Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 29 Września 2019 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Oglądasz na własne ryzyko za komunikaty na pulpicie typu "ERROR" nie odpowiadam ! @Mama.❤ Barton sprint moja miłość ale już zezłomowana [*] tylko pamiątka została rozbiłem go na torze @szaruś A dziękuje jak w nocy odpalałem moją niunie u mnie w Polsce o 1 w nocy to całe miasto już mnie miało dość do czwartej rano z hakiem miasto miało pospane cóż byłem wariat @Mama.❤ na chwilę obecną nie ma takiej możliwości muszę najpierw nabierać kasę marzy mi się "Kawasaki Z 1000/ R / SX model 2017 wydech bodis GPX2 wydech z ABE cena kosmiczna ale się zakochałem w tej maszynie Ok Ok ale ja tu miałem facjate wstawić a nie pogawędki prowadzić haha jeszcze zara warn za spam dostanę haha koniec spamu. Edytowane 29 Września 2019 przez (><BlackWolf><) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Fajny ten motorek ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jest moc. Odnośnik do komentarza
Gość Inka. Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 A co to za maszynka? @(><BlackWolf><)to trzeba następny brać Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 25 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi