Użytkownik devioa Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 (edytowane) Nick: @davise Wiek (dokładna data urodzenia): 16 lat, 24.11. Parę słów o sobie: Nazywam się Dawid, pochodzę z Jastrzębia - Zdroju - Jest to nie wielka miejscowość, miasto głównie tętni sportem oraz górnictwem. Uczę się w Zawodówce, pierwsza klasa zawodowa - kierunek Górnik Eksploracji Podziemnej, powodem dlaczego obrałem taki zawód ani inny jest to, że niestety, ale w mojej miejscowości nie ma innych inicjatyw aby znaleźć dobrze płatny zawód, jedynym wyjściem jest wyjazd pracować do Czech na jakieś produkcje, no ale po co? Zrobię teraz zawód i mam pracę na miejscu, mało tego - Jest ona zapewniona, więc nie muszę się martwić. Jeśli ukończę szkołę z miejsca mam zapewnioną pracę w Jastrzębskiej Spółce Węglowej, żyć nie umierać! Myślałem również nad kierunkiem zwanym " Reklamą ", opiera się on głównie na Grafice Komputerowej lecz uznałem, że nie ma co ryzykować. W tych czasach grafików nie brakuje, są lepsi i gorsi - wole nie ryzykować, grafikę mogę zawsze wykonywać jako pracę dodatkową po ukończeniu pracy na kopalni, w dni wolne bądź w terminach które mi pasują jaki dodatkowy środek dochodu. Przygodę z różnymi stronami opartymi o tematyce gier zacząłem już w wieku 9 lat, taka ciekawostka - Przygodę z grafiką zacząłem w wieku 12-13 lat [?], Nie pamiętam dokładnie - trochę od tego zleciało ale wciąż w tym trwam oraz wątpię, aby w najbliższym czasie się miało to skończyć. Jestem pomocną osobą, udzielam się charytatywnie, jeśli widzę, że ktoś potrzebuje pomocy - nie stoję jak drzewo, nie udaję, że nie widzę lecz od razu się pytam w czym pomóc oraz to robię, nie pytam czy chce, czy nie. Myślę, że tyle informacji o mnie wam wystarczy póki co, jeśli ktoś jest zainteresowany moją osobą bardziej, może śmiało pytać. Ile czasu jesteś w stanie spędzać na strefobox?: Dysponuję sporą ilością czasu, na forum jestem dostępny praktycznie non-stop, ciągle mnie widać oraz staram się wszędzie udzielać, czy to na telefonie, czy komputerze - cały czas jestem aktywny oraz obserwuje co się dzieje, staram się włączać w " aktywniejsze " życie forum. Czas online na forum: 1 dzień, 3 godziny, 47 minut od momentu napisania podania. Czy akceptujesz regulamin forum/strefobox: Zbędne pytanie, jeśli już się zarejestrowałem na forum - z miejsca to znaczy, że zaakceptowałem regulamin oraz się do niego muszę, chcę stosować. Akceptuję oraz go ciągle przestrzegam. Dlaczego uważasz, że nadajesz się na tą funkcję?: Młoda krew - jestem młodym człowiekiem, który został urodzony aby pomagać. Sądzę, że takich osób jak ja potrzeba właśnie na takim stanowisku - chcę w pewnym stopniu odciążyć administrację forum dodatkową aktywnością oraz nadzorowaniem czatu czy rozmowy prowadzone na nim są prowadzone kulturalnie oraz, że użytkownicy korzystający z niego przestrzegają regulaminu. Dysponuję sporą ilością czasu, jestem dostępny niemalże 24h na dobę, ponieważ jeśli nie jestem na komputerze to jestem na telefonie oraz aktywnie obserwuje życie na forum przy czym staram się w jakimś stopniu udzielać. Czasami mogę mieć taki moment " cichej wody ", ale moim zdaniem to nie szkodzi bo to, że się nie odzywam na czacie - nie znaczy, że nie widzę co się na nim dzieje oraz nie mogę od razu zareagować. Nie cierpię cwaniaków, osób które uważają się za nie wiadomo kogo - mimo, że są jeszcze nikim oraz chcę robić z takimi porządek, myślę, że w związku z funkcją jaką się na owej randze pełni, jest to kluczowy powód. Zawsze warto spróbować, kto nie ryzykujesz - Szampana nie pije. Życzę miłego dnia oraz pozdrawiam! Edytowane 4 Października 2019 przez davise 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Sorry, ale jak na razie na NIE -Nie spełniasz wymagań -krótko jesteś z nami -daj się poznać +podanie 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 Czynny udział w życiu forum bierzesz dopiero kilka dni, nikt nie poznał Cię na tyle, abyś mógł sprawować dość poważną rangę na sieci. Jak dla mnie powinieneś dać sobie trochę czasu, daj się poznać ludziom z jak najlepszej strony, popraw wymagania i za jakiś czas spróbuj ponownie a mógł głos będzie całkowicie inny. Tymczasem jestem na NIE - Wymagania - Nikt Cię nie zna + Podanie ładnie napisane. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 W porządku z Ciebie gość, ale niestety również jestem na nie. - Dopiero od niedawna zacząłeś udzielać się na forum. - Nie spełniasz wymagań. - Nikt Cię nie zna. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ;DDDDDDDDDDDDDD Opublikowano 4 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Października 2019 - Kto Ty? - Nie spełniasz wymagań, - REJESTRACJA 21 Lipiec 2018, pozdro dla tych co piszą, że niedawno dołączył XDD Po prostu się nie udzielał za dużo, - posty,wpisy leża i błagają o pomoc, Niestety jestem na nie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 5 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Października 2019 Również jestem na NIE. - Mało znany na sieci, - Mała aktywność na SB, + Podanie, Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Ostatnio był/a:Piątek o 21:03 " Zbyt słaba aktywnosc Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 7 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi