Użytkownik r1p Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Wzór: Imię: Karol Wiek: 18 Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze, myślę że mógłbym pomóc w rozwoju serwera, dodawać jakieś swoje pomysły,pilnować adminów ... Myśle że jestem osobą której kazdy ufa, i przykladam się do tego co robię, więc myślę ze mogę Wam jak najbardziej się przydać. Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: Tak, miałem też swoje serwery, oczywiście 2 lata wstecz, więc musiałbym lekko zerknąć okiem by sobie to wszystko na nowo przypomnieć , Ogarniam też AMXBANS, więc dawać UB itp to nie problem. Znajomość amxx i panelu (0-10): AMXX admina znam całe, potrafię wgrywać pluginy/roundsoundy/modele itp. Prócz pisania pluginów, nie widzę skali, by się do niej wzorować. Wsparcie finansowe (TAK/NIE): Zależy o jakich kwotach mówimy. I mógłbym w przyszłym miesiacu. Coś o sobie: Hmm.. myślę zę ludzie juz mnie znają, ale napisze.. Jestem Karol mam 18 lat, chodzę do technikum, o kierunku Mechanik pojazdów Samochodowych, interesuje się piłką nożną,mechaniką, oraz lubie posłuchać dobrego rapu:) Nie wliczając Gry w Cs'a Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Imiła2k12 Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Jestem na duże tak!!!!!!! +doświadczenie +jest pomocny i aktywny na serwerze +wsparcie finansowe +nie ma opiekuna brac go ! 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Brak opiekuna. Wsparcie,oraz aktywność. Osoba ogarnięta. Tak. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Cisu Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Na tak. + Brak opiekuna, + Aktywność, + Podanie fajnie napisane, + Składka, + Doświadczenie, + Wiek, 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Magiczny Kasztan Opublikowano 17 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Jestem na Tak: + aktywność + wiek + podanie + wymagający (taki ma być opiekun) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Odrzucam na prośbę autora . Odnośnik do komentarza
Użytkownik PaTrYkus Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Radziuu Opublikowano 22 Lipca 2020 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi