Użytkownik∙ Freya Opublikowano 8 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 PYTAJĄCY - @Freya ODPOWIADAJĄCY- @BMW E60 M5 F: Dlaczego szwendasz się po sieciach i podrywasz dziewczyny? B: Ja się szwendam po sieciach? Skąd takie przypuszczenie? Strefa jest jedną z pierwszych na której się zadomowiłem tak naprawdę, co do podrywania "dziewczyn" a raczej kobiet - nie wszystko w rzeczywistości jest takie na jakie wygląda, ja od siebie dodam tyle, że nikogo nie podrywam F: To dlaczego jednak większość uważa, że jesteś Playboyem? W każdej plotce jest ziarnko prawdy, nie zgodzisz się z tym? B: Uważają tak, ponieważ odbierają na poważnie wszystko to co piszę chociażby na czatboxie. Ja nie ukrywam, mam swój charakter którego się w żadnym stopniu nie wstydzę, lubię towarzystwo kobiet i raczej one się dobrze czują w moim - kto mnie poznał bliżej ten doskonale wie jaka jest prawda. No i trzeba przyznać, przecież to tylko facet może podrywać, w drugą stronę to już nie działa F: Jakieś porady na udany podryw? Co Twoim zdaniem najbardziej przyciąga kobiety? B: Moim zdaniem, przede wszystkim bycie sobą, to chyba klucz do serca kobiety . F: To rozumiem, że masz już życiową wybrankę. B: Mam nawet dwie, jedna nazywa się Audi, a druga Honda . F: Dobrze boski alvaro, teraz opowiedz mi coś więcej o sobie niż wiem. Masz na imię Oskar masz 20 lat i mieszkasz w Wielkopolsce. Ćwiczysz na siłce i naparzasz się w sztukach walki MMA. B: Tak, wszystko się zgadza. A co konkretnie chcesz wiedzieć? F: Jak wygląda Twój trening MMA? Od kiedy trenujesz? B: Trenuję dopiero od kilku miesięcy więc zbytnio nie mam się czym pochwalić, jestem amatorem i często na sparingach dostaje po pysku . F: Czym się interesujesz i jakie sporty uprawiasz prócz seksu i MMA? B: Seks po ślubie XDDDDD. Sportów oprócz sztuk walki w sumie nie uprawiam żadnych, co do zainteresowań - szybkie samochody , no i od dziecka jestem zakochany w motocyklach, na to poświęcam chyba najwięcej swojego czasu. Niestety sezon motocyklowy już dobiega końca. F: A co Cię zafascynowało w motorkach? Wiem ze masz swój- jaki? Masz marzenie na jakaś konkretna markę motoru który chciałbyś sobie kupić? B: Co mnie zafascynowało, na pewno adrenalina, prędkość (tak, lubię zapierdalać ) no oczywiście kobity lecą na motocyklistów. Wymarzony to chyba aktualny - Hondzia CBR 1000RR. (Rozmówca nie chce się pochwalić wyglądem owej maszyny- jak to ujął żal dupę ściśnie.) F: Masz jakiegoś sportowca, który jest dla Ciebie inspiracją? B: Do pewnego czasu był to Cristiano Ronaldo, jednak przestałem się w sumie interesować piłką nożną. Aktualnie osobą która mnie najbardziej inspiruje jest zawodnik motoGP Marc Marquez, no ogólnie to co gość robi z motocyklem to bajka, dokonuje czasem wręcz niemożliwego, ostatnio nawet czytałem, że złamał dwa razy prawo fizyki co do złożenia motocykla w zakręcie. Od zawsze było uznawane, że motocykl można pochylić tylko na ileś tam stopni bo więcej po prostu się nie da, a on udowodnił, że się da. Za to wielki szacunek! F: Mam rozumieć ze uczestniczysz w różnych zlotach? Wiążesz przyszłość z pasją? B: Jeśli tylko mam taką możliwość, to uczestniczę. No na pewno jest to pasja która zostanie ze mną chyba do końca, planuję zrobić tatuaż z tym związany. F: Tatuaż drogi wydatek, rozumiem ze pracujesz- jaka prace wykonujesz? Jaką szkołę ukończyłeś? B: Skończyłem liceum, miałem w planach studia jednak życie mi się inaczej potoczyło, z czego w sumie się cieszę. Pracuję, jednak nie zdradzam zbyt wiele, w każdym razie nie narzekam. F: Jaki kierunek studiów Cię interesował? Planujesz jeszcze dokształcanie w postaci kursów? B: Chciałem iść na prawo, jednak w porę się opamiętałem i poszedłem na lewo. Miałem w planach kurs trenera personalnego tak dla samego siebie, jednak póki co poszło w odstawkę. F: Pewnie jesteś napakowany (chlap-chlap). Ile masz w bicku? Od jakiego czasu trenujesz i ile razy