Użytkownik $lack Opublikowano 13 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Gralem se w lola chcialem tera se wbic na serwerek i mam bana nie wiem za co screeny wstawialem dzisaj juz (mysle ze to pomylka bo jak patrze na amxbans to chlop 30sec po mnie dostal odrazu bana wiec nie wiem co typek odjebal co mnie zmanowal jakis E123eryk123) [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : NiggerBlacker [AMXBans] Reason : ' cheat. ' [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_1 : 0 : 2029563390 ' [AMXBans] Your IP wogole moj stary nick xd Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Zapoznaj się z tym tematem: Jeżeli uważasz że zostałeś nie odpowiednio zbanowany,stwórz osobny temat z odwołaniem. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi