Junior Admin Dusia Opublikowano 10 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 Dziś zadajemy pytania do @cvthsvd jeśli ktoś nie zna regulaminu to proszę o zapoznanie się ---> [P] Czy @Sh1zO wysyła Tobie też takie dwuznaczne zdjęcia? [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [P] Co się liczy u drugiego człowieka by został twoim kumplem? [P] W jakim wieku chcesz wziąc slub? (ukradzione pytanie ) [P] Kogo lubisz najbardziej z forum i za co? [P] Największy przypał? [P] Tylko miękkie czy od czasu do czasu twarde też? Czy raczej nigdy? [P] Ile miałas lat jak pierwszy raz spróbowałas alkoholu/fajki? [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [P] Jakie masz dalsze plany po zdaniu matury? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 [P] Ile ważysz?? ;z Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 10 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 [P] Masz swojego ogiera? [P] Lubisz Shreka? [P] Idziemy na lody? [P] Kiedy gramy w cs'a? [P] Ile masz lat? [P] Skąd jesteś? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLAYSU Opublikowano 10 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 [P] Jak znalazłaś się na Strefie? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 11 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 [P] nie chcesz odpowiadac prawda? [P] jak tam szkolka? [P] gdzie mieszkasz ? (Woj) [P] ulubiony kolor? [P] Ile wynosi całka z (x^2+3)^3 ? [P] czemu woda jest mokra? [P] Jak się nazywa mały Rosjanin? 1 ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik BotsoN Opublikowano 11 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 [P] Dlaczego jesteś dla mnie taka niemiła? [P] Skąd pomysł na nick? [P] Piwo czy wódeczka? XD [P] Jeżeli byś mogła być niewidzialna przez godzinę co byś zrobiła? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BMW E60 M5 Opublikowano 11 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 [P] lubisz bełemwu czy wolisz inną markę? [P] a mnie lubisz? [P] ulubiony przedmiot w szkole? [P] łamiesz serca chłopakom czy bardziej oni Tobie? [P] też uważasz, że jestem plejboj? 1 Never go faster than Your guardian angel can go Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 11 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Października 2019 (P) Co tam u Ciebie? 1 Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Diss na delaina w listopad Opublikowano 12 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 [P] Czy jesteś osobą towarzyską? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Magiczny Kasztan Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 [P] Jak się nazywasz? [P] Skąd pochodzisz? (województwo wystarczy) [P] Jakie masz zainteresowania? [P] Do jakiej szkoły/klasy uczęszczasz? [P] Jakie jest Twoje marzenie? [P] Gdzie chciałabyś/chciałbyś pracować? [P] Jakie miasto/państwo jest dla Ciebie najładniejsze? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 14 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @Dusia [P] Czy @Sh1zO wysyła Tobie też takie dwuznaczne zdjęcia? [O] Ta, wymieniamy się nudeskami [P] Co jest Twoim zdaniem najważniejsze w życiu? [O] Zdrowie [P] Co się liczy u drugiego człowieka by został twoim kumplem? [O] Szczerość [P] W jakim wieku chcesz wziąc slub? (ukradzione pytanie xD) [O] Nigdy nad tym nie myślalam, u mnie wszystko na spontanie dzieje się [P] Kogo lubisz najbardziej z forum i za co? [O] Jest kilka osób które lubię bo z nimi najlepiej dogaduje się, np @BLUU. @BotsoN, @Delcia;DD [P] Największy przypał? [O] Nie będę sobie wstydu robić publicznie XD [P] Tylko miękkie czy od czasu do czasu twarde też? Czy raczej nigdy? [O] Nigdy [P] Ile miałas lat jak pierwszy raz spróbowałas alkoholu/fajki? [O] Oj, ze 12 jakoś [P] Czego nie znosisz lub co ciężko Ci zaakceptować w życiu co dziennym? [O] Rannego wstawania... [P] Jakie masz dalsze plany po zdaniu matury? [O] Praca albo szkoła, jeszcze nie jestem zdecydowana co chce dalej robić @jeden [P] Ile ważysz?? ;z [O] Zawsze jak wchodzę na wagę to mowie ze na drugie piętro poproszę i mi każą zejść i nie wiem @Cisu. [P] Masz swojego ogiera? [O] Nie [P] Lubisz Shreka? [O] Nołp [P] Idziemy na lody? [O] Nołp [P] Kiedy gramy w cs'a? [O] Kiedy chcesz [P] Ile masz lat? [O] 19 [P] Skąd jesteś? [O] Podlasie @PLAYSU [P] Jak znalazłaś się na Strefie? [O] Przyszłam z serwerkami @BLUU @KUBI [P] nie chcesz odpowiadac prawda? [O] Żeby mi się tak wszystko chciało jak mi się nie chce.. [P] jak tam szkolka? [O] Trzeba przyznać ze znakomicie [P] gdzie mieszkasz ? (Woj) [O] Podlaskie [P] ulubiony kolor? [O] Zielony chyba [P] Ile wynosi całka z (x^2+3)^3 ? [O] Nie mam pojęcia [P] czemu woda jest mokra? [O] Bo nie sucha [P] Jak się nazywa mały Rosjanin? [O] Mikrusek @BotsoN [P] Dlaczego jesteś dla mnie taka niemiła? [O] Denerwujesz mnie [P] Skąd pomysł na nick? [O] Pisane po pijaku [P] Piwo czy wódeczka? XD [O] Piwko na zapoje dla wódeczki XD [P] Jeżeli byś mogła być niewidzialna przez godzinę co byś zrobiła? [O] Pewnie denerwowałabym sąsiadów @BMW E60 M5 [P] lubisz bełemwu czy wolisz inną markę? [O] Wolę inną markę [P] a mnie lubisz? [O] może [P] ulubiony przedmiot w szkole? [O] teraz to chyba polski [P] łamiesz serca chłopakom czy bardziej oni Tobie? [O] To zależy, który na co zasługuje [P] też uważasz, że jestem plejboj? [O] nie @NoMercy. ❤️ [P] Co tam u Ciebie? [O] Wszystko git @Diss na delaina w listopad [P] Czy jesteś osobą towarzyską?:D [O] Zdecydowanie tak @Magiczny Kasztan [P] Jak się nazywasz? [O] Katarzynka [P] Skąd pochodzisz? (województwo wystarczy) [O] Podlaskie [P] Jakie masz zainteresowania? [O] alkohol [P] Do jakiej szkoły/klasy uczęszczasz? [O] Informatyk, klasa maturalna [P] Jakie jest Twoje marzenie? [O] Mieć święty spokoj, haha [P] Gdzie chciałabyś/chciałbyś pracować? [O] Nie wiem w sumie [P] Jakie miasto/państwo jest dla Ciebie najładniejsze? [O] Hiszpania 4 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ [*]y0ung[*] Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 [P]Grasz CSGO ? 1 "Jestem bogatym ćpunem, ale patrzę trzeźwym okiem" Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 16 Października 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 1. Z kim idziesz na studniówkę? 2. Twoje ulubione danie, oprócz frytek ? 3. Bruneci, blondyni a może łysi ? 4. Jak długo nie pijesz ? 5. Ulubiony kolor ? Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 16 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 @y0ung [P]Grasz CSGO ? [O] gram @skowron [P] Z kim idziesz na studniówkę? [O] z @Delcia;DD [P] Twoje ulubione danie, oprócz frytek ? [O] Frytki z keczupem [P] Bruneci, blondyni a może łysi ? [O] blondyn/brunet that's my type, [P] Jak długo nie pijesz ? [O] Od soboty [P] Ulubiony kolor ? [O] zielonyyy 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 [P] Jakbyś na jeden dzień mogła zamienić się w zwierzę to jakim byś była? [P] Najbardziej żenujący moment w twoim życiu? [P] Jesteś wstydliwa myszką ? [P] Jaka jest twoja idealna poza do spania? [P] Czy opisałabyś swój dzień w skrócie? [P] Czy dbasz o siebie pod względem zdrowia i sprawności fizycznej? [P] Gdyby Twoje życie było filmem, to jaki tytuł by do niego pasował? [P] Jaki posiadasz charakter? Nad czym musisz jeszcze popracować? [P] Jaki masz rozmiar buta? Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka kocimientka Opublikowano 16 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 @Eryk [P] Jakbyś na jeden dzień mogła zamienić się w zwierzę to jakim byś była? [O] kot, mogłabym spać cały dzień bez konsekwencji XD [P] Najbardziej żenujący moment w twoim życiu? [O] Omg, nie nie bede tego mowic publicznie [P] Jesteś wstydliwa myszką ? [O] to zależy w sumie [P] Jaka jest twoja idealna poza do spania? [O] nie mam idealnej, potrafie usnąć w każdych warunkach [P] Czy opisałabyś swój dzień w skrócie? [O] wstaje 5;30, ogarniam sie, ubieram sie do szkoly, ide do szkoly, jakos przezywam dzien w szkole, obiad, lapek i spac.. a w weekendy roznie XD [P] Czy dbasz o siebie pod względem zdrowia i sprawności fizycznej? [O] no raczej nie inaczej [P] Gdyby Twoje życie było filmem, to jaki tytuł by do niego pasował? [O] Toy Story [P] Jaki posiadasz charakter? Nad czym musisz jeszcze popracować? [O] To trzeba sprawdzić samemu XD [P] Jaki masz rozmiar buta? [O] 41 XD nominuje @Frosty 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 21 Października 2019 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi