Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Skarga] skowron

szynka

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Twój nick: shinga
Nick osoby oskarżonej: @skowron
Powód (opis sytuacji) : Prosiłem w/w moderatora o podanie linku z tematami odwołań od warna, jak widać nie otrzymałem pomocy. Nie będę pisał tematu na kilka stron przejdę odrazu do rzeczy. Otrzymałem warna za napisanie tekstu piosenki, nie dostałem wcześniej żadnego upomnienia od moderatora, po prostu zielony się poczuł i rzucił punktem za 1. 
Dowody: 76d206266fd31d8e9755f3fe30a6cdc9.png

ced5e1c838689134ab064c07f01964ef.png
Miejsce zdarzenia:  strefaBOX
Coś od siebie: Skoro warnujesz mnie za jeden tekst, to polecam umyć oczy i sprawdzić czatboxa sprzed x godzin/dni gdzie inni piszą o wiele gorsze teksty skierowane do danej osoby i nie reagujesz. Widzimy to co chcemy widzieć c'nie? ;) Proszę o cofnięcie warna. Pozdrawiam

edit1: https://genius.com/Kuki-wakacyjne-pierdolenie-twojej-starej-na-basenie-lyrics o tej piosence mowa

edit2: @Sh1zO czy jest mozliwosc zrobienia backupa czatboxa sprzed np dnia? Jestem ciekaw gdzie byli moderatorzy gdy użytkownicy używali przekleństw. 

@skowron na forum jestem max 2 dni po roku przerwy. Tyle ode mnie!

Edytowane przez s̶h̶i̶n̶g̶a̶
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 2
  • Skowron

Zgadza się dałem Ci warna za to co napisałeś. Nie zaznaczyłeś że to cytat z piosenki, ani nic podobnego. Twoje stwierdzenie że inni piszą gorsze rzeczy myślę że jest bezpodstawne, ponieważ zawsze ktoś reaguje czy to moderator SB, czy ktoś z administracji. Nie jesteś pierwszy dzień na forum i pewnie wiedziałeś że za taką wypowiedź możesz otrzymywać warna. ? Jeśli chodzi o sprawę że nie podałem Ci linku. Nie wysłałem go, ponieważ jestem w pracy. Natomiast poinformowałem Cię że możesz złożyć skargę w niniejszym dziale.  Taki link piosenki mogłeś wstawić odrazu i nie było by nic. A jak mówisz że jesteś drugi dzień na forum po rocznej przerwie hmm chyba zasady się nie zmieniły. Tyle ode mnie. Pozdrawiam ?

• Lubię to! 3
  • Super 3

sygnatura Strefa.jpg

• Junior Admin
Junior Admin

Warn zostaje i jest słuszny, @skowron lub inny moderator nie są od domyślania się czy to tekst piosenki, czy to skierowane do kogoś.... nie było to oznaczone jako cytat, więc to był Twój błąd, że tego nie podkreśliłeś, gdybyś zadbał o to by, każdy wiedział, że to cytat na pewno warna byś nie dostał.

@s̶h̶i̶n̶g̶a̶ Postaraj się nie pisać takich wulgarnych rzeczy nawet z piosenek...

"Coś od siebie: Skoro warnujesz mnie za jeden tekst, to polecam umyć oczy i sprawdzić czatboxa sprzed x godzin/dni gdzie inni piszą o wiele gorsze teksty skierowane do danej osoby i nie reagujesz"  (Nawiasem do tego, co napisałeś, Skowron nie jest jedynym moderatorem, który powinien pilnować porządku na Sb, a raczej każdy moderator jak widzi niestosowne zachowanie, to reaguje.;))

• Lubię to! 1
  • Ha ha 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

odrzucona.png

~ Wiadomość wygenerowana automatycznie.

• Lubię to! 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]