Użytkownik pimpus Opublikowano 16 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 Imię: Kamil Wiek: 21 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Opiekunem chciałbym zostać z wielu czynników, a najbardziej przez dopilnowaniem serwera przed lewymi graczami którzy drażnią innych graczy i nie dają przyjemności z gry innym , a że można powiedzieć jestem cały czas dostępny na serwerze to bym był na bieżąco ze wszystkim Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: JailBreak Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Nie nie bylem ale wszystkiego trzeba w życiu spróbować Znajomość amxx i panelu (0-10): 8 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Jak najbardziej Tak Coś o sobie: Coś o mnie Hmmm no to zaczynajmy Moje miasto Rodzinne Płock znajduje się ono 100 km od stolicy zwanej Warszawą , dla mnie kumatych znajduje się to w Województwie Mazowieckim , mam 21 lat jestem po szkole Gastronomicznej o kierunku Kucharz , ale aktualnie pracuje jak i mieszkam w Holandii Wolny czas lubię spędzać aktywnie Rowerek , rolki , lub bieganie , a wiadomo jak jesteśmy już w Kraju gdzie Zielony kwiat rozkoszy jest legalny to wiadomo że lubię się nim uraczyć i odpocząć przy dobrej muzyce lub grając na JailBreak Mam nadzieje ze dowiedzieliście się o mnie trochę w tak zwanej pigułce Życzę Miłego wieczoru i Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Dare Davil Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Znam cię dobrze z serwera i szanuję, lecz widzę kilka zgrzytów w podaniu. Nigdy nie pełniłeś funkcji opiekuna, ale znajomość amx 8/10? Bawisz się pluginami? Ładniej napisałeś podanie, lecz brak doświadczenia odstrasza. Od razu opiekun? Może wpierw złóż podanie na admina? Jestem na nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Powiem szybko. Jestem na Nie Nie masz admina na tym serwerze zarejestrowałeś się 13 dni temu i masz słaba aktywność na forum. Mało osób co Ciebie zna. Jest jeden opiekun @StennyS i wiem że narazie sobie radzi bardzo dobrze. (Znam go) Według mnie za szybko na opiekuna, najwyżej na admina mógłbyś spróbować. Podanie + Wiek+ Nie będę Ciebie osądzać po doświadczeniu ponieważ zawsze musi być ten pierwszy raz bo inaczej się nie nauczysz. Pozdrawiam serdecznie ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Nie - nikt cię nie zna - Aktywność - Jest opiekun + podanie Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Jestem na nie. - AMXX/Panel 8/10 pomimo braku doświadczenia? - Słaba aktywność na forum. - Podanie mnie nie przekonuje. - Jest już opiekun, który spełnia swoją rolę, lepiej gdybyś zaczął od admina. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Kropka. Opublikowano 24 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 24 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi