Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Nick: szaruś Imię Wojciech Wiek:15 Jakich programów używasz do grafiki?:Teraz przerzuciłem się na Photoshop pracowałem w Gimpie. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Od 4 do 6 godzin. Co pokazuję moja aktywność w ciągu jednego dnia 10h. Opisz siebie: Jestem Wojciech mam 15 lat ,interesuję się Piłką nożną oraz grafiką. Lubię grać w gry. W szkole nie jestem jakoś wybitny , iż nie mam jakoś dobrych ocen. Lecz jakoś zdaję. Zacząłem grać w gry przez to iż po przyjściu pewnego dnia z szkoły wchodzę do mojego pokoju a tam jest Komputer. Od razu go podłączyłem nawet nie podziękowałem rodzicom iż byłem w szoku. Na początku moją pierwszą grą była Fifa 14. Następnie NeedForSpeed a teraz Cs i Ets2 [Euro Truck Simulator 2] gdzie gram w nie do dziś. Czasami nawet gram w robloxa. A mówiąc o świecie realnym gram w piłkę tak jak napisałem wyżej. Trenuję w miejscowości gdzie mieszkam. Gram na pozycji Pomocnika lub Napastnika lecz preferuję bardziej grać na Pomocy iż po prostu lubię się wracać i rozpoczynać akcję. Na pierwszym treningu koledzy już teraz powiedzieli ,że mam turbo w dup*e iż biegałem w tą i we w tę. Lecz niestety na pierwszym meczu nie mogłem zagrać iż nie miałem badań lekarskich. Ale już mogę grać i jest okej. Dlaczego akurat Ty?: Jestem odpowiedzialny oraz miły wykonuję powierzone mi obowiązki w 100%. Jestem bezkonfliktowy i pomocny. Na ile oceniasz swoje umiejętności (1-10)?: Sądzę ,że na 6 lub 7 iż jeszcze się uczę. Lecz to co już umiem mogę wykorzystać i zrobić na prawdę dobrą pracę. Twoje przykładowe prace (Co najmniej 3): 1.https://imgur.com/5a2mCDX 2.https://imgur.com/k5Uj4ff Kontakt: Steam/Forum Wymagania: Znajomość ortografii X Konto na forum, które zostało zarejestrowano co najmniej dwa tygodnie temu X Posiadane 50 postów X Umiejętność czytania ze zrozumieniem X Znajomość regulaminu X Minimum 15 lat X Brak ostrzeżeń na forum X Aktywność w dziale "Grafika X @Meluś @Zmiksowany Z poważaniem szaruś. Edytowane 29 Września 2019 przez szaruś Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 29 Września 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Mogłeś zrobić jakąś ładną dodatkową prace do podania ;x Fajnie by było jak byś w dziale grafików wstawił posta z paroma swoimi pracami "Pokaż swoją prace" // żeby więcej tych prac bylo.. ;d Druga praca jest taka sobie nie za fajna i prosta do wykonania ;d pierwsza nawet +Ładne podanie -/+Wiek Grafików jest nie za dużo, więc przydał by się ktoś do pomocy Ja jestem za okresem próbnym 2tyg, żeby zobaczyć jak by Ci te prace wychodziły ;d Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Jestem za okres próbnym 2 tygodnie. + Fajny chłopak, + Podanie bardzo ładnie napisane, +/- Aktywność, +/- Prace, Powodzenia. Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 29 Września 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Okres próbny + Podnako +/- Wiek - staż Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Tak samo jak koleżanka wyżej, jestem za okres probnym. Grafików nigdy za wiele, przyda się ktoś do pomocy @Alchemikowi, a skoro masz chęci do tworzenia prac graficznych to czemu nie. Warto sprawdzić co potrafisz, mam nadzieję, że z każdą pracą będzie widoczny progres. Większość wymagań spełniasz, w sumie aktywność tylko do nadrobienia, ale to nie powinien być problem. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 +Podanie +/- Wiek + Chęć pomocy + Podanie Jestem za 2 tygodniowym okresem próbnym. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Alchemik Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Cześć, przeczytałem twoje podanie i powiem Ci szczerze prace, które przedstawiłeś nie są jakieś wybitne mówiąc szczerze to kilka minut pracy aby utrzymać podobny nawet lepszy efekt. Napisałeś, że grasz w gry mówiąc szczerze w Opisz siebie: Napisałbym o swojej pracy jako grafik komputerowy oraz doświadczeniu. Zleceń niema jakoś od groma jakoś sobie radzę z wykonywaniem ich. Polecam poczekać z decyzją o akceptowanie lub nie akceptowanie twojego podania i zobaczyć twoją aktywność w dziale zlecenia na naszym forum. Byłoby też bardzo miło abyś wypisał następnym razem z kim współpracowałeś. Uważam, że osoba, która przedstawia tylko dwie pracę w podaniu nie powinna się nazywać grafikiem komputerowym. Zapomniałeś chyba tez pod linkować twoich prac w tym temacie : Jeśli naprawdę chcesz się kształcić dalej w grafice komputerowej mogę Ci polecić kilka kanałów na polskim yt (też zależy od grafiki którą chcesz wykonywać) Na Chwilę Obecną jestem na Nie Rozpisałem się jak Najman na FameMMA, ale lubię po pier* głupoty Pozdrawiam Alchemik. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi