dzięki niej można tą pomoc podstemplować. Jest także dużo tematów/postów, które są zbędne, zawierają niewłaściwe, treści jest ich multum, które zgłaszam, a nie chciałbym tylko ich zgłaszać,ale również zająć się tym, i to mi umożliwi działanie.
6. Dlaczego akurat ty: Pierwszą rzeczą, którą chciałbym wnieść do tego tematu, dlaczego ja miałbym zostać moderatorem jest to, że mam doświadczenie w pełnieniu tej funkcji, i dobrze znam obowiązki oraz panel moderatora. Także dodam, że jestem osobą aktywną na forum, jak widać, posiadam rangę, która wiąże się z przebywaniem dużego czasu na forum,i jest to dla mnie korzyść, bo przeglądając tematy, jestem aktywny w obu grupach. Wydaje mi się, że także jestem osoba niewchodzącą w konflikt, wszystko staram się brać pod dystans, i lepiej rzucić mi jest sarkazmem, niż napisać coś, co mogłoby z tego wyjść, także dodam, że jestem osobą bezstronną, i nie zależnie od tego ile się znam z danym graczem, podchodzę do tego, bez mniejszego znaczenia. Przychodząc na to forum, od początku chciałem się kierować właśnie w stronę moderacji, lecz wiedziałem, gdy była otwarta, że moja aktywność i wymagania nie pozwolą na to, dzisiaj jest kolejna szansa, której jestem chętny,i nie chciałbym jej stracić.Z racji, iż mam już mam admina na dwóch serwerach oraz ubt, to moim zdaniem nie ma znaczenia, ponieważ moim zdaniem ogarniam tą funkcję, lecz wiadomo jak to jest, ta ranga jest odpowiedzialniejsza niż te, co posiadam, jeżeli będzie problem z tym, dla tej posady mogę odciążyć się z pozostałych dwóch, nie trzech. Na koniec, od początku mojego pobytu na forum, staram się pomagać każdemu użytkownikowi, któremu mogę, oraz zgłaszać nieodpowiednie posty/tematy.
7. Staż na forum: Rejestracja 28lipca 2019roku, od tamtego czasu, moja aktywność na forum liczy z dokładnością: Czas Online [ 16d2h].
8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak byłem kilkukrotnie moderatorem, nigdy nie zostałem zdegradowany, wydaje mi się, że swoje obowiązki wykonywałem dobrze, ostatni raz, kiedy ta funkcję pełniłem, zrezygnowałem z niej z powodu połączenia się dwóch fór.

• Użytkownik∙

Na tak

+Wszystkie wymagania są spełnione

+Wiek

+Bardzo ładnie rozpisane podanie

+Bezkonfliktowy

+Pomocny

SbnCdgG.png

• Użytkownik

Moja ocena jest pozytywna. 

+ Podanie 10/10, 

+ Wiek,

+ Aktywny, 

+ Wszystkie wymagania są spełnione, 

Powodzenia. ;) 

vckHWC6.png

• Użytkownik

Jedyna osoba pośród osób, które dotychczas złożyły podanie na tą posadę, która się przyłożyła i wzięła to wszystko na poważnie. Podanie jest ładne, dobrze napisane i treściwe. 

Jestem Na TAK! 

Wiek + 

Podanie + 

Doświadczenie + 

• Użytkowniczka

Jestem na Tak ?

+ ładne podanie

+spełnione wymagania 

+aktywność

+doświadczenie 

• Użytkownik

Na Tak.

+ Wiek.

+ Ładnie podanie napisane. 

+ Doświadczenie.

+ Spełnia wszystkie wymagania. 

• VIP
VIP

Okres probny

+ Wiek

+/- doświadczenie 

- może to nie powinno być na minus, ale strasznie boli w oczy. Chodzi o to, jak piszesz zdania.

Z jednego twojego powinny być 4 osobne, za dużo przecinków e jednym zdaniu.

• Wow! 1

76561197963540280.png

• Użytkownik∙

Na tak - podanie, chęci, wymagania spełnione. :)

• Skowron

Po dłuższym przemyśleniu jestem na TAK:

- chęć pomocy

- starannie napisane podanie

Mam nadzieję, że będziesz bezstronny. 

Powodzenia :) 

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik

- Potrzeba Ci więcej rang abyś pomagał?

- 2 msc na forum w sumie i takich przyjmują,

- aktywność

Wykaż się na rangach jakie masz na teraz nie z takim malutkim przeskokiem na okres próbny.

• Użytkownik

Na TAK!!!!

+ Bardzo ładnie napisane podanie

+ Wiek

+ Doświadczony 

+ Aktywny 

+/- Trochę za dużo tych rang, ale jeśli uważasz że ze wszystkim dasz radę, to super.

JkDXCeu.png

• Zasłużony

Eryk, pomimo tego, że podanie jest bardzo rozległe, zostało ono odrzucone.

- Podanie nie jest przejrzyste, więcej nie znaczy lepiej.

- Posiadasz już 3 rangi, 2 adminów serwera i UBT, po prostu masz za dużo rang więc skup się na aktualnych obowiązkach.

- Składasz podanie za podaniem, wygląda to tak, jakby zależało Ci tylko i wyłącznie na randze.

Życzymy powodzenia w następnych rekrutacjach!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]