w tygodniu robisz sobie taki trening? B: Trenuję od 15 roku życia z przerwami, więc troszkę już jest Staram się jak najczęściej w miarę możliwości i rozsądku, około 4 razy w tygodniu. Ile w bicku nie wiem, nie mierzyłem. F: Nie zapytałam na samym początku, co do Twoich wybranek życia. Skoro Twoje wybranki to Honda i Audi to skąd nick BMW? B: Jak zakładałem konto na forum to jeździłem BMW, później go sprzedałem i zakupiłem Audi. Nick pozostał jedynie z sentymentu. F: Za bardzo się przywiązałeś okej, tak naprawdę wiele osób Cię zna pod tym nickiem. Przejdźmy dalej nieco w inną stronę. Powiedz, jak znalazłeś się na forum i co Cię tutaj zatrzymało? B: Na forum jestem jakoś od początku roku, trafiłem tutaj po pewnym incydencie na innej sieci i tak zostałem. F: Myślisz o jakimś poważnym stanowisku? Czy bardziej 4fun jako user? B: Nieee, tylko i wyłącznie jako użytkownik. Nawet obawiam się, że jak tak dalej pójdzie to będzie Bełemwu z kreską . F: Tak nie może być! Apeluje do administracji- mniej warnów dla tego Pana ;D czy jesteś zadowolony z pracy administracji jak i atmosfery jaka tutaj panuje? B: Dokładnie, mniej warnów. Szczerze nie przyglądam się zbytnio pracy administracji, wpadam tylko zrobić zadymę na czacie czasami. Co do atmosfery raczej jest git, chociaż zauważyłem, że niektórzy użytkownicy forum nie darzą się zbytnio sympatią, no ale cóż. F: Aż tak widać to gołym okiem? Masz kogoś na forum godnego zaufania? Dlaczego ta osoba? B: Skoro ja widzę, to inni raczej też. Mam kilku bliższych znajomych na forum, ale osobą z którą chyba jestem "najbliżej" i której mogę w 100% zaufać jest @Wredzia.. F: Czy na sam koniec tejże rozmowy chciałbyś podzielić się złotą myślą dla nowych przybyszów? B: Może nie złotą myśl a radę - nie mówcie prawdy, która może być nieprzyjemna dla administracji bo skończycie z warnem . F: Zawsze na końcu proszę o pozdrowienia. Czy masz takie życzenie, aby kogoś pozdrowić? B: Pozdrawiam wszystkich z którymi można pogadać i pośmieszkować na czacie. Oczywiście pozdrawiam wszystkie kobiety, jak na "podrywacza' przystało . F: Dziękuje Ci bardzo za poświęcenie chwili. Życzę Ci dalszych sukcesów w życiu prywatnym. Mam nadzieje ze za niedługo spotkamy się w oktagonie w kiślu i powalczymy na gole klaty! Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i Twoje wybranki życia ;D B: Ja również dzięki bardzo, milutko było, na gołe klaty możemy walczyć, fajne widoki będę miał hahahahaha. B: Jestem interesującym człowiekiem? F: Nie. 3 4 1 Odnośnik do komentarza
Premium ~Andziaa. Opublikowano 8 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Hahahahaha fajny wywiad zaśmiałam się parę razy, leci plusik 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Słabiutko. Opublikowano 8 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Trochę się zawiodłam jak czytałam, ale cóż. Glucior Ty to sie w sumie nadajesz na to stanowisko ? + ? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 8 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 No taki o ten wywiadzik, ale leci plusik. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Wredzia. Opublikowano 9 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Oooooskarek Nie spodziewałam się tego, serio. Mimo tego, że jest między nami czasami dość burzliwie wiem, że zawsze mogę na Ciebie liczyć. To ta miłość chyba Nas tak połączyła co Panie Playboy? (Nie ma co pisać takich rzeczy, bo.zaraz każdy to łyknie xD) Oczywiście plusik leci! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka (Upal)ona Opublikowano 9 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Super wywiad, można się czegoś dowiedzieć jak i pośmiać 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Magiczny Kasztan Opublikowano 11 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 Fajniutki wywiadzik. Nie mam się do czego doczepić 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi