Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 21 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Nick: Zbakane_OkO Imię: Grzegorz Wiek: 29 SID: 0:1:443012958 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum ?: 3/4 godz. Opisz siebie: Mechanik samochodowy z Sosnowca. Od kilkunastu lat trenuje różne sporty walki aktualnie Muay Thai. Raz do roku staram się wyjechać w góry na skuter śnieżny i snowboard. Szczery, spokojny nie ponoszą mnie emocje. Dlaczego akurat ty ?: Mało członków w UBTeam w sumie to chyba tylko Eryk. W dziale zgłoś czitera wiszą tematy od prawie 2 tygodni a ja mam doświadczenie w rozpisywaniu demek, nawet tu na forum kilku graczy rozpisałem pozytywnie między innymi @pecik here;> , byłego opiekuna awp "Cezro" i jakiegoś admina DD2 #2. Czy miałeś styczność z amxbans ?: TAK Jak oceniasz swoją umiejętność w rozpoznawaniu cheaterów ?: 101%, jednego członka UBTeam też zdążyłem rozpisać ale SS-y wystarczyły. W sumie dwóch "pecik" był opiekunem UBTeam. Kontakt: Steam, forum. 3 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 22 Października 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 No jestem na nie - zajmij się najpierw serweremz którym się opiekujesz - i co że ich rozpisales? Te rozpiski były śmiechu warte (przynajmniej na pecika) i na śmiechu się skończyło + Wiek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 A ja jestem na Tak Skoro pisze podanie to wie że będzie mógł dac radę na posadzię UBT+ Wiek+ Doświadczenie + Ta rozpiska na Pecika to słaba była.- Mozna dać szansę ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik Hitarii Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Na nie XDD -rozpiska na pecika to było ez w tym wypadku XD. -masz Sewer do ogarniania +Wiek Hasło do FTP już masz? XD Odnośnik do komentarza
Użytkownik venom Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 + Wiek + Aktywność na forum W sumie ja bym był za okresem próbnym, bo zawsze warto dawać szansę. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Paradise Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Jestem na Nie -Brak pojęcia o rozpiskach -Postaraj się ogarnąć serwer. Napisz podanie za jakiś czas i popraw te błędy. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zbakane_OkO Opublikowano 22 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Temat do zamknięcia @Trivor 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ kayZee Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 We gościu - rozpisałeś nas na ez bo nawet się nie kryliśmy - zajmij się serwerem - wypowiadasz się we własnych podaniach Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 22 Października 2019 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi