Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Odwołanie Freya

Freya

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Nick : Freya
Czas i data zdarzenia : dziś 12:30
Dowód w postaci screenów (Obowiązkowo) : @BMW E60 M5 @Wujek eXo
Coś od siebie : zostałam ukarana nie wiem za co.@Frosty
 nie napisał powodu ani czasu bana. Rozumiem że argumentem banicji jest prywatną spina między sobą bo innego powodu nie ma? Chyba że jest tylko go przeoczyłam to proszę o wypowiedzenie się śmiesznych moderatorkow @Frosty @skowron o nadanie tego śmiesznego bana. A i dowody oczywiście na moją winę :)

edit. Zapomniałam było napisane kultury trochę XDDDDDD

• Junior Admin
Junior Admin

Osoba, która nadała blokadę niech, się wypowie (Najlepiej wstawcie SS i napiszcie na ile oczekujecie blokady) 

heh1111.png

• Użytkownik

https://imgur.com/a/1WSLF01

Ban 24h. 

Nikt nie jest święty i można sobie przeklnąć, ale twoje zachowano jest niestosowane. Obserwowałem cię od momentu w którym do nas dołaczyłaś i zachowujesz się po prostu żle. To, że na innym forum mogłaś robić co chcesz to nie znaczy, że tu możesz. (zostałaś na innej sieci zbanowana właśnie za kulturę i robienie zadym) jak widać nie ma poprawy. 

• Ha ha 2
  • Użytkownik

Tylko ze jak ja gościu do niej coś tam napisał w sumie nawet obraził to nic nie zrobiłeś, ale jak ona napisała to co napisała od razu banicja ? moim zdaniem ban nie powinien być na 24h tylko max 1h, a tym bardziej pierw ostrzeżenie. 

Sygnatura_qssewas.png

• Użytkownik
7 minut temu, Frosty napisał:

Obserwowałem cię od momentu w którym do nas dołaczyłaś

czyli po prostu czekales, az cos odjebie. No gratuluje, wlasnie sie do tego przyznales xD

• Lubię to! 2

Never go faster than Your guardian angel can go

11393231_1438956809757167_6334192503333200231_n.jpg.dd0bee06f8b9e634ce575d8f96af62b9.jpg

• Skowron

Pisanie na sb podtekstów o wymiarze erotycznym jest niestosowne. Co idzie za tym że forum może być zablokowane w związku z takim pisaniem. Tyle ode mnie. Ja rozumiem swobodne pisanie, ale pamiętajcie o tych osobach., które czytają forum. Nie chodzi tylko o uczestników forum ale również ich rodziców bądź prawnych opiekunów. 

• Lubię to! 1

sygnatura Strefa.jpg

• Użytkownik∙
Teraz, Frosty napisał:

https://imgur.com/a/1WSLF01

Ban 24h. 

Nikt nie jest święty i można sobie przeklnąć, ale twoje zachowano jest niestosowane. Obserwowałem cię od momentu w którym do nas dołaczyłaś i zachowujesz się po prostu żle. To, że na innym forum mogłaś robić co chcesz to nie znaczy, że tu możesz. (zostałaś na innej sieci zbanowana właśnie za kulturę i robienie żadnym) jak widać nie ma poprawy.

A co ma inne forum do tego? To że sxokud w jakimś stopniu mnie obrażał to z tym nie miałeś problemu tylko mnie widzisz winna XDDDD itytujezlsz mnie gościu i? Idzie że za wszelką cenę chcesz się mnie pozbyć, ja nie odejdę tak szybko. Zacznij traktować wszystkich równo bo jesteś moderatorem chyba że na tą range wogole nie zasługujesz. O ile wiem powinnam dostać ostrzeżenie powód i czas, a Ty zrobiłeś to po fakcie. Czepiasz się mnie tylko dlatego że Cię nie lubię 

• Dusia zablokował(a) ten temat
  • Junior Admin
Junior Admin

Na tych ss'ach są tylko przekleństwa nie ma żadnych spin czy cos tego typu więc 24h się nie należy.. blokada zostaje na 2H max (Jakos po 15 zostanie zdjęta) 

@Frosty Nie nadawaj blokad za zwykłe napisanie np "ku*wa"  jak cos jest nie tak najpierw ostrzeż na czacie a jak się nie poprawi potem blokuj.. chyba, że będą jakies grubsze spiny to wtedy blokuj od razu a nie za takie pierdoły.. ii rozumiem że możecie się nie lubić, ale traktuj wszystkich równo. 

@skowron Dobrze napisał, więc @Freya opanuj trochę te erotyczne podteksty.

• Lubię to! 4
  • Super 1

heh1111.png

• Użytkownik∙

Ściągnie mi ktoś w końcu tego bana bo miałam mieć ściągniętego po 25 a jest po 16 lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]