Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2022 Bardzo dawno temu, w odległej galaktyce. Osoba niżej odpaliła przypadkiem filtr szluga. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Fałsz. Osoba niżej ma w planach złożenie podania na kolejną rangę funkcyjną. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2022 Fałsz. Osoba niżej lubi sushi. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tak, znalazłem nawet jednego. Osoba niżej boi się horrorów. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zdarza się ale nie takich jak tam komus glowe ucinaja jak "Piła" ale takich nadprzyrodzonych jak "paranormal activity" Osoba niżej była kiedyś bliska śmierci ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Prawda. Osoba niżej lubi ostre jedzenie. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Prawda Osoba niżej często pije alkohol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Zdarzy się osoba niżej lubi ostre jedzenie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Prawda, jem laysy strong na śniadanie. Osoba niżej potrafi pływać. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Fałsz. Osoba niżej lubi dwuznaczności. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 A lubię Czy osoba niżej miała kiedyś wzwód w randomowym miejscu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Prawda. Na koniu na biegunach. Osoba niżej otworzyła piwo zębami. 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Haha xd Nie bo sobie je wybiłem zanim mogłem pić alkohol Czy osoba niżej korzystała kiedyś z usług nocnych Pań ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2022 Fałsz. Osoba niżej umie się bić. 2 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Będę Czy osoba niżej ma w bicepsie więcej niż 10 cm ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 17 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2022 Dodaj do tego 30 😆 prawda Czy osoba niżej ma airmaxy? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Nie mam Czy osoba niżej grała kiedyś w szachy kartami ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
420 KushMan Opublikowano 21 Kwietnia 2022 420 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Fałsz Osoba niżej ma koło siebię szklankę z napojem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 21 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Prawda Czy osoba niżej pije piwko? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 21 Kwietnia 2022 RST Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 fałsz czy osoba nizej obchodziła dzień 420? 1 Cytuj Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Donator J.Strzelcu Opublikowano 23 Kwietnia 2022 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Bardziej na imprezy hah Czy osoba niżej gra na jakimś istrumencie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Fałsz. Na nerwach. Czy osoba niżej lubi poznawać nowych ludzi? 1 Cytuj Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 fałsz Osoba niżej nosi klapki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 lubię bo wtedy nie jestem w pracy xd Czy osoba niżej chciał by wyhodować bobra ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Użytkownik JeSUS Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Fałsz Czy osoba niżej lubi owoce morza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi