Użytkownik Frosty Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Miesiąca #Październik Witajcie. Zapraszamy do oddawania głosów na Użytkownika Miesiąca Październik, który Waszym zdaniem przyłożył się swoją postawą i zaangażowaniem, aby otrzymać taki tytuł. Poniżej zapraszam do zapoznania się z zasadami Użytkownika Miesiąca. Złamanie jakiegokolwiek punktu grozi otrzymaniem ostrzeżenia. Głosowanie trwa od dzisiaj tj. 7.10.2019r. a zakończy się 30.10.2019r. Wzór: Nick: Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Nick: @Dusia Dlaczego ta osoba zasługujena użytkownika miesiąca: Jest jedną z aktywniejszych osób na forum, dba o to by forum funkcjonowało jak najlepiej oraz nie odmawia pomocy, a przy tym ma naprawdę miłe usposobienie. 1 1 K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Nick: @Dusia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jest bardzo pomocna osobą , jest aktywna na forum. Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Nick: @Dusia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Osoba pomocna robi bardzo bardzo duzo na forum. Mila sympatyczna osoba. 1 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 7 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Nick: @Dusia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Robi duża na forum, jest pomocna i dobrze sobie radzi na J@ tak jak i na Redaktorze. 1 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 29 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nick: @Dusia Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Jest bardzo pomocna i wypisana. Lubi pogadać z nami na wszystkie tematy szczególnie w pytaniach dnia. Dobrze gra w csa (nie lepiej ode mnie) bardzo dużo, pomaga w rozwoju forum/serwerów. Bardzo zaufana osoba, angażuje się coraz bardziej w życie forum, pomaga doradza pisze różne propozycje. Stara sie nawiazywac dobre relacje z nowymi uzytkownikami oraz zachecac ich do pozostania na naszej sieci. 1 Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 29 Października 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nick: @Inka.❤ Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Ponieważ Karolina jest osobą otwartą na innych ludzi, jest sympatyczna, zawsze jest szczera, odkąd jestem na forum, nie zauważyłem aby popadła z kimś w konflikt. Myślę, że można z nią pogadać o wszystkim, choć na zaufanie u Karoliny trzeba sobie zasłużyć. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 29 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 Nick: @shinga Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Aktywny, pomocny, przyjazny, specyficzne poczucie humoru no i ogólnie jest inny. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 30 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 30 Października 2019 Nick: @Sh1zO Dlaczego ta osoba zasługuje na użytkownika miesiąca: Bo ma podobny nick do mojego, ogólnie to braciak chyba :vv A tak na serio to za to, że jest aktywny, przyjazny, otwarty do ludzi i ogólnie to jest bardzo w porządku no i humor mu dopisuje Bardzo amgażuje się w życie forum, czekam na jego awans na Administratora bo to nie może być, żeby Kropka. był na równi z nim XD 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownikiem miesiąca października została nasza j@ @Dusia, gratulujemy! Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi