Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Witam. Chciałbym zaproponować 2 mało znaczące propozycję Pierwszą propozycją jest wygranie pluginy, który umożliwi adminą skuteczniej sprawdzać graczy. Jest to amx_Niewidka Opis pluginu znajduję się w linku: https://amxx.pl/topic/2410-invisible-spectator-ver-pl/ 2 propozycją jest dodanie do regulaminu kolejnego punktu. A mianowicie żeby CT mogli raszować od np. 1:40. Moim zdaniem będzie to sprawiedliwe wobec TT, którzy muszą opuścić respa do 1:30. @Dusia , @Trivor Jeśli jest opcja to te 2 propozycję dodać na 2 serwery. A co do kar, to zostawiam to w kwestii właściciela. @Eryk no właśnie, to ma wspomóc Administrację by nie musieli specjalnie demka sprawdzać i marnować czas na to A co do respa, to zmniejszenie czasu będzie jeszcze gorszą opcją.... Zauważ jaki już jest płacz o respa, a co dopiero będzie jak jeszcze czas zostanie zmniejszony.... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Co do drugiej propozycji sie nie wypowiem bo nie gram w 1.6. Lecz pierwsza to jest bardzo przydatna komenda. W csgo Na serwerze Mirage#1 jest taka komenda sm_ukryj i dziala tak samo oraz jeszcze pisze na czacie ze wyszedles na czacie (osoba ktora napisala w konsoli sm_ukryj) Ta komenda jest wedlug mnie bardzo wazna poniewaz wielu cziterow wylacza czity gdy osoba wchodzi na specta bo sie boja bana. @edit @Zbakane_OkO nwm jak jest w cs 1.6 bo jestem zielony ale w Csgo w konsoli pisze sm_listagraczy( to samo co status) i widze steam id userid oraz graczy co siedza na serwie. 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Pierwsza propo ++ A co do drugieejj jest to dobry pomysł i bardziej wyrównane szansę więc też na + (ale na pewno poleci więcej nie słusznych banow i będą różne niedomówienia.. xD) i jak to zostanie wprowadzone to tylko na #2 ;x @DeathGun Moim zdaniem fajnie by było jak by to było tylko na #2 bo jest to zwykły dast i szanse by były wyrównane. Aa na leczeniu ludzie raszuj potem zostaną obici i cofaja by się wyleczyć więc trochę bez sensu by było jak słychać albo wiadomo że gdzieś się leczw tam za skrzyniami albo w ciemni ale wbić nie możesz bo "raszz ". Jak dla mnie tylko na #2 ;v 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 1 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Obie propozycje do przyjęcia. Chodź co do drugiej, jest od tego demko żeby skutecznie gracza sprawdzić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 1 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 1 Października 2019 Dodanie do regulaminu punktu ''żeby CT mogli raszować od np: 1:40'' raczej słabo wykonalne, admin 2020020000 dobrze to opisał. Co do amx_niewidki, propozycja będzie przemyślana z właścicielem serwera. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Mikesz Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Przy 32 slotach GRA powinna byc dynamiczna i szybka nie błądzić po mapie dlatego realizowane są główne cele mapy. 22 godziny temu, Zbakane_OkO napisał: Co do drugiej propozycji też na nie, wolałbym skrócić czas respa dla TT do 1:40 żeby gra była bardziej dynamiczna. Jestem zaa. 32 slotowy FFA jest aby nie "trzymały" Nas sztywne zasady TP i móc szybko ładować Fragi wygrac przez szybkie wybicie przeciwnika. W dniu 1.10.2019 o 13:46, DeathGun napisał: A mianowicie żeby CT mogli raszować od np. 1:40. Moim zdaniem będzie to sprawiedliwe wobec TT, którzy muszą opuścić respa do 1:30. Postawienie wszystkich lini raszu przy 32 graczach przeszkadza, blokuje utrudnia w wystrzelaniu przeciwnika. Jednym słowem uniemozliwia dynamiczna gre. Muszą bo szkodzą tym TTeamowi, Serwerowi i samym Sobie uniemożliwiajac płynna gre innym a przy tym wkurw!@@ wszystkich. Problem z raszem jest gdy z obu stron A "TT nie moze sie wydostac z respa". np: TT wchodzac anarchia by przebic sie długa maja odrazu plecy przez szybki 10 sekundowy rasz srodkiem(w ostateczności tu postawic linie). Na tym serwerze nie spotkałem sie z ostrym raszem który psuje gre a pojedyncze osoby to nie problem. Co do amx_niewidka - Jak dla mnie zbędny. Nie zbyt pomocny. TT juz nie mogą sie chowac na swoim respie to Admini beda sie chować na spect'cei Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 2 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Ale ja nie mówi o pluginiena anty-rash, tylko żeby to znajdowało się w regulaminie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Co do niewidki, to nie jestem za bardzo przekonany. Moim zdaniem jest to zbędny plugin, poza tym z tego co widzę na amxxie niezbyt dobrze działa. Zakazu rashu nigdy nie rozumiałem, dlatego nie chcę się za bardzo na ten temat wypowiadać, bo jak dla mnie to CT powinno móc rashować kiedy chce. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik `ASTER₁₃₃₇ Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Niewidka na +, anty rush na -, bo nie będę mógł rushowac ;((( Odnośnik do komentarza
Użytkownik V3lir Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 amx_niewidka jak najbardziej na +, co do drugiej propo, to zamiast bany za rush, dodać plugin na anty-rusha np do 1:40 lub 1:30 ( czyli równie z TT które po czasie 1:30 już muszą dawno być poza respem ) . I już za np jakieś bugowanie anty-rusha byłby ban na jakiś tam czas Odnośnik do komentarza
Donator Youmuus Opublikowano 2 Października 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Czasami pogrywam na dd2 #2 i do pierwszej propozycji jestem za. Wiem, że CS:GO to nie to samo co CS 1.6, ale wyjaśnię na jakiej zasadzie działa ta niewidka na moim serwerze Only Mirage. Administrator po wpisaniu komendy sm_ukryj automatycznie przenosi go do specta, nie widać jego na spectcie i automatycznie pojawia się wiadmość, że gracz wyszedł z serwera. Administrator, który jest niewidzialny wciąż zajmuje slot na serwerze i widać go w zakładce "View server info". Po prostu jest ukryty nick administratora w ScoreBoard. W dniu 1.10.2019 o 16:50, Zbakane_OkO napisał: Średnio widzę tą amx_niewidkę, żeby się nie okazało że 4 adminów na spec tylko zajmują sloty a ja ich nie widzę./Zbędny plugin. Na moim serwerze jest komenda sm_admini, która wyświetla listę online administratorów i jak już wspomniałem, admina widać w zakładce "View server info". Co do drugiej propozycji to jestem obojętny. Mi nie przeszkadza rush na 32 slotowym serwerze. Odnośnik do komentarza
Premium Wicherek Opublikowano 3 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Pierwszy pomysł myślę że mogło by pomóc a co do drugiego pomysłu " linia rashu " myślę że nie byłby potrzebny. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 3 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 1 propozycja na tak ale druga raczej do kosza (moja opinia) Odnośnik do komentarza
Donator Veeon Opublikowano 3 Października 2019 DONATOR Donator Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Ja jestem Zdania jak większość tutaj pierwsza propozycja na duży plus, druga na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi