Użytkownik PLUSULTRA Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Nick z CS: ULTRA Admin banujący: WujMamrot Serwer: Only DD2 #2 Data zdarzenia: 20.10.2019 godzina 14 Link do bana z amxbans: http://bany2.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=1183Wycinek bana z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ strefaskilla.pl [AMXBans] Reason: 'GSJ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:161498221' [AMXBans] Your IP: 'x' [AMXBans] =============================================== Opis sytuacji: Dostałem svipa na jedną mapę (sam nie mam pojęcia dlaczego) i skorzystałem z możliwości dwóch skoków, spadochronu i strafe'ów - owe SGJ. Nie wiedziałem, że jest to tutaj niedozwolone, nie widziałem jeszcze żeby ktoś przy mnie dostał za to bana. WujMamrot mnie zbanował permanentnie, nie stosując się przy tym do taryfikatora banów. Wystarczyło mi raz powiedzieć, a bym przestał to robić. Cytat z taryfikatora: Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.). Bardzo proszę o adekwatne zmniejszenie kary i pouczenie admina WujaMamrota. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 @WujMamrot Wypowiedz się. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WujMamrot Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 koles latal na gsj a to jest niedozwolone !! 7 ok bo to nie bylo 1 raz. aczkowiek jak dla mnie perm !! ale decyzja nalezy do CB 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLUSULTRA Opublikowano 20 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 (edytowane) @WujMamrot Co masz na myśli, że to nie było 1 raz? Nigdy wcześniej nie miałem SVIP'a, tylko na tamtej mapie. Poza tym, jeśli uważasz, że było to aż takie nadużywanie, to czemu mi po prostu nie zwróciłeś uwagi, tylko od razu dajesz perma? Czemu nie zastosowałeś się do taryfikatora? Czyżbyś go nie znał? Edytowane 20 Października 2019 przez PLUSULTRA Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WujMamrot Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 1 minutę temu, PLUSULTRA napisał: @WujMamrot Co masz na myśli, że to nie było 1 raz? Nigdy wcześniej nie miałem SVIP'a, tylko na tamtej mapie. Poza tym, jeśli uważasz, że było to aż takie nadużywanie, to czemu mi po prostu nie zwróciłeś uwagi, tylko od razu dajesz perma? Czemu nie zastosowałeś się do taryfikatora? Czyżbyś go nie znał? NIKT TEGO NIE UZYWA widzialem widzilem mysalem ze przestaniesz bo raz czy dwa moze sie zdazyc ale Ty robiles to caly czas wiec bana dostales odpowieniego jak dla mnie i nie ucz mnie ile i za co mam dawac bo dobrze wiem !! 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLUSULTRA Opublikowano 20 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Biorąc pod uwagę ten zapis Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) To oczywiście, że mogę stwierdzić, że nie znasz taryfikatora. Druga sprawa jest taka, że nie potrafisz zrozumieć tego punktu w taryfikatorze. KTOŚ UŻYWAŁ TEGO PIERWSZY RAZ nie tyczy się ilości wykonanych GSJ'ów, a tego czy jest to pierwszy przypadek, czy kolejny. Gdybym dostał bana i później znowu robił GSJy, to wtedy kara jest wydłużona. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ WujMamrot Opublikowano 20 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 17 minut temu, PLUSULTRA napisał: Biorąc pod uwagę ten zapis Używanie/stosowanie "Ground Strefe Jump" "G-Strafe" oraz "duck jump" (movement z dwoma skokami) --> Ban 3h / 7dni (z przymknięciem oka jeżeli ktoś używał tego pierwszy raz.) To oczywiście, że mogę stwierdzić, że nie znasz taryfikatora. Druga sprawa jest taka, że nie potrafisz zrozumieć tego punktu w taryfikatorze. KTOŚ UŻYWAŁ TEGO PIERWSZY RAZ nie tyczy się ilości wykonanych GSJ'ów, a tego czy jest to pierwszy przypadek, czy kolejny. Gdybym dostał bana i później znowu robił GSJy, to wtedy kara jest wydłużona. to nie bylo 1 raz a jeszcze jak masz cos do powiedzenia to Cie rozpisze bo na 99% grales odpalony wiedz na Twoim miejscu zamilkl bym i przyjal kare Odnośnik do komentarza
Użytkownik PLUSULTRA Opublikowano 20 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Widzę, że masz problemy z rozumieniem języka polskiego, ale to już nie mój problem. Pokaż mi w takim razie bana za GSJ w mojej historii. Tylko wtedy przyznam Ci rację, że nie był to pierwszy raz. Aha i nie odwracaj kota ogonem. Ta sprawa tyczy się GSJ, a nie czegoś innego, a jak już grozisz, to pamiętaj, że ja też mogę napisać skargę i moim zdaniem wiele osób mnie poprze. Możesz mnie rozpisywać bez końca. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 @WujMamrot Jeżeli uważasz, że gracz jest odpalony, jest odpowiedni do tego dział. Chciałbym ci napisać to, że taryfikator banów ustalał Właściciel/Opiekun, a nie żaden admin,i musisz się pod stosować pod niego, a nie banować graczy tak jak uważacie. Za GSJ jest ban od 3h maksymalnie do tygodnia, a nie perm... Jeżeli uważałeś i wiesz, że gracz robił to nie pierwszy raz, lecisz stopniami. Dajmy przykład: 1raz-3h 2raz-6h 3-raz-9h, i tak dalej. @PLUSULTRA Bana skracam ci do 3h,czyli grać na serwerze będziesz mógł o godzinie 17:00. Jeszcze chciałbym poruszyć kwestię, jeżeli nie zgadzasz się z banem Administratora, napisz na niego po prostu skargę, i opisz sytuację, daj jakieś dowody. Temat zamknę,i każda odpowiedź po tym poście bezsensowna będzie nagrodzona +1. @Trivor @Zbakane_OkO Chciałbym abyście zapoznali się z tym tematem. I wywnioskowali konsekwencję. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi