Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

W związku vs Singiel

La_diosa

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

linia-ruchomy-obrazek-0124.gif

RbsvpAl.png

Witam w dzisiejszym artykule. Zapraszam do przeczytania zarówno singli jak i tych w związku. Liczę, że dowiecie się czegoś ciekawego. 

6rrT5fo.jpg

Bycie singlem to podobno same plusy. Tak stwierdzi większość singli,  bo przecież możesz robić co chcesz i kiedy chcesz, nie musisz liczyć się z czyimś zdaniem, nie musisz się nikomu tłumaczyć. Twoje życie zależy tylko i wyłącznie od Ciebie.  A co na to osoby żyjące w szczęśliwych związakch? Oni też  mają całą listę argumentów, które przedstawiają plusy będąc w związku. Związek to oparcie, ciepło i bliskość drugiej osoby, poczucie stabilizacji. 

QDMLQhh.jpg

Jednak nie wszystko  jest takie kolorowe. Singiel nie może doświadczyć tych wszystkich plusów wynikających z miłości, a przecież miłość to najpiękniejsze uczucie na świecie. Brak oparcia i samotność często dotyka singli. Natomiast osoby będące w związku muszą liczyć się z kilkoma minusami, np. zdjęcia na mediach społecznościowych, kosmetyki w łazience czy chociażby dzielenie łóżka z drugą osobą, a co jeżeli partnerka zabiera całą kołdrę? Trzeba kupić drugą ? I przede wszystkim kłótnie, nie brak ich zarówno w związku jak i będąc singlem, jednak te z partnerem często są bardziej bolesne i przykre. 

hbcklQI.jpg

Niezależnie od tego czy jesteś singlem czy jesteś w związku możesz, a nawet musisz cieszyć się z życia. Nikt nigdy nie powiedział, że status w jakim jesteś musi trwać wiecznie, w życiu bywa różnie, raz dobrze a raz trochę gorzej. Należy czerpać radość z życia oraz z samego siebie. Jeśli będąc w związku zmieniłeś się na lepsze to bardzo dobrze, jeżeli na gorsze musisz zastanowić się czy druga osoba ma na Ciebie odpowiedni wpływ, czy chcesz aby dalej w zły sposób ingerowała w twoje życie i zmieniała Cię w kogoś kim nie chcesz być. 

bXgHgN4.jpg

"Bycie singlem nie znaczy, że nic nie wiem o miłości. Znaczy, że wiem o niej wystarczająco dużo by na nią poczekać."

źródła:

https://polki.pl/zwiazki-i-seks/zwiazek,w-zwiazku-vs-singiel,1756,wideo.html, https://www.google.com/amp/s/www.fakt.pl/kobieta/seks-i-emocje/minusy-bycia-singlem-to-prowadzi-do-choroby/ejp4egd.amp,https://cytaty.pl/sentencje/51503,bycie-singlem-nie-znaczy-ze-nic-nie-wiem-o-milosci.html

• Lubię to! 4
  • Użytkownik∙

Ja mam kobiete ale moge ja wymienic na :inna :D hahhah 

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]