Użytkownik 4ePro Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Przedmiot: Paczka Counter-Strike 1.6 Mod Mody: Jailbreak Kontakt: [email protected] / GG : 68633115 lub przez czat na stronie Posiadam też inne paczki (CS:GO Mod,Jailbreak,Zombiemod,FFA,Deathrun+Klasy,OnlyDD2) oraz zajmuję się również tworzeniem paczek od zera. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Flay Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Po krótkiej rozmowie na gadugadu mogę stwierdzić, że cena jest zbyt wysoka do jakości + próba oszukania klienta. Odnośnik do komentarza
Użytkownik 4ePro Opublikowano 14 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 (edytowane) 53 minuty temu, Flay napisał: Po krótkiej rozmowie na gadugadu mogę stwierdzić, że cena jest zbyt wysoka do jakości + próba oszukania klienta. Próba oszukania klienta? Dawno się tak nie uśmiałem Po twojej pisowni jak i tez umiejętność czytania ze zrozumieniem mogę śmiało stwierdzić że masz mniej niż 18 lat i takie posty w ogolę mnie nie ruszaj ponieważ nie mają jakiekolwiek podstawy. Więc naprawdę dziecko zejdź na ziemie dopóki daje ci taka możliwość,mam twój adres i w każdej chwili mogę podjąć kroki w celu zgłoszenia tego odpowiednim służbą.Za pomówienia oraz oczernianie w internecie jest więzienie nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę. Edytowane 14 Października 2019 przez 4ePro 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Kontakt podany, jeśli Ktoś będzie chciał skorzystać z usług tego Pana to proszę się kierować bezpośrednio do niego na gg/mail. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 14 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi