Użytkownik devioa Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) Ktoś tam pisał na ChatBoxie o ikony, coś tam zrobiłem - możecie zostawić opinię. Jeśli propozycja się przyjmie - dorobię resztę. Edytowane 2 Października 2019 przez davise 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Ty serio masz za duzo wolnego czasu. A tak na serio to jest zarabiste ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Bardzo ładnie to wygląda! (+) Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka La_diosa Opublikowano 2 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Ładniutko ?? Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 2 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 O wiele lepiej wygląda Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Kozak! Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Co jeżeli ktoś będzie miał trochę więcej rang,ciekawi mnie jak to będzie całkowicie wyglądało,ja bym bardziej kierował się w klasyka,sieć niektórym dobrze znana, rangi zrobione w sposób zwięzły: https://imgur.com/a/DmEsI6Y Odnośnik do komentarza
Użytkownik devioa Opublikowano 2 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 @Eryk reszta rang będzie napisana jak teraz. Ikona = główna, reszta = napis. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Teraz, davise napisał: @Eryk reszta rang będzie napisana jak teraz. Ikona = główna, reszta = napis. Wtedy będzie słabo to wyglądało, ale ja wyraziłem tylko swoją Opinię. Jeżeli już robić rangi, to niech będzie każda w tej ramce, nie tylko główna,tak mi się wydaje. Lecz zobaczymy jak to wyżsi rozpatrzą :). Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Jeśli tylko główna ranga będzie w postaci graficznej, a reszta wypisana w tabeli pod awatarem (tam gdzie posty, rep itd. jako "Pozostałe" ) to czemu nie. Projekt dobrze wykonany, chętnie zobaczę resztę rang. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik devioa Opublikowano 2 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) @Eryk można jeszcze zrobić w tabelce np. pod " Wygrane Dni " takie coś jak: " Reszta grup: ", bądź resztę rang po prostu na profilu pokazać. Tutaj dokładam resztę rang. / Aktualizacja 20:41 https://imgur.com/a/2ScQNNr Nastąpiła mała zmiana czcionki. Powód: Brak Polskich znaków. Edytowane 2 Października 2019 przez davise 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Wujek eXo Opublikowano 2 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Jak dla mnie bomba, można dodać i spróbować, wtedy będzie można coś działać, takie to moje zdanie Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Na razie niepotrzebne. Będziemy mieć na forum nowy styl i wtedy pomyślimy o rangach graficznych Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi