Użytkownik promyx. Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Siemanko, tutaj promyx z poprzedniej sieci! brakuje mi paru rzeczy do których zdążyłem się przyzwyczaić, jak mamy teraz na tym forum czuć sie jak w domu to chciałbym zrobić mały rejmont generalny a mianowicie: Proponuję dodanie poddziału "rywalizacji graficznych", graficy tam będą staczać walki między sobą, mogę się nawet zaopiekować tym działem lub pomoc, utworzyć wzory, regulamin oraz ranking bitew. Również proponuje dodać rangę Opiekun grafików gdyż, gdyby ktoś posiadał większa wiedzą mógłby uczyć nowicjuszy, na przykładzie zleceń, forum by skorzystało na tym że zlecenia były by robione na bieżąco, oraz graficy by dostawali tzw. zadania domowe na których by się szkolili i byli coraz lepsi.. Brakuje mi jeszcze poddziału "Inne" oraz "Poradniki" Jestem ambitną osobą i mogę zagwarantować że konkretnie bym się zajął tym działem i go ożywił w jakimś stopniu ale potrzebuję możliwości Pozdrówki, rozważcie opcje! 2 Odnośnik do komentarza
VIP NeQu<#|m00d Opublikowano 22 Października 2019 VIP VIP Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Co do bitw - mam mieszane odczucia.. Tutaj ciężko o zrealizowane zlecenie, a co dopiero jakieś walki Jeśli chodzi o "poradniki" to jestem zdecydowanie na tak ;D Odnośnik do komentarza
Użytkownik KUBI Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Nie głupi pomysł Może wtedy więcej osób by chciało się nauczyć robić grafiki itp. W sumie nie przeszkadzało by to w niczym i można spróbować. ✟☆KUBI☆✟ OneTap-majster Odnośnik do komentarza
Użytkownik promyx. Opublikowano 22 Października 2019 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Teraz, NeQu<#|m00d napisał: Co do bitw - mam mieszane odczucia.. Tutaj ciężko o zrealizowane zlecenie, a co dopiero jakieś walki Jeśli chodzi o "poradniki" to jestem zdecydowanie na tak ;D @NeQu<#|m00d poprzez biwy można wiele wychwycić i nauczyć, myślę że zlecenia by motywowały potem osoby aby stać się lepszym w następnych pojedynkach 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Co do bitw odpadają nie ma sensu tu ich robić, iż jest małe zainteresowanie grafiką tu na forum.. Oraz co do Opiekuna nie jest potrzebny, i jak się nie mylę to rolę opiekuna pełni. @Smuszinio BTW. O co chodzi Ci tu Cytat Brakuje mi jeszcze poddziału "Inne" Aa i przecież poradniki są i jest do tego dział jak i na forum jak, i również w Dziale Graficznym Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shezo Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 @NoMercy. ❤️ to dobry Opiekun Grafików bez Grafika Co do wszystkiego jestem za, bardzo ciekawe i da się ogarnąć. Odnośnik do komentarza
Gość Cheaxlite Opublikowano 22 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Zacznijmy od tego że jak walka rywalizacyjna grafików,jak aktualnie nie posiadamy żadnego. Opiekun grafików- Można pomyśleć jak jakaś konkretna osoba będzie,i będzie aktywność w owym dziale. Aktualnie na ten moment, nie widzę sensu. Odnośnik do komentarza
Użytkownik BanneD Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 @Eryk Ale na forum jak było nawet 3 grafików to nie był potrzebny opiekun więc po co to zmieniać.. Clear Boy Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ legendarny_puszek Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 3 razy na NIE. Pozdrawiam.Agnieszka Chylińska 1 Odnośnik do komentarza
Premium NetaO RIP Opublikowano 22 Października 2019 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 A ja jestem w stu procentach za wszystkim. Było to u nas na sieci i sprawdzało się znakomicie. Pozdrawiam Sławomir Mentzen. Odnośnik do komentarza
Użytkownik fr0zen Opublikowano 22 Października 2019 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 3 godziny temu, promyx. napisał: Proponuję dodanie poddziału "rywalizacji graficznych", graficy tam będą staczać walki między sobą, mogę się nawet zaopiekować tym działem lub pomoc, utworzyć wzory, regulamin oraz ranking bitew. Pomysł ciekawy, tylko czy sprawdzi się na forum? No nie wiem, na próbę można zobaczyć, jak przez miesiąc nic się nie będzie działo to out. 3 godziny temu, promyx. napisał: Również proponuje dodać rangę Opiekun grafików gdyż, gdyby ktoś posiadał większa wiedzą mógłby uczyć nowicjuszy, na przykładzie zleceń, forum by skorzystało na tym że zlecenia były by robione na bieżąco, oraz graficy by dostawali tzw. zadania domowe na których by się szkolili i byli coraz lepsi.. Nie ma komu i nie ma kim się opiekować póki co, także jestem na nie z wiadomych przyczyn. 3 godziny temu, promyx. napisał: Brakuje mi jeszcze poddziału "Inne" oraz "Poradniki" Nie widzę sensu tak rozbudowywać działu, zwłaszcza, że do tej pory nic się tam nie dzieje, można dodać sam poddział "Poradniki" i tam dodawać tutki. Fajnie, że jesteś ambitny i pracowity, to się szanuje, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, poza Tobą nikt nie udziela się graficznie na forum. Oczywiście jeśli dojdą jacyś nowi graficy, będzie można myśleć coś więcej. K🧑💞 J👶💞 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 22 Października 2019 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 4 godziny temu, promyx. napisał: Siemanko, tutaj promyx z poprzedniej sieci! brakuje mi paru rzeczy do których zdążyłem się przyzwyczaić, jak mamy teraz na tym forum czuć sie jak w domu to chciałbym zrobić mały rejmont generalny a mianowicie: Proponuję dodanie poddziału "rywalizacji graficznych", graficy tam będą staczać walki między sobą, mogę się nawet zaopiekować tym działem lub pomoc, utworzyć wzory, regulamin oraz ranking bitew. Również proponuje dodać rangę Opiekun grafików gdyż, gdyby ktoś posiadał większa wiedzą mógłby uczyć nowicjuszy, na przykładzie zleceń, forum by skorzystało na tym że zlecenia były by robione na bieżąco, oraz graficy by dostawali tzw. zadania domowe na których by się szkolili i byli coraz lepsi.. Brakuje mi jeszcze poddziału "Inne" oraz "Poradniki" Jestem ambitną osobą i mogę zagwarantować że konkretnie bym się zajął tym działem i go ożywił w jakimś stopniu ale potrzebuję możliwości Pozdrówki, rozważcie opcje! Jeśli masz na to jakiś pomysł i chciałbyś rozkręcić taki dział + ogólnie temat graficzny na forum napisz do mnie PW Odnośnik do komentarza
Skowron skowron Opublikowano 27 Listopada 2019 Skowron Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 ~ Wiadomość wygenerowana automatycznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi