Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Fałsz Osoba niżej nienawidzi tiramisu. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 23 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Prawda :O Osoba niżej nigdy nie używała wspomagaczy do gier 1 1 Cytuj 💔💔 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 23 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 Fałsz ,miałem kiedyś na ns jakieś cheaty Czy osobie niżej podoba się jakaś dziewczyna z forum ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Prawda. Osoba niżej lubiła grać w szkolnych przedstawieniach. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 24 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Obawiam się, że tak Czy osoba niżej będzie piła napoję z % w ten piątek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Fałsz Osoba niżej zakneblowała kiedyś kogoś bułką. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 25 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Fałsz. Osoba niżej straciła zęby po uderzeniu. 1 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 25 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Tak ,uderzyłem ryjem o beton Czy osoba niżej została kiedyś wciągnieta do klatki w zoo przez pobratyńców ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 26 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Fałsz. Osoba niżej obgryza paznokcie. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 27 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Prawda Czy osoba niżej wlazła kiedyś w kupę ,nie ważne czyją ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Kiedyś wszedłem w posty ga, jak jeszcze był modem. Osoba niżej waży więcej niż 75 kg. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 27 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2022 Fałsz Osoba niżej nie lubi hawajskiej. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 28 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Lubię raczej wszystkie pizze jesli nie ma tam nic ostrego Czy osoba niżej macała kiedyś kalafiory baby z warzywniaka ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 28 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Nie Czy osoba niżej była kiedyś podróżnikiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 28 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2022 Fałsz Osoba niżej lubi cygara. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 30 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Fałsz Czy osoba niżej spała kiedyś w butach ? xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 30 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Prawda Osoba niżej miała kaca 2 dni. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Prawda Czy osoba niżej zdradziła kiedyś partnera /ke ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Fałsz. Osoba niżej odpalała szluga od kuchenki indukcyjnej. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 2 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Prawda, Czy osoba niżej miała kiedyś założony gips ? 1 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 3 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 prawda czy osoba niżej korzystała z publicznej toalety ? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2022 (edytowane) Prawda, wielkie rollo podczas maratonu filmowego nie dotrwa wschodu słońca. Osoba niżej zbiła flaszkę. Edytowane 4 Kwietnia 2022 przez helikopterovsky 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 5 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Prawda, Czy osoba niżej zażywała narkotyki ?🤭 3 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Prawda. Osoba niżej pisała po książkach jak była mała. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 6 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Prawda Czy osoba niżej miała kiedyś top rank na serwerze ? 2 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi