Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Grafik - szaruś

szaruś

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙
Nick: szaruś
Imię  Wojciech
Jakich programów używasz do grafiki?:Teraz przerzuciłem się na Photoshop pracowałem w Gimpie.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Od 4 do 6 godzin. Co pokazuję moja aktywność w ciągu jednego dnia 10h.
Opisz siebie: Jestem Wojciech mam 15 lat ,interesuję się Piłką nożną oraz grafiką. Lubię grać w gry. W szkole nie jestem jakoś wybitny ,
iż nie mam jakoś dobrych ocen. Lecz jakoś zdaję. Zacząłem grać w gry przez to iż po przyjściu pewnego dnia z szkoły wchodzę do mojego pokoju
a tam jest Komputer. Od razu go podłączyłem nawet nie podziękowałem rodzicom iż byłem w szoku. Na początku moją pierwszą grą była Fifa 14. 
Następnie NeedForSpeed a teraz Cs i Ets2 [Euro Truck Simulator 2] gdzie gram w nie do dziś. Czasami nawet gram w robloxa. A mówiąc o świecie
realnym gram w piłkę tak jak napisałem wyżej. Trenuję w miejscowości gdzie mieszkam. Gram na pozycji Pomocnika lub Napastnika lecz preferuję
bardziej grać na Pomocy iż po prostu lubię się wracać i rozpoczynać akcję. Na pierwszym treningu koledzy już teraz powiedzieli ,że mam turbo
w dup*e iż biegałem w tą i we w tę. Lecz niestety na pierwszym meczu nie mogłem zagrać iż nie miałem badań lekarskich. Ale już mogę grać i jest
okej.
Dlaczego akurat Ty?: Jestem odpowiedzialny oraz miły wykonuję powierzone mi obowiązki w 100%. Jestem bezkonfliktowy i pomocny.
Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Sądzę ,że na 6 lub 7 iż jeszcze się uczę. Lecz to co już umiem mogę wykorzystać i zrobić 
na prawdę dobrą pracę.
Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3):  
1.https://imgur.com/5a2mCDX
2.https://imgur.com/k5Uj4ff

Kontakt: Steam/Forum

Wymagania:

• Znajomość ortografii X
  • Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu X
  • Posiadane 50 postów X
  • Umiejętność czytania ze zrozumieniem X
  • Znajomość regulaminu X
  • Minimum 15 lat X
  • Brak ostrzeżeń na forum  X
  • Aktywność w dziale "Grafika X

@Meluś

@Zmiksowany

Z poważaniem szaruś.

Edytowane przez szaruś

SbnCdgG.png

• Junior Admin
Junior Admin

Mogłeś zrobić jakąś ładną dodatkową prace do podania ;x  Fajnie by było jak byś  w dziale grafików wstawił posta z paroma swoimi pracami "Pokaż swoją prace"  // żeby więcej tych prac bylo.. ;d 

Druga praca jest taka sobie nie za fajna i prosta do wykonania ;d pierwsza nawet

+Ładne podanie

-/+Wiek

Grafików jest nie za dużo, więc przydał by się ktoś do pomocy 

Ja jestem za okresem próbnym 2tyg, żeby zobaczyć jak by Ci te prace wychodziły ;d 

heh1111.png

• Użytkownik

Jestem za okres próbnym 2 tygodnie. 

+ Fajny chłopak, 

+ Podanie bardzo ładnie napisane, 

+/- Aktywność, 

+/- Prace,

Powodzenia. ;) 

vckHWC6.png

• VIP
VIP

Okres próbny 

+ Podnako

+/- Wiek

- staż 

76561197963540280.png

• Użytkownik

Tak samo jak koleżanka wyżej, jestem za okres probnym. Grafików nigdy za wiele, przyda się ktoś do pomocy @Alchemikowi, a skoro masz chęci do tworzenia prac graficznych to czemu nie. Warto sprawdzić co potrafisz, mam nadzieję, że z każdą pracą będzie widoczny progres. Większość wymagań spełniasz, w sumie aktywność tylko do nadrobienia, ale to nie powinien być problem. 

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

+Podanie 

+/- Wiek 

+ Chęć pomocy 

+ Podanie 

Jestem za 2 tygodniowym okresem próbnym.

JkDXCeu.png

• Użytkownik

Cześć, przeczytałem twoje podanie i powiem Ci szczerze prace, które przedstawiłeś nie są jakieś wybitne mówiąc szczerze to kilka minut pracy aby utrzymać podobny nawet lepszy efekt.
Napisałeś, że grasz w gry mówiąc szczerze w 

Opisz siebie:

Napisałbym o swojej pracy jako grafik komputerowy oraz doświadczeniu.
Zleceń niema jakoś od groma jakoś sobie radzę z wykonywaniem ich.
Polecam poczekać z decyzją o akceptowanie lub nie akceptowanie twojego podania i zobaczyć twoją aktywność w dziale zlecenia na naszym forum.
Byłoby też bardzo miło abyś wypisał następnym razem z kim współpracowałeś.
Uważam, że osoba, która przedstawia tylko dwie pracę w podaniu nie powinna się nazywać grafikiem komputerowym.
Zapomniałeś chyba tez pod linkować twoich prac w tym temacie

Jeśli naprawdę chcesz się kształcić dalej w grafice komputerowej mogę Ci polecić kilka kanałów na polskim yt (też zależy od grafiki którą chcesz wykonywać)
Na Chwilę Obecną jestem na Nie

Rozpisałem się jak Najman na FameMMA, ale lubię po pier* głupoty 
Pozdrawiam Alchemik.

• Lubię to! 1

n2Jlbhd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]