Użytkownik RozKurwiatoR Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Wzór: Nick: RozKurwiatoR Wiek: 16 Dlaczego Ty: Otóż mam doświadczenie ponieważ byłem adminem na nie jednym serwerze potrafię zachować kulturę oraz pomagać innym byłem Adminem już tak samo na tym serwerze jeżeli SprinT pamięta. Wydaję mi się że jest zapotrzebowanie w Administracji ponieważ jest raz na jakiś czas ale są też wyjątki. Bez problemu bym sobie poradził w roli Administratora i próbował zachować dużą kulturę oraz dobrą zabawę na serwerze. Znajomość amxmodmenu (0/10): 7 Posiadasz steam? Tak / Nie: Nie posiadam Link do GT: https://www.gametracker.com/player/ROZKURWIATOR/91.224.117.14:27050/ jestem nowym graczem lecz godziny nadrobie w najbliższym czasie.Posiadasz mikrofon? (Tak/Nie): Tak Składka (11 zł przelew/PSC/PAYPAL/SMS): Tak/SMS Wymagania na admina: 1. Minimum 16 lat + 2. Przegrane min. 10h na serwerze - (Do nadrobienia). 3. Składka Obowiazkowa + 4. Znajomość regulaminu serwera + 5. Kultura + 6. Aktywność +/- Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Za szybko na admina. -Aktywność na serwerze. -Aktywność na forum. -Mało kto cię zna. +Skladka/Wiek. NIE Pograj chociaż dobre 2 tygodnie,daj się poznać starym oraz nowym graczom. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ `!FoRzA!` Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Na nie Z tego co pamiętam były na ciebie skargi i straciłeś admina więc nie można powiedzieć że jesteś doświadczony ... - nikt cię nie zna - słaba aktywność - Gt 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Spr!Nt^^ Opublikowano 16 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi