Użytkownik Souls Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 a sobie wybuduje na strefie pałać będę chciał to będę mieć range na starość będę zasłużony a forum będzie o tym gadać oj, będzie o tym gadać proszę od @Shezo wypierd* i ode mnie wypier* jestem z escape proszę od @venom wypierd* i ode mnie wypier* jestem z escape nie jestem dobry w sztywnych gadkach @Kropka. może dlatego że wsyztko musiałem sam brać nienawidzę fuzji, bo nie chcę dorastać na innym forum nie chce rang od innych ludzi lepiej daj mi je @Radziuu albo nie wiem, daj tą rangę @^No żadnych nowych kumpli tylko escape chce zioła razem z @MAJ3R nie chce koksu nie chce waszej wódki nie chce wiedział co i kto o mnie powiedział nie chodze po forach nie znam sie z tym i z @Naruto L. Jackson żaden z nich to nie typ z escape nie dla mnie czerwona ranga nie wiem kto dostał jaki awans nie obchodzi wcale mnie to 420 StaraGwardia a sobie wybuduje na strefie pałać będę chciał to będę mieć range na starość będę zasłużony a forum będzie o tym gadać oj, będzie o tym gadać proszę od @Shezo wypierd* i ode mnie wypier* jestem z escape proszę od @venom wypierd* i ode mnie wypier* jestem z escape sie nie chwalę ranga nie mam na to czasu jak @Trivor jak sie dzieją dobre rzecz to tylko z @Mandaryna przez to konta nie mam najmodniejszego wśród strefowiczów za te rangi co szybko sie dostaje od zera do właściciela jestem dzieckiem trochę ale wale wiadra zbyt wiele rzeczy odkładam na potem nie musze mieć błyskotek wytarczy @Niezgodna bo moje łapy wyglądają jakbym kręcił btay a sobie wybuduje na strefie pałać będę chciał to będę mieć range na starość będę zasłużony a forum będzie o tym gadać oj, będzie o tym gadać proszę od @Shezo wypierd* i ode mnie wypier* jestem z escape proszę od @venom wypierd* i ode mnie wypier* jestem z escape Album: Młody Książę Title: Pałac Artist: White 2115 Music: Buggy Beats To jest zabawa nikogo nie ma na celu urazić 1 5 Użytkownik ✔ Właściciel ✔ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Freya Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Czemu ja się tutaj znalazłam? Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Cellest Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dzięki wariacie, super tekst Odnośnik do komentarza
Użytkownik ^No Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 wariacina Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Jeszcze jeden tłok i możesz cały album napisać Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka luxanna;^^ Opublikowano 21 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 artysta ♥ Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi