Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Moderator exe

.exe

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Imię: Rafał

2. Wiek: 22

3. Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: 5-6 godzin.Jestem często na forum,na telefonie czy komputerze. Wróciłem nie dawno z zagranicy,dokładnie Holandii. Mam tak zwany teraz dłuższy "urlop" nie przewiduje powrotu narazie więc poświęcał będę bardzo dużo czasu na forum.

4. Co chciałbyś zmienić: Na ten moment moim zdaniem forum jest w bardzo dobrym stanie i bym nic nie zmieniał.A co w przyszłości będzie to się okaże.

5. W czym chciałbyś pomóc: Chciałbym pomóc w pilnowaniu porządku na forum. Postaram się by nie było chaosu czy nieładu. Karać osoby,które łamią nagminnie regulamin. Odciążyć aktualnych moderatorów od pracy.

6. Dlaczego akurat ty: Dlaczego akurat ja? Myślę,że jestem odpowiedzialnym,jeśli wymaga tego sytuacja poważnym chłopakiem. Podchodzę do życia z dystansem,staram się zawsze kto poprosi o pomoc,wytłumaczyć,pomóc jak najlepiej umiem i mogę. Jestem kulturalnym osobnikiem,lecz czasami potrafię sypnąć wulgaryzmami,ale chyba każdego czasami ponoszą emocje. 

7. Staż na forum: Od 24 lipca

8. Czy byłeś już kiedyś Moderatorem: Tak,byłem już moderatorem. Kilka razy na różnych forach. Swój staż z funkcją moderatora wspominam bardzo dobrze,nie było ze mną żadnych problemów. Swoje obowiązki wypełniałem bardzo dobrze. Na poprzednich sieciach jak dostawałem szansę,nie było co do mojej pracy zastrzeżeń. Ze mną praca była przyjemna i prosta. Chłopaki,że tak powiem "góra" czyli administracja wyższa niż moderator była zadowolona z mojej współpracy. Postaram się by tutaj też tak było.

Nie spełniam dwóch wymagań chodzi mi o 200 postów,ale dobiję. :) A drugim wymaganiem którego nie spełniam jest staż na forum brakuje mi miesiąc. Mam nadzieje,że aż tak od razu nie skreślaja mnie te wymagania na samym starcie.

Pozdrawiam exe.

• Super 1
  • Ha ha 1
  • VIP
VIP

Dajmy szansę 

+ Doświadczenie

+ Wiek

+/- wymagania (tylko te posty, ale to nie problem)

76561197963540280.png

• Użytkownik

Rafał..... dam Ci tak. 

+ Znamy się już trochę, 

+ Aktywny, 

+ Doświadczony 

+ Podanie, 

- Masz "Aktywne" podanie na moderatora SB, 

Zdecyduj się na co chcesz iść. 

Powodzenia. ;) 

vckHWC6.png

• Użytkownik

Jestem na Tak!

-Fajna osóbka

-Aktywność na forum 

hot dog dancing GIF by joonasjoonasdeer popcorn GIF

• Użytkownik

Sądzę, że można dać szansę również na tak.

+ wiek,

+/- aktywność,

+ Da się go polubić

• Użytkownik

Oczywiście że na TAK.

+ Doświadczenie 

+Pełnił tą funkcję 

+ Podanie

+Wiek

+ Ogarnięty 

JkDXCeu.png

• Zasłużony

Proste, że na TAK.

- Jesteś bardzo miłą osobą,

- Jesteś bezkonfliktowy,

- Podanie ładnie napisane, krótko zwięźle i na temat,

- Byłeś moderatorem na mojej sieci i dawałeś radę,

- Masz doświadczenie.

• Użytkownik

Na początku swojej wypowiedzi napisze, że trochę kicha że twoje dwa podania czekają na rozpatrzenie, ale cóż. Co do kandydata mogę śmiało powiedzieć, że widzę Cię na tym stanowisku. Widać, że twoje podanie nie było pisane w 3 minuty na kolanie tylko trochę musiałeś pogłówkować co i jak. Twoja aktywność na forum jest w sam raz. Nie jesteś za bardzo aktywny, ale też widać, że zależy ci na tym, aby pełnić ważne role u nas na forum. Z tego co zauważyłem jesteś osobą miłą i sympatyczną, idzie się z tobą dogadać i da się zauważyć, że masz jakieś pojęcie. Wiesz czego chcesz i to jest ogromnym plusem. Dlatego też masz ode mnie ZIELONE światełko. 

Jestem na TAK

Wiek +

Doświadczenie + 

Chęć pomocy + 

• Zasłużony

Gratulacje. Witamy w gronie administracji!

- Twoje podanie jest zwięzłe oraz na temat.

- Jesteś aktywny na forum.

- Masz doświadczenie na randze oraz aktualnie brak rang na naszym forum :) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]