Użytkownik Olofasolo Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 1. Nick: Oleczeq 2. Imię: Aleksander 3. Wiek: 14 4. Znajomość AMX (1-10): 8/10 5. Sprawny i działający mikrofon [tak/nie]: tak 6. Opłata Adamina (składka) [tak/nie]: tak 7. Parę słów o sobie : Siemka Jestem Aleksander w czasie wolnym gram dużo głównie w cs1.6 i tez idę na dwór z kolegami na rowery 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem?: Chciałbym zostać Adminem ponieważ jak widzę takich ludzi co się pchają do ct i robią mass fk to normalnie się nie da wytrzymać poza tym lubię tez pomagać a pomoc się raczej przyda :D 9. Zapoznałeś się z taryfikatorem kar i regulaminem serwera oraz admina? [tak/nie]: tak 10. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): w każde dni 11. Kontakt (numer gadugadu): 67962284 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Jestem za daniem szansy. Wiek -/ + Podanie- mogłeś się chociaż postarać. Jeżeli tobie zależy na tym :P Amxx + do sprawdzenia Składka+ ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 -/+ wiek +amx +składka są plusy ale minusem jest to, że na serwerze jest ok. 10 administratorów więc podanie bym odrzucił Odnośnik do komentarza
Użytkownik JakNieInaczej Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Na Nie -Rzadko cię na serwie widze +amx/trzeba sprawdzić +Składka -/+ podanie Na serwerze jest już dużo adminów, więc do odrzucenia Odnośnik do komentarza
Użytkownik VanitY Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Tak jak koledzy u góry, na serwerze jest już dużo adminów ale nawet jakby to: + amx lecz do sprawdzenia + ogarnia w CT - mało Cię widziałem na serwerze + chęci pomocy Na małe tak :) Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Odrzucam tylko z powodu mało przegranych godzin na serwerze. Pograj z kilka dni i pisz podanie, bo widziałem, że jesteś opanowany i dałbyś radę Tylko sprawdź czy znajomość AMX na pewno masz 8/10. ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi