Użytkownik Souls Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Od rana chodzisz po mojej głowie @Radziuu Zróbmy to i remontujmy escape, nikt się nie dowie Przy sobie @Shezo mam i @^No w salonie Lekko mnie spina Dobrze wiem, ze to jest Twoja @venom Czysta jesteś, ale nie jesteś niewinna @Niezgodna Moja kochanka ma na imię @.*Blondyna*. Dzień z Tobą witam Denerwuje się escape Nie chce żeby ktoś nas na budowie widział Bo mówią, że nie umiesz betonu mieszać My musimy iść do pracy Bo nie ma pieniądzy My musimy iść do pracy Bo nie ma pieniądzy La escape La escape Cement, Cement wpadłem w oko @Mandaryna Cement La escape La escape Cement, Cement wpadłem w oko @Mandaryna Cement To koniec z nami, obiecałem sobie @Kropka. Tracę panowanie, i upadam Ciężko mi jest, ale mam silne łapy Niezręczna cisza, kiedy mnie o Ciebie znowu ktoś pyta @MAJ3R Jak na escape jest i co u nich słychać Mówią: wbijaj sobie i się sam zapytaj! Byłaś tak śliczna Teraz patrzę na Ciebie i nic nie widzę chyba w oczach mam cement Nie jesteś budową, a skończoną królową My musimy iść do pracy Bo nie ma pieniądzy My musimy iść do pracy Bo nie ma pieniądzy La escape La escape Cement, Cement wpadłem w oko @Mandaryna Cement La escape La escape Cement, Cement wpadłem w oko @Mandaryna Cement Cement 3 paski na dupie @Shezo ma dobry i czysty Cement 3 paski na dupie @Shezo ma Dobry i czysty wpadłem w oko @Mandaryna Cement La escape La escape Cement, Cement wpadłem w oko @Mandaryna Cement La escape La escape Cement, Cement wpadłem w oko @Mandaryna Cement Utwór: Mona Lisa (Prod Dio Mudara) Wykonawca: Malik Montan Album: Import Export Edytowane 21 Października 2019 przez Souls 4 3 Użytkownik ✔ Właściciel ✔ Odnośnik do komentarza
Użytkownik majeranek Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Kozak Edytowane 21 Października 2019 przez MAJ3R 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka luxanna;^^ Opublikowano 21 Października 2019 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 no no, piekne Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Przystopuj już, spokój na dzisiaj. Do spania dziecinko Fajne, fajne. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ ToMojeEGO Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 słabe 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ^No Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 ty no dobre ale za mało mnie Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 27 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Października 2019 Wymyśl coś nowego xdd Odnośnik do komentarza
Użytkownik Frosty Opublikowano 2 Listopada 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi