Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

Mut and Gag

BlueJoker

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Twój nick : MrOIi
Nick osoby oskarżonej:SHOT_UP i dziecko z dziwnymi literami
Powód (opis sytuacji) : Jakieś dziecko powiedziało żebym zamknął pizde ja powiedziałem ile ty masz lat? I nagle mut napisałem na czacie czemu dostałem muta skoro on powiedział żebym zamknął pizde po czym admin SHOT_UP powiedział że ten dzieciak dobrze powiedział i dał mi gaga wydaje się ze to wszystko ale gdy wyszedłem z serwera i znowu chciałem wejść to dostałem bana.
Dowody:NIestety brak
Miejsce zdarzenia: Only mirage
Coś od siebie: chciałbym unbana haha

• Użytkownik

Zacznijmy od tego że shot_up nie ma admina ale to szczegół, po drugie dostałeś muta za nadużywanie mikro/wyzwanie i gaga za wyzywanie, kiedy zorientowałeś się że masz muta i gaga zacząłeś wyzywać graczy na u@, po czym od razu uciekłeś, więc poprosiłem opiekuna (oczywiście opiekun dostał dowody) żeby dał ci za to bana. Złamałeś regulamin więc wymierzyłem ci odpowiednią karę.

Jak dla mnie temat do zamknięcia

• Ha ha 1

76561198225576060.png

• Użytkownik

1.Na Ile Ban?
2.No tak bo ja dostałem muta i gaga a gracz który powiedział zamknij pizde wypierał się z tego chodź napisałem na U@żeby mu dali ostrzeżenie ale admini mają w to poprostu wyjebane.Gracz dostał 2 ostrzeżenia i nic nie dostał.Ja odrazu od kiedy wchodziłem tu pierwsze razy dostawałem odrazu muta lub gaga po jednym ostrzeżeniu hmmmm czy to nie jest faworyzacja ? Bo ja uważam że tak a i pomińmy to że pisało że dostałem muta od SHOT_UP.

Edytowane przez BlueJoker
  • Użytkownik

Admin postąpił zgodnie z regulaminem.  Temat do zamknięcia 

• Super 1
  • Użytkownik

No to nieźle typ mnie zwyzywał i nawet jebanego ostrzeżenia nie dostał a ja kurwa dostałem muta i gaga jeszcze pierdolił jebany dzieciak że nic takiego nie mówił nieźle jeżeli to jest zgodnie z regulaminem to spoko 

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Napisałeś na czacie, że jakiś "jebany dzieciak" kazał ci "zamknąć pizdę" tylko tobie można winę udowodnić, a ty nie masz na niego nic. Na dodatek zamiast zgłosić to od razu do administratora wdajesz się w kłótnie, wyzywasz graczy i jesteś zdziwiony, że dostajesz mute potem gaga i w końcu bana? 

Ile razy dostałeś gaga albo mute za wyzywanie graczy? Twoje toksyczne zachowania jest powszechne na serwerze i wydaje ci się, że będziemy to tolerować, bo jaśnie pan ma jakieś zastrzeżenia? Ban był zasłużony, bo pomimo mute i gaga dalej wyzywałeś na wiadomości do admina obraźliwe teksty.

Screeny mogę przesłać pv

• Lubię to! 1
  • Super 1
  • Użytkownik

No a myślisz że co zrobiłem napisałem na U@ ze mnie wyzwał był wtedy Nexon i Adriann a jak SHOT_UP napisał ze ten dzieciak dobrze powiedział to się wkurwiłem bo nie będę pozwalał się wyzywać przez jakiegoś dzieciaka dostał 1 ostrzeżenie od Nexona później drugie hah i co? nikt mu nic nie dał bo po co dla mnie to faworyzacja i nic innego.I jeszcze pytanko czy da się sprawdzić czyjś czat?Bo jeżeli tak to gdzie ?

A tak po za tym wyzwałem gracza i był to ten "jebany dzieciak"

• Ha ha 1
  • Użytkownik

Byłem na ukryj i słyszałem jak mówiłeś do innego gracza, że "nie pozwolisz, żeby jak jebany dzieciak cię uciszał" po czym odezwał się ten gracz i stwierdził, że nadużywasz mikrofonu i jesteś agresywny. Następnie zwyzywałeś tego gracza na czacie od "jebanego dzieciaka" i próbowałeś wymusić na nas zmutowanie go. Dostałeś mute za wyzywanie, a potem gaga. Zacząłeś wyzywać nas na u@, więc daliśmy ci bana. 

• Super 1
  • Użytkownik

Tak Tak Byłeś na ukryj okej to czemu nie wspomnisz że ten dzieciak powiedział do mnie zamknij pizde ?.A jak bym powiedział do ciebie zamknij pizde to co byś zrobił oczywiście dał mi bana ale jak byś nie był adminem co byś zrobił zwyzywał go i jeżeli powiedziałem cytuje "nie pozwolę żeby jakiś jebany dzieciak mnie uciszał"proszę o dowody.I nie próbowałem wymusić na was muta dla niego tylko żebyście mu dali OSTRZEŻENIE jeżeli prosiłem o muta proszę o ssy.

Faworyzacja

• Przykro mi 1

@fr0zen @Frosty @exe

Po tym jak zobaczycie mój post możecie go ukryć albo usunąć.

Post jest kierowany w tym przypadku, iż nie mogę go zgłosić.

Lecz Opiekun Serwera dodał odpowiedź co do skargi:

@SoniK  Admin postąpił zgodnie z regulaminem.  Temat do zamknięcia 

A tutaj widzę temat otwarty sytuacja dalej trwa, i zbędne awanturki.

• Użytkownik

@MetaVerse, @BlueJoker - widzicie, że opiekun wypowiedział się na temat tej skargi i uznał ją za niesłuszną to po co prowadzicie tą bezsensowną konwersacje, która i tak prowadzi donikąd? Jednego i drugiego upominam słownie, jeśli jeszcze raz taka sama sytuacja będzie miała miejsce to zostaną wyciągnięte konsekwencje. 

odrzucona.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• Ha ha 1

K🧑💞 J👶💞

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]