Użytkownik Cisu Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 "Jeśli nie obudzę się jutro z kim będziesz pisać po nocach na czyim ramieniu będziesz szlochać powiedz szczerze jaką role ja odgrywam jeśli będę mówił szczerze Pogubiłem się w pierdolonych myślach" - Doli "Szczerze" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 pierd* pretensje bo ŻYCIE JEST PIĘKNE chcesz ciągnąć mnie na ziemie no chyba cię pojebie widziałeś mnie na fejsie chcesz zrobić ze mną zdjęcie jak suki w twoim mieście piękne! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ szaruś Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 ,,Ona by tak chciała być tu ze mną" Odnośnik do komentarza
Zasłużony sh1zo_nnjl Opublikowano 29 Września 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Kiedyś ta suka (dama) była jak ciekły azot Teraz chce by kutas witał się z jej twarzą (dzień dobry) Mówi, że styl (slurp!), mówiła, że wstyd (slurp!) A teraz wszystko pasi jej jak chuj na ryj (she give a lick) Dua Lipa (she suck a dick), podwójny przypał A kiedyś mówiła ci że kosmita (sporo zmienia plik) Dla niej super jak Mario jesteś Rozpoznaje cię po szeleście jak ortalion na mieście Sama nie śmierdzi groszem, chyba trzymana pod kloszem Modli się żebyś w niej doszedł Baby born, baby born, ej! Baby born! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 "Siedzę i słucham jak ludzie pierdolą na temat innych ludzi i to mnie boli, bo kurwa nie możesz tu ufać nikomu i dają Ci na to na tacy dowody". K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `lifestyle Opublikowano 29 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Szpaku - GUMMO "Życie niepewne jak to, że jest po nim życie, zioom Jak Tony Hawk, albo spadasz, albo wohwohwoh W starych butach nowe rzeczy, tak się pali blok Dla tych ziomali, co tu byli, no i ciągle są" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik iku. Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Chcesz mi coś zarzucić klnij i to porządnie by twoje słowa tu zrobiły mi cokolwiek i kiedy kocham i nienawidzę brzmi podobnie to centymetry tylko dzielą nas od blizn po wojnie kiedy emocje biorą górę, śpi rozsądek chyba przez to wnioski wyciągamy zbyt pochopnie myślałem ze mnie znasz jest chyba dziś odwrotnie skoro każdym słowem mam ochotę zamknąć drzwi ponownie. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 30 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Cytat Z rodziny być dumnym jaka by nie była Bo przyjdą takie chwile, w których jedna krew to siła I przyjdzie taki dzień, w której zabraknie tej pustki Bo wiesz, wystarczy prosty gest ludzki Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Zaprosiła go do siebieI zrobiła mu schaboweNakroiła mu kaszankiI talerz pomidorowejSzehlem mechelm kerkum mysiemTak powiedział jak zjadł zupęTo znaczy ze było pyszneI do końca oblizał łyżkęTrochę wyglądają dziwnie jak ich widzę na ulicyNie wiem po co o tym myślęCiapaty please don’t break my heart Odnośnik do komentarza
Użytkownik BotsoN Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 "Powiedział mi ktoś, walcz bo ja nie mam już szans" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Co tam byku? Idziemy na robotę z tym Muszę w końcu coś pozmieniać, żeby było git Żebym mógł ci odpowiadać "Jakoś idzie" i Pokazać im, jak z bloków dawać złoty hit Odnośnik do komentarza
Użytkownik SHOT_UP Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 "Może znałeś człowieka, może słyszałeś jak gra Jak mnie zapamiętasz? Czy zostanie po mnie ślad?" 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik devioa Opublikowano 30 Września 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 każde porycie gdzieś zostaje w tobie lepsze od książek były gadki osiedlowe spowiedź przed bogiem z grzechów i problemów jesteś wyjątkowy, ale dla wszechświata szczegół wspólnych reguł nie ma na wszystkich na ziemi mogli zajarać w Holandii, w Azji zostali straceni! Odnośnik do komentarza
Strefowicz CwaniaczeK Opublikowano 30 Września 2019 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 Kolejny dzień mnie budzi-Mnie również, cześć. Napiłbym się zimnej wódzi coś tu cuchnie wiesz. -Co? -Gówno .Jeden zero. Hehehe nie bądź zgredem Romeo. -Jesteś obrzydliwy. -Hałaśliwy, złośliwy. Dla ciebie zostawiam bycie zyczliwym, uczciwym Mój Romeo, mój bohater, Mmmmmua -Co ty gadasz zamknij japę -Yyyy nie! Ha! -Tak! -Nie! -Tak! -Nie e! -Zaraz trafi mnie szlag! -Uuuu gniew. -Po co mnie drażnisz? Wiesz jak mi ciśnienie wzrasta. Musimy być poważni. -Jasne! Bla bla bla bla! Wyluzuj trochę mam ochotę na kokę. -Nie! -Przypudruj nosek dobry proszek proszę. -Daj mi spokój, nie wącham. Wkurwiasz mnie -Się uspokój chociaż bombka. -Kurwaaa nie! Moje Alter ego namawia mnie dziś do złego (Ouu, Ouu!) Jego Alter ego (Moja maska!) Namawia go dziś do złego (hihihihi)! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 30 Września 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 30 Września 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi