Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Tematy na forum.

devioa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Generalnie, sprawa wygląda tak. Chciałbym zaproponować dodanie funkcji dla Naszego Forumowego Bota aby na Chatboxie pisał, że ktoś założył nowy temat itp. 

Dlaczego? Nie będzie trzeba odświeżać strony, doszukiwać się itp. aby zobaczyć, że ktoś założył nowy temat - po co? Polepszy to aktywność [Aktywność - więcej odpowiedzi w temacie, bądź szybsza reakcja UBT, Moderatorów itp.] Tam gdzie @davise odnośnik do konta, oraz [PODANIE] Spróbuję odnośnik kierujący od razu do tematu.

Myślę, że każdy wie o co chodzi oraz nie muszę zbytnio tłumaczyć. Pokazowe .jpg -

BFGFPOY.png

Edytowane przez davise
  • Lubię to! 1
  • Użytkownik
2 minuty temu, davise napisał:

Generalnie, sprawa wygląda tak. Chciałbym zaproponować dodanie funkcji dla Naszego Forumowego Bota aby na Chatboxie pisał, że ktoś założył nowy temat itp. 

Dlaczego? Nie będzie trzeba odświeżać strony, doszukiwać się itp. aby zobaczyć, że ktoś założył nowy temat - po co? Polepszy to aktywność [Aktywność - więcej odpowiedzi w temacie, bądź szybsza reakcja UBT, Moderatorów itp.] Tam gdzie @davise odnośnik do konta, oraz [PODANIE] Spróbuję odnośnik kierujący od razu do tematu.

Myślę, że każdy wie o co chodzi oraz nie muszę zbytnio tłumaczyć. Pokazowe .jpg -

BFGFPOY.png

Ogólnie pomysł nie głupi, ale czy nie będzie spamu przez bota na chatboxie? 

Sygnatura_qssewas.png

• Użytkownik

@Wujek eXo funkcja sprawdza się na wielu sieciach, spamu nie będzie - temat nie jest co 0.00001 sekundy przecież.

Tym bardziej, że na chatboxie rozmowa ciągle trwa, trwa i trwa. 

Sprawdzi się bardzo dobrze to oraz nie będzie trzeba linkować tematów aby ktoś do nich zajrzał itp. :D 

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Powiem szczerze, że propozycja jest całkiem w porządku. Można takie cos dodać. Jestem za!

• Użytkownik
6 minut temu, davise napisał:

@Wujek eXo funkcja sprawdza się na wielu sieciach, spamu nie będzie - temat nie jest co 0.00001 sekundy przecież.

Tym bardziej, że na chatboxie rozmowa ciągle trwa, trwa i trwa. 

Sprawdzi się bardzo dobrze to oraz nie będzie trzeba linkować tematów aby ktoś do nich zajrzał itp. :D 

Nie no ja rozumiem mordo, tylko jak ja u siebie na sieci takie coś miałem to bot taki spam robił że masakra, więc wiesz o co chodzi :)

Sygnatura_qssewas.png

• Użytkownik

Ja jestem za wypróbowaniem tego.

Bo na wcześniejszej sieci też to było, tylko jak spam wjechał z głosowania na serwery, to od razu była lipa na SB....

JkDXCeu.png

• Użytkownik
5 minut temu, DeathGun napisał:

Ja jestem za wypróbowaniem tego.

Bo na wcześniejszej sieci też to było, tylko jak spam wjechał z głosowania na serwery, to od razu była lipa na SB....

Ja nie wiem czy bot ma taką opcję że np. Można wybierać z jakiego działu ma nie pokazywać odpowiedzi ani zakładanych tematów :)

Sygnatura_qssewas.png

• Użytkownik
39 minut temu, DeathGun napisał:

Taki bot ma informować o nowo powstałych tematach, a nie o odpowiedziach w nich. :P

Także dla mnie propozycja wydaje się być ciekawym rozwiązaniem, jestem na tak. 

K🧑💞 J👶💞

• Użytkownik

Żadnego spamu nie będzie, nie ma się o co martwić - serio, wiem co mówię. ;) 

Uwierzcie, że zwiększy to życie na forum dwukrotnie.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Byłem na sieci, która takie coś miała, i nie było to takie głupie. Jestem za! ;) 

vckHWC6.png

• Użytkowniczka

Jestem jak najbardziej za! ? I myślę, że byłaby lepsza aktywność co oczywiście jest na ogromny plus ??

• Użytkownik

oczywiscie ze na tak.

Bylo to samo na starej sieci i osoby wiecej sie interesowali tematami :) 

✟☆KUBI☆✟
OneTap-majster 
76561198307847567.png
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]