Użytkownik devioa Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Generalnie, sprawa wygląda tak. Chciałbym zaproponować dodanie funkcji dla Naszego Forumowego Bota aby na Chatboxie pisał, że ktoś założył nowy temat itp. Dlaczego? Nie będzie trzeba odświeżać strony, doszukiwać się itp. aby zobaczyć, że ktoś założył nowy temat - po co? Polepszy to aktywność [Aktywność - więcej odpowiedzi w temacie, bądź szybsza reakcja UBT, Moderatorów itp.] Tam gdzie @davise odnośnik do konta, oraz [PODANIE] Spróbuję odnośnik kierujący od razu do tematu. Myślę, że każdy wie o co chodzi oraz nie muszę zbytnio tłumaczyć. Pokazowe .jpg - Edytowane 2 Października 2019 przez davise 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 2 minuty temu, davise napisał: Generalnie, sprawa wygląda tak. Chciałbym zaproponować dodanie funkcji dla Naszego Forumowego Bota aby na Chatboxie pisał, że ktoś założył nowy temat itp. Dlaczego? Nie będzie trzeba odświeżać strony, doszukiwać się itp. aby zobaczyć, że ktoś założył nowy temat - po co? Polepszy to aktywność [Aktywność - więcej odpowiedzi w temacie, bądź szybsza reakcja UBT, Moderatorów itp.] Tam gdzie @davise odnośnik do konta, oraz [PODANIE] Spróbuję odnośnik kierujący od razu do tematu. Myślę, że każdy wie o co chodzi oraz nie muszę zbytnio tłumaczyć. Pokazowe .jpg - Ogólnie pomysł nie głupi, ale czy nie będzie spamu przez bota na chatboxie? Odnośnik do komentarza
Użytkownik devioa Opublikowano 2 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @Wujek eXo funkcja sprawdza się na wielu sieciach, spamu nie będzie - temat nie jest co 0.00001 sekundy przecież. Tym bardziej, że na chatboxie rozmowa ciągle trwa, trwa i trwa. Sprawdzi się bardzo dobrze to oraz nie będzie trzeba linkować tematów aby ktoś do nich zajrzał itp. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Powiem szczerze, że propozycja jest całkiem w porządku. Można takie cos dodać. Jestem za! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 6 minut temu, davise napisał: @Wujek eXo funkcja sprawdza się na wielu sieciach, spamu nie będzie - temat nie jest co 0.00001 sekundy przecież. Tym bardziej, że na chatboxie rozmowa ciągle trwa, trwa i trwa. Sprawdzi się bardzo dobrze to oraz nie będzie trzeba linkować tematów aby ktoś do nich zajrzał itp. Nie no ja rozumiem mordo, tylko jak ja u siebie na sieci takie coś miałem to bot taki spam robił że masakra, więc wiesz o co chodzi Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Okey,za przyjęciem. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Raiikiiri. Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Ja jestem za wypróbowaniem tego. Bo na wcześniejszej sieci też to było, tylko jak spam wjechał z głosowania na serwery, to od razu była lipa na SB.... Odnośnik do komentarza
Użytkownik .exe Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 W sumie ciekawa propozycja. Pierwszy raz o takim wyborze słysze. Jestem za! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 5 minut temu, DeathGun napisał: Ja jestem za wypróbowaniem tego. Bo na wcześniejszej sieci też to było, tylko jak spam wjechał z głosowania na serwery, to od razu była lipa na SB.... Ja nie wiem czy bot ma taką opcję że np. Można wybierać z jakiego działu ma nie pokazywać odpowiedzi ani zakładanych tematów Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 39 minut temu, DeathGun napisał: Bo na wcześniejszej sieci też to było, tylko jak spam wjechał z głosowania na serwery, to od razu była lipa na SB.... Taki bot ma informować o nowo powstałych tematach, a nie o odpowiedziach w nich. Także dla mnie propozycja wydaje się być ciekawym rozwiązaniem, jestem na tak. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik devioa Opublikowano 2 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Żadnego spamu nie będzie, nie ma się o co martwić - serio, wiem co mówię. Uwierzcie, że zwiększy to życie na forum dwukrotnie. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Byłem na sieci, która takie coś miała, i nie było to takie głupie. Jestem za! Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 2 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Jestem jak najbardziej za! ? I myślę, że byłaby lepsza aktywność co oczywiście jest na ogromny plus ?? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Jestem za! Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 oczywiscie ze na tak. Bylo to samo na starej sieci i osoby wiecej sie interesowali tematami ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi