Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

"Admin" o co chodzi?

.*Blondyna*.

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkowniczka

Cześć, chce się upewnić czy aby na pewno wszystko jest ok. Sytuacja wygląda w ten sposób że zgłaszajac kogoś na u@ przy moim nicku napisane jest admin, wpisując komende /mute gdy nie chcę mi się już słuchać kogoś, mogę zmutowac z amxgag i wyskakuje komunikat ,,Dałeś mute dla gracza (...)"

Momentami mam wrażenie że mam włączony amxbans a nie jestem adminem. Czy może być to błąd serwera?

https://zapodaj.net/e7e9f8593fd0e.jpg.html

https://zapodaj.net/09733018f85bf.jpg.html

https://zapodaj.net/c68db50bea32e.jpg.html

• Użytkownik∙

Wszystko jest okey, jeśli kupował Vip'a za pomocą /sklepsms to dodaje flagę "t" czyli VIp'a bo tak jest ustawione w sklepie dlatego pisze, jako "admin" gdy piszesz na u@.  Po prostu Trivor musi w usługach zmienić, że zamiast dodawać flagę samą "t" powinno dawać "tz" czyli z- jako użytkownik wtedy będzie pisać normalnie, że użytkownik kogoś zgłasza.  /mute jest dla każdego gracz możesz sobie wyciszyć kogo chcesz. :) 

• Super 1
  • Dzięki 1
  • Użytkownik∙

Też tak mam a nie mam admina, jest to chyba tak jak ktoś wczesniej miał admina ^^

• Dzięki 1
  • Użytkownik∙
2 minuty temu, Kropka. napisał:

Wszystko jest okey, jeśli kupował Vip'a za pomocą /sklepsms to dodaje flagę "t" czyli VIp'a bo tak jest ustawione w sklepie dlatego pisze, jako "admin" gdy piszesz na u@.  Po prostu Trivor musi w usługach zmienić, że zamiast dodawać flagę samą "t" powinno dawać "tz" czyli z- jako użytkownik wtedy będzie pisać normalnie, że użytkownik kogoś zgłasza.  /mute jest dla każdego gracz możesz sobie wyciszyć kogo chcesz. :) 

a ja nie kupiłem ani razu vipa i tak mam :D

• Użytkownik∙

Jest Darmowy Vip na serwerze z tego co widziałem więc tak samo w pluginie jest ustawione flaga "t" zamiast flagi "tz" dlatego pokazuje ci, że piszesz jako "Admin". Po prostu Trivor musi zmienić na flagi "tz" i będzie po problemie. :) 

• Użytkowniczka

Ok, wszystko już wiem. Dzięki wielkie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]